Túl sok gyógyszer mellékhatás gyötör? Ez lehet az oka

Túl sok gyógyszer mellékhatás gyötör? Ez lehet az oka

Fájdalmaid, akadályozó tüneteid és betegségeid erősen korlátozzák megszokott életminőséged. Ilyenkor nem pusztán felborul napirended és erős korlátok között kell élned, de az egész megszokott és ismert világod is a sarkaiból fordul fel. Ilyen káoszban aztán tényleg egy cseppet sem hiányzik, hogy az egészséged visszaállításáért beszedett gyógyszered újabb kihívás elé állítsa immunrendszered – és megtépázott idegeid.

Miért nem az immunrendszered és miért inkább a gyógyszer?

Okkal támaszkodsz a gyógyszerek segítségére! – megoldást vársz tőlük… és ez, az adott körülményeid között, teljesen rendben van

Viszont muszáj emlékezned is!

Mindaddig kiszoktál tartani a gyógyszermentesség mellett, amíg kezedben érzed az irányítást, amíg látod, hogy te irányítod tested folyamatait… amíg elviselhetőnek érzed tüneteid, míg megoldhatónak reméled nyakadba szakadt terheid.

Amikor viszont ezt a bizonyosság megrendül benned, amint gyengének, tehetetlennek, képességeidet meghaladónak tapasztalod állapotod, gyógyszerekért nyúlsz… és ez jól van így… a modern gyógyszerek miatt vagyunk ilyen hosszú életűek

 

Összegezve: akkor szedsz gyógyszer, amikor;

  • Kezelhetetlen, elviselhetetlen tüneteket tapasztalsz, betegnek érzed magad és nem igazán bízol immunrendszered helyreállító képességében.
  • Úgy érzed, hogy a kialakult betegségedet csak külső segítséggel tudod megoldani, mert annyi tünetet tapasztalsz, ami alapjaiban ingatta meg önbizalmad.

 

Lényegét tekintve mi is a gyógyszer?

Teljesen érthető módon szeretnéd azt hinni, hogy a gyógyszerekben csupa olyan dolog található, ami támogatja szervezetedet és tisztán jó, gyógyító tulajdonsággal bír és természetesen egy pillanat alatt rendbe teszi életedet.

 

Azonban ez távolról sincs így!

 

A gondos és alapos gyógyszerfejlesztés ellenére is a gyógyszerkészítmények jelentős része mérgek, stimuláló, gátló kemikáliák és különböző vegyületek összessége, melyek határozottan beavatkoznak testi folyamataid alakításába… és a tested, a jól összerakott tested reagálni fog ezekre a befolyásolási kísérletekre. – jól vagy rosszul… pillanatnyi hangulatod és valódi lelki állapotod függvényében

 

Tested reakciója a gyógyszer mellékhatása?

Minél rugalmasabb vagy… minél könnyebben engeded életedben az új dolgok bekövetkeztét, annál könnyebben és nagyobb eséllyel reagálsz JÓL a gyógyszer kiváltotta változásokra, és annál kisebb lesz a mellékhatások kialakulásának veszélye vagy súlyossága.

Ellenben…

Amikor nagyon meggyötört vagy amikor nagy a baj, amikor mereven ragaszkodsz ahhoz is, ami nagyon nem tölt el jó érzéssel, akkor tested is sokkal nehezebben reagál – jól – a külső hatásokra… gyógyítási kísérletekre

Gondolkozz!

Amikor – valamiért – elzárkózol az életed pozitív irányba változtató új dolgok elől… egyre idegesebb leszel és kirobbanóan feszültté válsz… és pontosan ugyan ezt másolja le tested is… és ugyan ilyen kiszámíthatatlanná válik tested reakciója is.

Amikor tehát tested ilyen idegesen, rosszul vagy túl reagál, az azt jelenti, hogy valójában te sem vagy rendben… nagyon nem vagy rendben.

Persze azt nem tudod, hogy mi hibádzik életedben, csak azt, hogy valami nagyon el van cseszve… és ezt a felfokozott érzelmi állapotot pontosan leköveti tested minden apró sejtje is.

Vagyis: pontosan úgy fog reagálni minden külső behatásra mint, amilyen valójában a lelki állapotod… Azt pedig, hogy milyen a lelki állapotod, hogy miben szenvedsz hiányt, mivel kapcsolatos az „éhség”, a tüneteid, a betegségeid kiválóan és teljesen egyértelműen elmagyarázzák… csak meg kell ezeket értened! Márpedig erre a tudásra legalább ugyan akkora szükséged van, mint a gyógyulásra!

Tudd meg, mi váltotta ki betegséged!

Támogasd immunrendszered egészség helyreállító képességét!

Kattints a képre és rendeld meg a könyvet, hogy megérthesd 600 ismert betegség kiváltó okát!

A gyógyszer nem változtatja meg életed!

Nem adja vissza a boldogságod!

Segít!

Ha engeded…

Ha megkönnyíted a dolgát!

Csak látszólag kiszámíthatatlan a mellékhatások kialakulása.

Azért lesz „mindig” – nem kívánt – mellékhatása a gyógyszereknek és azért nem fog soha maradéktalanul meggyógyítani egy gyógyszer sem, mert a bevételével lényegében még semmi sem változott életben (kivéve azoknál a betegségeknél, ahol már az is elég, hogy megpihensz, kiszakadsz a mókuskerékből és magaddal foglalkozol) … és egyetlen lépést sem tettél a boldogságod felé.

Az orvostudomány, a gyógyszerek mindenhatóságában mindannyian reménykedünk… Elhitettük, el akartuk hinni, hogy semmi mást nem kell tennünk, mint rendszeresen beszedni a felírt gyógyszert… Miközben minden marad a régiben… és továbbra is tévúton, boldogtalanul próbálunk élni…

Érezzük, hogy el is érhetnénk azt, amire igazából vágyunk, de valami egészen mást, homlok egyenest mást teszünk…  Ez pedig komoly lelki és érzelmi megrázkódtatásokat, hullámzásokat váltanak ki, amik pedig jelentősen felerősítik a negatív velejárókat…

Viszont… amint megérted, hogy mit teszel egészen másként mint, ahogy azt szeretnéd… hatalmasat lépsz előre… Már nem fogod magad rombolni… csökken gyógyszereid mellékhatása, hiszen jobban fogsz reagálni rájuk és ezzel együtt növekedni fog hatékonyságuk is… de ehhez meg kell értened működésed… és A betegség, mint pótcselekvés című könyvből megfogod érteni…

 

A nem várt mellékhatás tested túlzott reakciója

Minél inkább szükségét érzed életed megváltoztatásának és minél inkább ellenállsz ennek a szükségszerű változásnak, annál intenzívebbek és hevesebbek lesznek a reakcióid és annál nagyobb lesz annak valószínűsége, hogy tested nem megfelelően, nem kellő rugalmassággal reagál a bevitt hatóanyagokra.

A gyógyszer hatóanyaga úgy hat rád, mint a hullámzó vízbe vetett kő… Jó esetben a gyógyszer által vetett hullámok kioltják a benned lévőket és maradéktalanul elősegítik gyógyulásodat… de ha ezt a hullámzást, még te is erősíted… akkor a gyógyszer újabb hullámokat vet benned…

rzelmi állapodtól függ tested reakciója!

Amikor ellenállsz... MINDEN felkorbácsol... MINDEN idegesít...

és...

"Rúgsz-vágsz"...

Amikor csendes vagy...

MINDENT! segítségnek élsz meg!

Többet tehetsz a mellékhatások ellen, mint hinnéd!

Minél merevebb vagy… minél inkább ráfeszülsz félelmeidre… minél jobban csak a betegség és annak kialakulásában komoly szerepet játszó lelki dolgaid és a valóság ellen harcolsz, annál inkább nő a káros mellékhatások esélye és súlyossága!

DE!

Minél inkább megéled a rugalmasságot, felszabadultságot adó örömeid… minél inkább az elnyomott vágyaid felszabadítására koncentrálsz és… minél inkább megtalálod „éhezésed”, elégedetlenséged forrását és „jól laksz”, szervezeted annál nagyobb eséllyel reagál jól a bevitt gyógyszerek anyagaira és annál nagyobb lesz esélyed a gyógyszerek gyógyító hatásának kiaknázására és az egészséged visszanyerésére!

DE!

Ehhez elengedhetetlenül szükséges ismerned betegséged kiváltó okait! Csak így szabadulhatsz meg a felesleges kudarcok lélekölő és kétségbeejtő csapdáitól és csak így növelheted meg esélyeidet… a nagyon jó esélyeidet!

Amint megérted betegségeid kiváltó okát, hatalmas lépést teszel a gyógyulás felé... de ehhez a valódi okot kell megismerned...

Míg nem érted miért alakult így életed, addig bármit teszel, csak körbe-körbe futkosol...

A kiváltó ok megismerésével már azt is tudni fog mit kell tenned... és  hogyan... ezért fontos megérteni működésed!

Szóljon hozzá!