Vágd ki magad csapdádból 2022.02.12

25 000 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

Amikor célt tévesztesz és elkalandozik figyelmed… vagy a könnyű, nagy „haszon” reménye elvakítja természetes veszélyérzeted… egész biztosan csapdába sétálsz… ahonnan egyedül komoly feladat szabadulnod.

Nem kell mondanom, hogy milyen hihetetlenül lélekölő, amikor kidolgozod a beled, majd meg szakadsz az igyekezetben… jóval erődön felül teljesítesz… mégis… körbe-körbe mész… Mindig ugyan oda jutsz vissza. Amikor pedig úgy érzed végre valami változik életedben… gyógyulsz… megoldódni látszik párkapcsolati vagy anyagi problémád és elérhető távolságba kerül a boldogság, minden kicsúszik a kezed közül és megint földre huppansz …

Elgondolkodtál már azon, hogy miért kéne benne maradnod a betegség, a boldogtalanság, az adósság, a magány kilátástalanságában vagy a reménytelenség csapdájában, amikor értő segítséggel ki is törhetsz ebből az ördögi körből?

Tudod… Életed során belesétálhatsz papír vékonyságú, csak benned létező csapdába… de soha nem lehetsz biztos benne, hogy az a „papírmasé” fal nem-e betonból készült, ami komoly fájdalmat fog okozni, amikor nekirontasz… és… lehetsz még egy mély gödör jellegű csapdában is, amiből aztán akkor sem szabadulhatsz, ha minden erőd beveted…

A „tanfolyamon” megtanulod felismerni csapdáidat… és elsajátítod azokat a személyedre szabott megoldásokat, melyeket azonnal javadra tudsz fordítani.

A „tanfolyam” a nap végén nem ér véget! Mindaddig Veled maradok, fogom a kezed és segítek, amíg ki-vágod magad eddigi csapdádból.