Pósa Ferenc – Lélekrajz elemzés csomagban

29 000 Ft

Miért jó csomagban választani? Nem csak azért mert jóval olcsóbb, de azért is,  mert bármikor itt leszek neked és hatékony támogatlak az áhított célod elérésében…  hogy megmaradjon a lendületed… a hited és annak biztos tudata, hogy eléred…

0 % kockázat!

Mielőtt fizetnél, keress hívj telefonon +36309435352… Beszéljünk… Győződje meg róla, hogy pontosan azt a segítséget kapod, amire leginkább szükséged van… Érezd, hogyy elfogod érni vágyaid!

Leírás

További 3 “kontroll” elemzés (szükség szerint). Van, amikor olyan lelki állapotban vagy, hogy sokkal nagyobb magabiztosságra és támogatásra van szükséged ahhoz, hogy megteremthesd életed nagy vágyát. Hidd el, hogy nincs ezzel semmi gond… Te ilyen vagy… S, amikor ezt felvállalod… egészen biztosan eléred… ha segítséggel, akkor azzal… A lényeg, hogy – ha ezt választod – itt leszek… rendelkezésedre állok és támogatlak.

A csomag előnye, hogy folyamatosan ott tudok veled lenni, rajzaidból látni fogom az aktuális nehézségeid és azonnal tudunk rá reagálni… amikor még kicsi és könnyen kezelhető…  Kontroll alatt tarthatjuk fejlődésedet és reagálni tudunk az időközben változó körülményeidhez, hangulatodhoz és ezzel a segítséggel új lendületet fog kapni életed jobbító törekvéseit. A 3 kontroll elemzés/beszélgetés eredményeként fennmarad lendületed és minden bizonnyal eléred kitűzött célod.