Pósa Ferenc – A betegség mint pótcselekvés

4 900 Ft

Van, amikor egy pirulánál több kell gyógyulásodhoz!

AZÉRT VÁGYSZ A GYÓGYULÁSRA, MERT ELÉRHETED! 

“Ezer” példát tudnál mondani arra, amikor jobban lettél egy kiadós sétától, attól hogy kiszakadtál a kimerítő taposó malmodból és fürödtél egy nagyot, vagy attól, hogy alaposan kibeszélted magadból minden lelki erődet felemésztő problémáid gyökerét. S, amikor eltávolodtál, már betudtad fogadni azt a melengető szeretetet, mindened átható felszabadító érzést, ami visszavezetett egészségedhez. Pontosan ehhez kapsz pótolhatatlan segítséget a könyv által.

folytatás lent…

Kategória:

Leírás

A betegség mint pótcselekvés

E-könyv formátumban lényegesn olcsóbban is érheted: play.google.com áruházban

Mindennapjaink során egyáltalán nem vágyott alkukra kényszerülünk és a “körülmények” feladatják velünk vágyainkat, mi pedig valamilyen beígért előny reményében elnyomjuk/feladjuk valódi érzéseinket és szenvedünk… ezeknek a kisebb-nagyobb (rossz)alkuknak a jól beazonosítható következményei a betegségeink.

Akaratlanul is hazudhatunk önmagunknak, óhatatlanul is elmehetünk a boldogságunk mellett. De szerencsére lelkünk, a testi tüneteinkken keresztül folyamatosan tanít… suttog… magyarázza merre találjuk a mindennél jobban vágyott boldogságunkat, és csak akkor szól a betegség nyelvén, amikor végképp nem akarjuk másképp megérteni, hogy többre, jobbra van szükségünk. – mindennél jobban

A könyvvel abban segítek neked, hogy megértsd: csak akkor találhatod meg a megoldást és a gyógyulást, amikor megismered testi tüneteid valódi üzenetét!

Ebben a könyvben majd 600 gyakori betegségen keresztül értheted meg a konkrét kiváltó okok mellett .

A könyvben nem csak útmutatást kapsz!

De…

Kézzel fogható segítséget kapsz a vágyott gyógyulásodhoz!

A könyv megvásárlásával Te is csatlakozni fogsz ahhoz a több tízezres táborhoz, akik közül sok ezren számoltak be arról, hogy A Betegség, mint pótcselekvés című könyvben talált felismeréseknek köszönhetik gyógyulásukat. Remélem, hamarosan Te is átfogod élni a teljes gyógyulás semmihez sem hasonlító, mámorító érzését!

 

A feliratra kattintva  beleolvashatsz:

BELEOLVASOK A KÖNYVBE

Érdekelhetnek még…