Lélekrajz elemzés

20 000 Ft

Gyógyulni szeretnél? Nem érted miért lettél beteg? Hogy miért rótta rád ezt sorsot az élet? A Lélekrajz-elemzés módszerével megfogod érteni betegséged minden apró részletét!

Érteni fogod, hogy miért lettél beteg, hogy miért pont azt a betegséget kaptad el, hogy mi nem engedi a gyógyulásod, hogy mi mindent kell a betegséged által megtanulnod, miben kell felvállalnod, hogy jobb vagy, mint hinni merted, hogy mit kell tenned a gyógyulásd érdekében és még ennél is többet: hatékony, értő segítséget… az egészséghez vezető utad során.

Olyan részletes elemzést kapsz, amivel valóban újra írhatod életedet… amivel pont azt az egészséges jövőt érheted el, amire annyira vágysz!

Kategória:

Leírás

A Lélekrajz-elemzés egy komoly, számon kérhető, valódi segítő eszközt ad a kezedbe, amivel rendkívűl nagy biztonsággal eléred vágyad, akkor is amikor gyógyulásról, sikerről, boldog párkapcsolatról vagy üzleti sikerekről van szó!  Mindegy mire vágysz! Az elemzéssel hatékony segítséget kapsz és tényleg elérheted a megálmodott jövőd!

Mit kell tenned?

Vásárold meg a Lélekrajz-elemzést.

Készíts egy ilyen”pálcika ember” rajzot… ha megteheted, akkor vedd is videóra a rajz készítését (sok plusz, értékes információ rejlik rajzod készítésében… csak a rajzoló kezed és a rajz kell) és küld el az: info@posa.hu e-mail vagy a Pósa Ferenc 6750 Algyő. Aranyhíd u 38 címre.

Az elkészített – igen részletes – elemzést a lehető legrövedd időn belül megküldöm.

Ha további kérdésed van, hívj a: +3630 9435 352 számon és megbeszéljük a részleteket…ha pedig online elemzést szeretnél, akkor időpontot egyeztetünkLélekrajz-elemzés