Engedd szabadon magad! – interaktív online előadás 2021.05.31. 19h

2 900 Ft

Természetes lételemed a szabadság… de gondoznod, ápolnod kell… ÖRÖMMEL…

Május 31. hétfő este…

Kategória:

Leírás

A Te lelked is belesajdul és összefacsarodik a gúzsba kötő, rád erőltetett, értelmetlen szabályok miatt? Már nem tudod mi értelme a másoknak való megfelelési vágyadnak? SOKKAL több élet van benned, mint azt most meg mered élni?

Te csak nyerhetsz az interaktív előadással!

Akkor vagy valóban szabad, akkor élsz szabadon, amikor nem tudsz egyetlen bűntudatot ébresztő dolgot sem tenni… De örömmel, gyorsan végzedel aktuális feladataid… lubickolsz a kreativitásaidban, miközben ezer új ötleted támad… és őszinte mosollyal szívedben tekintesz önmagadra és a világodra…

A sejtjeid még emlékeznek, milyen felszabadultnak lenni… ezért sóvárogsz a szabadosság után!

S, miért akadályoznád magad, amikor annyi jót meríthetsz szel még rá, mikor érezted magad ilyen jól?

Amikor VALÓBAN SZABADNAK érzed magad és VALÓBAN SZABADON cselekszel, tisztán érzed: bármit megtehetsz… és még élvezed is

Az interaktív online előadás által vissza fogsz találni önmagadhoz, a helyes és tökéletes önértétékelésedhez és lesz „bátorságod” kedved szerint élni csodás életed.

Az előadásra korlátozott létszámban tudok jelentkezést elfogadni, hogy minden résztvevő megkaphassa az őt megillető figyelmet.

 

Az “Engedd szabadon magad” előadáson azok fogják igazán jól érezni magukat, akik nem rettennek meg azzól, hogy jól érezzék magunkat és még élvezik is.