Lélekrajz

 

 

A történelmi eseményeket, például a nagy és jelentős csatákat vagy stratégiai döntéseket kiválóan lehet értelmezni az idő távolából. A szereplők az adott pillanat ismeretei alapján, az érzelmeik befolyása alatt hoztak döntéseket, miközben egy sor tényt figyelmen kívül hagytak… Viszont megszabadulva az érzelmi terhektől, távolról nagyon is nyilvánvalóan látszódik döntéseik erénye és hátul ütője is… S, ezt az analógiát kiválóan lehet alkalmazni a betegségeknél is.

Pálcika ember rajz!

Egy ilyen, ösztönös, egyszerű rajz a legapróbb részletességgel és hihetetlen pontossággal tárja fel a lelkületet, gondolkodásmódot, a problémákat és a megoldásokat…Betegségeket és a gyógyulás lehetőségeit, így hatalmas segítséget ad a lehető legrészletesebb cselekvési, gyógyulási terv összeállításában.

Naponta betegszenek meg emberek.

Egyik napról a másikra lehetetlenülnek el. – látszólag. Hiszen ezek az események soha nem egyik pillanatról a másikra ütnek be, hanem nagyon is jól behatárolható jelek előzik meg. – még akkor is, amikor a benne lévő ezeket nem vagy félre értelmezi.

Olyan ez, mint a nyomolvasás. A nyomolvasó számára a legapróbb – lényegtelennek tűnő – jelek is egy egész történetet mesélnek el. Számára hatalmas felkiáltó, figyel­mez­tető jelek, melyeket képes az adott szempontok alapján értelmezni és kiemelni a fontosakat.

Véleményem szerint a mai diagnosztikai, szondázó vagy mérő módszerek többsége ki­válóan alkalmas arra, hogy a már meglévő problémát vagy testet öltött lelki problémát(akár betegséget, már kialakult konfliktust) feltárja… Ha egy példával kellene elmagyarázni, akkor azt mondanám, hogy a hagyományos diagnosztika megmutatja, hogy mi kelt ki a földből. Tehát azt, hogy hónapokkal korábban mi lett elvetve… például: ha az agronómus elsöpri a lehullott havat, azonnal tudja, hogy milyen növény pihen a hótakaró alatt… A Lélekrajz elemzési módszere már akkor meghatározza a majdan kikelő növényt, amikor még a magot sem vetették el.

Hogy miért képes erre?

Mert a Lélekrajz feltárja a lélekben (Mindegy, hogy egyén, vagy csoportról beszélünk) zajló folyamatokat, tehát megmutatja, hogy mit és miből lehet vetni. (Persze önmagában minden elemzési módszer annyit ér, amennyit feltudunk használni a megoldás érdekében. Ehhez viszont komoly tudást és átadható tapasztalatot halmoztam fel a könyveimben illetve a képzési rendszeremben.)

A hagyományos diagnosztika feltárja a jelent, de a Lélekrajz-elemzés azt is képes megmutatni, ami még nem csak, hogy nincs elvetve, de éppen csak felébredt a vetés vágya… és ez vonatkozik ez betegségekre, párkapcsolatokra vagy akár vállalkozások anyagi és emberi hátterére is. Tehát – akár – évekkel előre lehet látni a majdan bekövetkező eseményeket… De, ami ennél is fontosabb: a módszerem évekre előre képes – aprólékosan feltárni – azt a cselekvés sorozatot, amivel nem csak meg lehet előzni, de még előnyre is fordíthatja a folyamatokat.

A grafológiához hasonlóan a tudatalattiban lévő folyamatokat térképezi fel… viszont a Lélekrajz rendszerét a „pillanatfelvétel” felé toltam el, hogy a módszer képes legyen akár egyetlen, nagyon pontosan behatárolható kérdésre is, konkrét választ adni. (Pl.: A betegségeken túl képes feltárni, hogy üzleti vagy magán kapcsolaton belül, mi a sikerhez és a sikertelenséghez vezető viselkedési mintát. Valamint azt, ahogyan az előnyére fordíthatja a tényeket.)

Tudjuk, hogy a problémák, betegségek nem egyik pillanatról a másikra alakulnak ki – még ha úgy tűnhet is – és nem is önmagukban jelentkeznek. – gyakran csőstül jönnek. Az elemzés az egymásra épülő akadályozó tényezők feltárásából kiindulva – azokat felhasználva – részletesen megmutatja, hogy pontosan mit kell tennie a változás érdekében. Tehát a módszer egy nagyon használható, pontos és egyénre szabott útmutatót ad.

Felhasználási lehetőségek és piacok:

Az elemzési módszert alkalmassá tettem arra, hogy az élet legváltozatosabb területein is alkalmazni tudjuk, valamint válaszokat és megoldásokat tudjak mutatni Pl.: Munkahelyi viszályok kezelése, hogy valóban egy irányba húzzanak, egy cél érdekében tegyenek.

A Lélekrajz-elemzés feltárja a személyes ellentéteket és megoldási alternatívákat adunk, ami körül a megrendelő választ… és elmondjuk, hogy melyik választás hova vezet.

  • Orvos-természetgyógyászat területen (diagnosztika) kiválóan alkalmazható állapot felmérésre, illetve a legmegfelelőbb
  • Üzleti élet (Problémák és lehetőségek feltárása)
  • Párkapcsolat / Konfliktus kezelés
  • A gyermeki lélekben kialakuló konfliktusok feltárása (Iskolapszichológia)a nehezen megnyílóknak… még olyan extrém körülmények között, amikor egyébként nem vagy nehezen lehet vele szót érteni.
  • Gyermekbetegségek kialakulásának gyökerei és a gyógyulás lehetőségei… (Magán óvodák, családsegítők…)
  • S, igazából a felhasználási területnek csak a képzelet szab határt.

A három hétvégés képzés keretén belül kiválóan ellehet sajátítani azt az alapot, amit aztán egy megszerzett tapasztalat után szakosítani lehet…

Végezetül:

A Lélekrajz-elemzés olyan újszerű, mint 10 évvel ezelőtt A Betegség, mint pótcselekvés című könyvem. Ez a módszer azon túl, hogy pontosan feltárja az Ember lelkének minden apró rezdülését, de ezen túl értelmezi a betegségek vagy az ezekhez vezető konfliktusok kialakulását valamint személyre szabott megoldást és gyógyulást kíván. Tehát lehetőséget biztosít az egyéni gyógyszerre. – így növelve a segítség hatékonyságát.

 

Kettő hétvége: 4 nap, 09.00-17.00 óra között