Legyél Lélekrajz elemző, mentor!

Fél éves gyakorlat orientált képzés (80 óra + mentor program)

posa_logo_final-02

Mit szólnál, ha…

... 180 nap múlva stabil alapokra helyezhetnéd a vállalkozásod, miközben tökéletesen értenéd ügyfeleid mozgatórugóit, erősségeit és igen nagy hatékonysággal segíthetnél gondjaikon?

Szeretnéd végre gyorsan, akár egy rajz segítségével kideríteni, hogy az ügyfelednek mi is a valódi kiinduló problémája.

Szakértőknek, szolgáltatóknak, segítőknek, tanácsadóknak

A közel 30 éves tapasztalatom megtanította, hogy a segítő, támogató tevékenység egyik legnagyobb nehézsége a segítségért hozzám forduló ügyfelek valódi kiinduló problémájának felderítése okozza... amint megvan a kiváló ok... meglesz megoldás is... 

Ideális körülmények között sem mindig könnyű gyorsan megtalálni problémák forrását. A legtöbb esetben alapos felmérés után derül csak ki a valóság.

Az esetek túlnyomó többségében, ügyfeled még meg is nehezíti a kiváltó okok megtalálását, mert...

 • Védi önmagát és még önmaga elől is rejtegeti gondjait...
 • Álmában sem gondolja, hogy valójában az a problémájának forrása...
 • Megszokta, hogy ilyen az élete és nem is reméli a változást...

Ő nem tudja mi miatt szenved, így képtelen megkönnyíteni a dolgod... Neked, mint segítőnek a tüneteiből, a tapasztalaidból és a reakcióiból kell felderítened mi is okozza gondjait és mi változtatja azt meg.

Amikor jelentős energiát felemésztve feltárod a kiváltó okot, szembe találkozol a következő nehézséggel: még mindig nem tudod, hogy konkrétan mi tartja fenn ezt az áldatlan állapotát, mivel táplálja problémáit és azt sem, hogyan tudná ezt megoldani és te hogyan tudnád tevékenységét támogatni... pedig ezek ismeretére mindenképp szükséged van!

 

 A VALÓDI SEGÍTSÉG NYÚJTÁSHOZ, MEG KELL ISMERNED MOZGATÓ RUGÓIT ÉS GONDJAI VALÓDI KIVÁLTÓ OKÁT!

 

Nehéz feltárni a VALÓDI kiváltó okot

Létünk természetes része, az igazság elfedésének, elrejtésének szándéka. Védjük magunkat a mellébeszéléssel, a fél igazságokkal való megelégedéssel. Ekkor ugyanis nyugodt szívvel állíthatjuk: nem tudom, nem tudom, nem tudom... és amíg ebben a lelki állapotban vagyunk... amíg ügyfeled ilyen lelki állapotban van, hihetetlenül nehéz  segítő kezet nyújtani neki...

Igazából neki egy baráti szóra, megértésre, egyetlen igaz, és helyénvaló  mondatra van szüksége ahhoz, hogy megnyíljon és el merje fogadni hathatós segítséged.

Ahány ember, annyi beszélt nyelv... De a lélek nyelve közös! A közös nyelv megértésére, lefordítására és érthető üzenetek fordítására született a LÉLEKRAJZ-elemzés komplex segítő rendszere, amivel könnyedén áthidalhatod a megértés akadályait.

Segítség

A LÉLEKRAJZ-elemzés lényege

 

Tudatalattink olyan gyorsan reagál egy feltett kérdésre, testünket ért ingerre, hogy azt képtelenek vagyunk tudatosan befolyásolni. A Lélekrajz-elemzése éppen erre az akaratlan – reflex szerű – mikró mozgásainkra alapul. Kezünk mozgásai pontosan lekövetik elménk valódi válaszait, őszinte reakcióit és ezt könnyen felhasználhatjuk a problémák megnyugtató megoldására.

FIGYELEM!

A Lélekrajz-elemzés egy komplex segítő rendszer.

Egyrészt hihetetlen pontossággal és részletességgel tárja fel az  ember élete elé akadályokat gördítő tényezőket és ezekre egyedül álló módon, személyre szabott megoldásokat képes nyújtani.

Közel 20 éves módszer! Ez idő alatt sok ezerszer bizonyította, hogy az élet MINDEN területén kiválóan és igen megbízhatón alkalmazható. Nagy részletességgel képes feltárni és értelmezni a betegségek mögött rejlő okokat és a gyógyulás módját, de pótólhatatlan segítséget képes nyújtani az emberi kapcsolatok megértése és megváltoztatása terén, de az üzleit érvényesülés, a sikerhez vezető út feltérképezése során, vagy akár a HR területén is rendíthetetlenül megállja a helyét.

 

Az idő, pénz!

Nekem 20 évembe, sok száz óra beszélgetésbe, sok ezer sors elemzésébe került a Lélekrajz elemzés módszerének kidolgozása, fejlesztése, tesztelése és pontosítása. Felfogni is nehezen tudom, hogy ezidő alatt mennyi "pálcika ember" rajzot elemeztem és mennyi embernek, családnak adtam új reményt, amikor már nem látszot a fény... mennyi család megmentéséhez adtam hatékony segítséget és hány egzisztenciát állítottam talpra, amikor minden veszni látszot...

Neked csak 180 napra lesz szükséged egyedülálló módszerem elsajátítására... 

az idő, pénz

Az ilyen "pálcika" rajz tökéletesen elmagyarázza életünk MINDEN részét

A 80 órás tanfolyamon megtanulod egy új, egészséges, sikeres és boldog élet megteremtésére használni a megszerzett tudást.

Budapest a legkönnyebben megoldható helyszín? Barátságos, jól megközelíthető helyszínre várlak, ahol bensőséges hangulatban lesz részed.

Friss pogácsa illatú, családias környezetben tanulnál? Akkor ez a tanfolyami helyszínt javaslom neked... - korlátozott számban - szállást is tudunk biztosítani.

helyére kerül (1)

A gyakorlat orientált tanfolyamon rendkívül részletes ismeretet szerzel az emberi lélek rejtelmeiről!

 • Kézzel fogható, számonkérhető tudásra vágysz? Megkapod!
 • Valóban ismerni szeretnéd az emberek mozgató rugóit? Megfogod ismerni!
 • Egy valóban hatékony módszerre vágysz? Megkapod!
 • Szeretnél új egzisztenciát? Megkapod!
 • És még ennél is sokkal többet!

Módszerem logikus és könnyen elsajátítható! Nem kell pszichológusnak lenned ahhoz, hogy hatékony, értő segítséggel szolgálhasd ügyfeleid, ember társaidat... akár önmagában, akár a már jól bejáratott módszereid kiegészítéseként.

 

 

 

 

 

 

Tudtad, hogy életünket meghatározó érzéseink 90%-t. képtelenek vagyunk szavakba önteni?

Tudod, hogy így milyen nehéz segíteni gondjainkon?

És azt tudtad, hogy Lélekrajz elemzés módszerével közel 100%-ban érthető válnak a felszín alatt mélyben zajló folyamataink?

Pósa Ferenc, író, terapeuta, Lélekrajz oktató

30 éve elkötelezetten munkálkodom azon, hogy megértsem, feltárjam és érthető módon az emberek kezébe adjam azt a holisztikus felfogású lét értelmezést, amin keresztül szemtelenül egyszerűen is megérthetjük a test, a lélek és a tudat egymásra gyakorolt hatásmechanizmusait... könyveimmel, előadásaimmal használható útmutatókat adok át, amivel nagy hatékonysággal orvosolhatják problémáikat, fájdalmaik gyökerét és meg is gyógyulhatnak.

20 éve egy véletlen felfedezés indíotta el a "pálcikaember rajz"/ Lélekrajz elemzés segítő rendszerét.

Imádom ezt a módszert... mert hihetetlen pontossággal és részletességgel tárja fel lelkünk tudatalattink elrejtett titkait,  de azért is, mert mindig megmosolyogtat, amikor nevetnek az egyszerű, "gyermeki rajzon"...  és azon állításon, hogy ebből mennyi mindent kilehet olvasni... Imádom nézni az első mondatig tartó lefitymáló mosolyuk feszült figyelemmé való villámgyors szerű átalakulását és fokozott összpontosítukat... és persze a következőket is, amikor lefordítom számukra lelkük üzeneteit...

Megtanulhatod ezt a nagyszerű módszert!

 

PosaFerenc-20200122
Mentor program

Hihetetlen mennyit fogsz belőle profitálni!

 • Ott leszek az "első lépéseidnél" és fogom a kezed, hogy a lehető legkönnyebben, legynagyobb sikerélménnyel tapasztald meg első segítő elemzéseid...
 • Segítek megtalálni akadályaidat és felszínre hozom, erősítem legnagyobb erősségeidet... hogy megtalálhasd a saját hangod... a saját segítő stílusod....
 • Ott leszek... és segítek felépíteni új, hihetetlen élményekkel gazdagon fűszerezett vállalkozói életed.

Megszólított a LÉLEKRAJZ - elemzés forradalmi és egyedül álló módszere?

Add meg elérhetőséged, lakhelyed (elég a város) és amint a közeledbe szervezek előadást vagy tanfolyamot, jelezni fogom...

Adja meg a nevét!
Adja meg a tárgyat.
Kérem, írja be az üzenetet

Tematika

A fél éves (80 órás), gyakorlat orientált képzés 3x2 hétvégés + online képzés + mentor program

 • Kiváló jegyzetet kapsz
 • Havi egy online munkafüzettel, házi feladattal segítek szinten tartani és bővítani tudásod
 • Elemzést segítő "ezer" kérdést kapsz, amivel gyerekjáték az elemzés
 • Emlékeztető memo kártyák a betegségek, a problémák valódi lelki okairól és megoldásairól
 • Videos tananyag
 • Gyakorló feladatok
 • Közös elemzések
 • Különleges eset tanulmányok
 • A mentor program keretében segítek felépíteni saját „praxisod”… hogyan beszélgess-től a marketing ötletekig…

Megosztom veled a 4 lépcsős rajzelemzés folyamatot, amely segítségével könnyedén…

Megtanulod felismerni, megérteni a valódi kiváltó okot és egész pontosan érteni fogod mivel teremti újra fájdalmas gondjait, hogy mivel tudja ezeket lecserélni.

Megtanulod felderíteni, hogy pontosan mire "éhezik", hogy pontosan mit "enne", mi tenné boldoggá, elégedetté és azt hogyan is érheti el.

Megtanulod a rajzából kiolvasni, hogy mitől és miért boldogtalan, de azt is hihetetlen részletességgel fogod érteni, hogy mi köti csalódásaihoz és azokat hogyan tudja levetni és felépíteni helyett pontosan azt az életet, amire annyira vágyik.

Megtanulod kideríteni, hogy miért nem működik élete/párkapcsolata, de azt is tisztán fogod látni, hogy hogyan tudja a te hathatós segítségeddel rendbe tenni.

Tölts velem 180 izgalmas, döbbenetes felismerésekkel teli napot...

és végre valóban érteni fogod, mit, miért teszünk mi emberek és azt, hogyan lehet megváltoztatni, ha szenvedünk tőle...

Amit kapsz: egy nagyon bevált, számtalan felhasználási területtel rendelkező módszert, amit 20 éve folyamatosan fejlesztek... gyakorlatias workshopokat,  közös rajzelemzéseket, emlékeztető „memo kártyákat” a betegségek, a problémák valódi lelki okairól és megoldásairól, elemzést segítő "ezer" kérdést, (amivel gyerekjáték az elemzés és hatékony, értő segítségnyújtás), esettanulmányok, hasznos gyakorló feladatok, kidolgozott munkafüzet... és rengeteg felismerés... önmagadról...

Ezt biztosan elsajátítod a tanfolyamon:

Az elemzés és a mentor képzés fő területei (részlet):

 • SIKER. Miért nem sikerül, amikor elvileg minden tőlünk telhető megteszünk... a gyógyulás, a siker, a boldog párkapcsolat vagy éppen az anyagi biztonság érdekében?
 • EGÉSZSÉG… mivel támogathatja, hogy szervezete a lehető legnagyobb hatásfokkal teljesítsen és egészséget teremtsen?
 • EMBERI KAPCSOLATOK. Úgy érzed a lelked is kiteszed, mégsem elég… az emberi, családi kapcsolatok helyrehozatala, boldogságod visszaállítása legalább olyan fontos tud lenni, mint az egészség…
 • JÖVŐ.  A jövő nincs kőbe vésve, mi alakíthatjuk azt. A tanfolyamon tanultak által tisztán és világosan fogod érteni, hogy egyes lépések pontosan hova vezetnek... és képessé válsz "megváltoztatni" a jövőt!

Kompetencia, Valódi értő segítség

 • Kilátástalannak tűnik ügyfeled helyzete? Tisztán és világosan fogod érteni az előtted álló utat és képes leszel hatékony segítséget nyújtani, hogy legyen önbizalma elérni célját.
 • Tökéletesen tisztában leszel azzal, hogy mi mérgezi meg az életét és, hogyan tud abból a mérgező helyzetből kitörni.
 • Képes leszel láttatni vele azon erősségeit, melyek képesek visszadni számára az egészséges önbizalmát.
 • Hatékony segítséget tudsz adni ahhoz, hogy újra megtalálja a világához, a családjához és önmagához való örömteli viszonyát
 • Mi szívja el az erejét és miért fullad újra és újra kudarcba, miközben el is érhetné?
 • Milyen erősségei vannak, amit meg kell tanulni alkalmazni?
 • Mi jó várhat rá amikor… másként cselekszik...

Segíts magadon!

Könnyítsd meg az életed!

Győződj meg a módszer rendkívüli pontosságáról és az elemzés árát jóvárírjuk a tanfolyam díjából... már ha meg akarod tanulni és meg akarod változtani magad és barátaid életét!

A rajz, a lélek elemzésén túl komoly kompetenciára fogsz szert tenni emberi létünk, sorsunk ÖSSZEFÜGGÉSENEK terén!

Pontosan érteni fogod, hogy miért alakult így élete/d, mi következik ebből, hogy lehet ezt orvosolni, hogy megtaláld a boldogságot…

Megtanulod az egyes vonalak jelentőségét… de ezen túl hogy mi következik belőle, miért rajzolta így, jól érzi-e magát a „szerepében”, hogyan törhet ki belőle, milyen nem használt, figyelmen kívűl hagyott erősségei vannak, hogyan érheti kitűzött céljait, hogyan állíthatja maga mellé segítőit… és még ezer és ezer dolog, amivel akadályozza vagy segítheti saját életét

 Sajátítsd el a LÉLEKRAJZ elemzés módszerét és változtasd meg saját életed! - is

A hatékony segítséghez bőven elég, hogy megérted a probléma valódi gyökerét! Ebből már az is nyílvánvalóvá válik, hogy mire van szükség és az, hogyan érhető el.

LÉLEKRAJZ ELEMZŐ TANFOLYAM

179000 Ft /kurzus
 • Megismered a betegségek, problémák valódi okát és a látni fogod a kiutat
 • Megtanulod felismerni az összes - rejtett - erősséget, melyekkel könnyedén helyre hozhatod, ami elromlott
 • Komoly tapasztalatra teszel szert az emberi kapcsolatok újjáépítéséhez
 • Új, valódi esélyt tudsz adni, amivel pont azt a jövőt érhetik el,a mire vágynak

+ MENTOR PROGRAM

379 000 Ft /program
 • 3x60perc egyéni mentorálás
 • 3 részletes Lélekrajz elemzés az egyedi segítő képességed felépítéséért
 • Fél év mentorálás személyi és marketing tanácsadás

A Pósa Ferenc Bt képzései a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító szám: B/2022/001521

A képzés végén Tanúsítvány kapsz, amivel

akár vállalkozást is indíthatsz, mint Lélekrajz elemző, életvezetési tanácsadó. Vállalkozáshoz vagy a tevékenység végzéséhez ajánlott TEÁOR szám: 9609; M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás; ÖVTJ kód: 960901 M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás, vagy TEÁOR szám: 8690 – Egyéb humán-egészségügyi ellátás; ÖVTJ kód: 869007 Mentál-egészségügyi ellátás (nem egészségügyi szolgáltatásként).