A Gyógyulás Útja

 

„Self-Med”

 

Amennyiben már a betegség szakadékába zuhantál, akkor vagy torkod szakadtából ordíts, vagy élvezd a megismételhetetlen látvány minden pillanatát!

De, ha még csak a szakadék szélén egyensúlyozol, akkor tartozol magadnak – legalább – annyival, hogy kérd és elfogadd a segítő kezet!

Örömmel és nagy-nagy szeretettel osztom meg Veled a hírt, hogy a „A Betegség, mint pótcselekvés, a „A Betegség csapdájából”, a „Csodák útja” és a „Gyógyulás útja” könyveim ismereteiből egy speciális segítő kurzust állítottam össze.

 

Amikor lelked egészséges és ennek tudatában elengedett állapotba kerülsz, akkor mindent meg fog tenni, hogy visszavezesse tested az egészségbe. – mint azt már számtalanszor megtette

 

Tested állapota az mutatja meg, hogy valójában, hogyan és miként gondoskodsz róla!

 

Amennyiben beteg, és elveszett lelkedből az élet kedve, akkor elérkezett az idő, hogy megismerd tested jelzéseit!

 

Egyre világosabban látjuk, hogy a testi betegségek kialakulásának hátterében lelki tényezők is szerepet játszanak… és az is teljesen egyértelmű, hogy a lelki folyamatok jelentősen meggyorsítják a gyógyulást. – már ha egyáltalán beszélhetünk gyógyulásról a lelki változások nélkül és nem beszélhetünk többről, mint puszta tüneti kezelésről

 

Testünk kérlelhetetlen őszinteséggel nyilatkozik arról, ahogyan valójában éljük életünket. „Néha talán túl őszintén, vagy túl brutálisan vall színt” de az már a mi megélésünkön múlik, hogy hogyan reagálunk rá.

 

Mit ad a kurzus?

 

Elsődlegesen segítséget kapsz, hogy a hátad mögött tudd hagyni azt az ítéletet és annak minden káros következményét, hogy beteg és kiszolgáltatott vagy… és egy kézzel fogható, azonnal használható módszert találsz…

 

Ezen túlmenően részletesen és személyedre szabottan feltérképezzük:

  • A betegséged kiváltó okát... Mély lelki jelentését… Sorszerűségét… Értelmét (mert van értelme!).
  • Megkeressük, hogy miért is jó Neked – mégis – a betegség? Mire ad esélyt? Mikor válik értelmetlenné, múlik el és adja át helyét a gyógyulásnak.
  • Megtanulod tested legfinomabb jelzéseit és azok jelentését, hogy időben fel tudj készülni és már akkor tudd „orvosolni” a problémád, amikor még kicsi.
  • Veled együtt, Lelked és testbeszéded hathatós közreműködésével személyre szabott cselekvési tervet dolgozunk ki. – amiről Te érzed, hogy jó… hogy tökéletes…
  • Olyan gyakorlatok sorozatát végezzük, melyek visszaadják azt a motiváltságot, ami kitartást kölcsönöz a (testi-lelki) gyógyuláshoz.
  • A kurzus kibillent a betegségtudat által ébresztett félelmetes állapotból és segít megtalálni a helyes és örömteli viszonyulásod.

Itt senki sem több… senkinek sem kell semmit sem szégyellni! Egymás között vagyunk és támogatjuk egymást, hogy megtaláljuk azt a testi-lelki harmóniát, ami visszaterelgeti testünket az egészséghez…

 

A kurzusra gyógyulni vágyókat várunk, hogy együtt, egymást támogatva tehessünk azért a gyógyulásért, ami valódi örömmel tölt el. Elsősorban azok jelentkezését várom, akik már „mindent” kipróbáltak, akik nem találnak magyarázatot és orvosságot betegségükre… akiknek azt tanácsolták, hogy tanuljanak meg együtt élni a betegségükkel, de ezt nem tudják megtenni. (Mert többet éreznek magukban.)

 

Kis létszámú tanfolyamot szeretem, hogy MINDENKIRE maradéktalanul tudjak figyelni, és MINDENKIVEL a lehető legteljesebb mértékben tudjak törődni. 10 - 15 fő a legoptimális!

 

Egy hétvége: 2 nap, 09.00-17.00 óra között

 

Igény szerint előadásokat is szervezünk a témában

 

Jelentkezem a tanfolyamra: