Karnyújtásnyira van célod, de valamiért mégsem éred el?

Pedig csak rád vár! Nyúlj érte!

Amikor harmóniában vagy lelkeddel, jól vágysz a teljességet adó álmaidra és a megvalósulásuk érdekében cselekszel, MINDIG eléred őket, MINDIG teljesülnek vágyaid!

Élj a Sorsfordító Lélekrajz elemzés nyújtotta előnyökkel!

Segítségével megérted, mi változott meg benned, milyen isten adta erősségedet használod most rosszul és megtanít újra a lehető legjobban kiaknázni teremtő erőid!

 

posa_logo_final-02
Sorsfordíító Lélekrajz elemzés

Minden tőled telhetőt megteszel, mégsem tudod elérni álmaid?

Érzed már, hogy épp itt az ideje megszabadulni terheidtől?

Van benned valami... valamit nem jól csinálsz... Valami akadályoz! Újra önmagad lehetsz és elérheted szíved tiszta, őszinte vágyát.

Próbálkozol... nem adod fel... erődön felett teljesítesz, a siker mégsem úgy jön, ahogy azt megrédemled?

Oka van annak, hogy vágysz rá, hogy ámodozol róla és mégsem éred el!

Most mások terhei alatt rogyadozol! Ez akadályoz! De ahhoz, hogy letudd tenni... fel kell ismerned, hogy KONKRÉTAN mit vettél a nyakadba, hogy mitől kell szabadulnod.

Nem létezik, hogy nem lehet több gyermeked, miközben semmire se vágysz jobban...

Kizárt, hogy ne gyógyulhatnál meg, amikor annyira érzed még értelmét életednek...

Egyszerűen nem lehetsz ennyire sikertelen, amikor a zsigereidben érzed célod teljesülésének lehetőségét...

Azért vágysz boldogság életre, egészségre, a teljesség érzését adó családra, üzleti sikerre, anyagi biztonságra, mert most ez hiányzik és egészen biztosan érzed: ELÉRHETED!

Most azért esik ilyen nehezedre megvalósítani vágyaid, mert elakadtál... Magadnak teszel keresztbe. Nem tudni még miben, de nem tudsz más okot mondani! Ahhoz, hogy újra sikerrel érd el vágyaid, meg kell értened, mikor, mitől működsz jól és hatékonyan!

Akkor mi a csudára vársz? Tanuld meg felfedezni, megéreteni és hasznosítani a benned duruzsoló hangokat, a megérzéseidet... hogy ismét erőd teljében legyél és mások is érezhesség magabiztosságod!

"Ezerszer" bizonyítottad, hogy képes vagy egyedül is meggyógyulni, gyümülcsöző kapcsolatokat építeni és ápolni... Rendre kiválóan helyt állsz... Eléred vágyott céljaid, melyekért tényleg teszel. Álmaid megvalósulását nem teszed másoktól függővé és képes vagy magad mellé állítani segítőidet!

Most viszont elakadtál.

Igazából két lehetőség áll előtted:

 • Vársz és tehetetlenül kiszolgáltatva várod sorsod alakulását
 • Elfogadod a feléd nyújtott kezet és lerövidíted a bizonytalanság időszakát és egy új, neked is tetsző jövőnek adsz lehetőséget.

 

Miért is ne érhetnéd el vágyad?!

 

A Lélekrajz elemzés módszere

Elsőre viccesnek tűnhet egy ilyen pálcika rajz, de ez ne tévesszen meg téged! Ez egy hihetetlenül hatékony és pontos módszer! Általa könnyedén felszínre hozhatjuk tudatalattinkban lévő - titkos - tudásodat, elfelejtett képességeid és azt 100% biztonsággal fordíthatom le számodra: Úgy és oléyan módon, hogy azt valóban hasznosíthatani is tudd.

A több, mint 20 éves módszer sok ezerszer bizonyította, hogy milyen hatékony segítség a probléma valódi gyökerének feltárásában és a valódi megoldások megtalálásában... A mélyebb összefüggései pedig megmutatják, hogyan valósíthatod meg álmaidat... amihez rengeteg útmutatót kapsz

Lélekrajz tanfolyam
Tanfolyamok

Miért Lélekrajz elemzés? Mivel kapsz többet?

Ismered A betegség, mint pótcselekvés című könyvem? Akkor egészen biztosan meggyőződhettél, hogy MINDIG a probléma - teljes - megértésére koncentrálok. Ahogy megtudom mi váltotta ki a betegséget, milyen lelki okok vezettek a kialakuláshoz, már az is tisztán látszik mit kell tenni az egészség érdekében.

Amint megismered akadályaid valódi okát, már azt is tudni fogjuk, hogy mivel lehet elérni célunkat...

A Lélekrajz elemzés legnagyobb előnye, hogy tökéletesen tárja fel lelkünk, tudatalattink útmutatóit, ajándékait... valamint a valódi és egész életünket befolyásoló, teremtő érzéseinket...

Sorsfordító3

Egy ilyen "pálcika" rajz előnyödre fordítja tudatalattid titkait, lelked erősségeit!

Egy ilyen roppant egyszerű, de a hozzáértő számára hihetetlenül sok titkot feltáró rajzra van szükség a Sorsfordító Lélekrajz elemzéshez.

Sorsfordító lélekrajz elemzés

A SORSFORDÍTÓ elemzés segítségével a most még elérhetetlent is elérheted!

 • Ez nem "ködszurkálás"
 • Nem vajákolás
 • Nem bél jóslás
 • Nem misztikus "hablaty"
 • Nem okoskodás

Az elemzés tű pontosan mutatja meg és magyarázza el, hogy hogyan érheted el (akár)vad, örömteli álmaid!

Egészség, gyermek áldás, karrier, új és teljességet adó munka vagy tökéletes párkapcsolat eléréséhez is igen hasznos - akár írásos - útmutatót kapsz.

Mikor érdemes a Sorsfordító Lélekrajz elemzést választanod?

Két esetben mindenképp érdemes megfontolni a sorsfordító elemzés kérését!

 1. Amikor végérvényesen rájössz, hogy egy másik, jobb, egészséges és boldog életre van szükséged… mert igazából azt érdemled…
 2. Amikor tudatosodik benned, hogy segítséggel, jó „térképpel”, használható és megbízható útmutatóval sokkal könnyebben, lényegesen hamarabb érheted el vágyott jövőd
Sorsfordító Lélekrajz elemzés
Álom3

Hihetetlen mennyit fogsz belőle profitálni! -azonnal

 • A hihetetlen pontosságú elemzés által látni, érteni fogod, hogy hol, miben és milyen élethelyzetben vagy... S mennyivel könnyebb megoldani azt, amit ismersz!
 • Feltárulnak azon szokásaid, beidegződéseid és "megoldásaid", melyek eddig kiszolgáltatottá tettek a sors szeszélyeinek... és látni érteni fogod a megoldás pontos teendőit...
 • Részletes útmutatót kapsz erősségeid kiaknázásához és használatához, hogy pontosan a megálmodott jövődet tudd megteremteni.

Hol zajlik az elemzés?

 1.  Személyesen... lakásomon... előre egyeztetett időpontban. -ebben az esetben nem kell előre megvásárolnod az elemzést, csak időpontot kell foglalnod a+ 36309435 352 számon
 2. Számtalan előnye van annak, hogy írásban kéred a részletes elemzést. Az írás megmarad... nem felejted el... nem sikkad el. Iránymutatásaiból bármikor meríthetsz és szükség szerint előveheted a számtalan segítő, előre vivő kérdést...
 3. Online vagy telefonon keresztül... amikor mindkettőnknek megfelel...
Így segítek én

Írjuk együtt a megálmodott jövőd!

Te megálmodod a jövőd, én pedig a Sorsfordító Lélekrajz elemzéssel feltárom, hogyan érheted el azt!

Sorsfordító elemzés

14900 Ft /db
 • Megszabadulsz egy sor - önmagadat - akadályozó beidegződésedtől
 • Megismered azon erősségeid, melyekkel könnyebbé teheted életed
 • Komoly segítséget kapsz erősségeid használatához
 • Új jövőt amiben pontosan az van, amire vágysz

Minden élet, minden elemzés más és más. Előfordulhat, hogy a jobb és hatékonyabb Sorfordító elemzés előtt egy rövid egyeztetés szükséges. Hívj a +3630 9435352 számon vagy a megrendelés felületén elolvashatod a az elemzés pontos menetét.

GY.I.K.

Én nem tudok szépen rajzolni...

Nyugalom! Pontosan úgy fogsz rajzolni, hogy abból kiderülhessenek valődi érzéseid. Akadályaid... fájdalmaid, kétségeid forrása és ezek megoldása... Szóval... Nyugalom! Teljesen jól rajzolsz!

 

Visszaélnek a rajzzal...

Ami elhangzik, köztünk marad. Kérésedre törlök minden adatot.