Míg mások betegségük okát sem, te már a gyógyulásod módját keresed

TE MÁS VAGY! Míg mások betegségük okát sem, te már a gyógyulásod módját keresed

Te mindig kilógsz a sorból! Meg se próbálj beállni oda, mert a tétlen várakozás közben rosszul fogod magad érezni…

Te másként működsz! Míg mások betegségük okát sem, te már a gyógyulásod módját keresed.

A szabad, a folyamatos alternatív megoldások keresése a lételemed. Tudom, hogy az emberek – akik előtt az utat töröd – furcsa kétkedéssel szemükben, csodálkozó tekintettel, értetlenül pislognak rád… amiért ennyire él benned a szabadságvágy, de te ilyen vagy, így vagy tökéletes… s, míg ezt élvezed nem is vagy beteg.

Te SOHA nem ijedsz meg a kihívásoktól! Lehetőséget látsz bennük a fejlődésre, növekedésre…

Téged a betegségeid nem összetörnek, hanem megerősítenek.

Betegségeid lelki oka rejtett üzenet, melyek csendes suttogásaiban iránymutatást és sorsod teljesebbé tételét látod…

Tisztán és világosan érzed: képes vagy jól irányítani életed és ha el is tévedsz, visszatalálsz, ha meg is betegszel, képes vagy gyorsan gyógyulni.

Erős, talpra esett vagy és megvan a magadhoz való eszed… tudod, hogy mikor kérj és fogadj el ÉRTŐ SEGÍTSÉGET, amivel SOKKAL könnyebben érted meg tested és lelked olykor nehezebben lefordítható üzeneteit.

Te már megértetted, életed részévé tetted, amit én egy Németországi kórházban tanultam meg… műtét utáni fádalmaim közepette így szólt egy kedves hang: - nem muszáj szenvedni… el is lehet fogadni a segítséget, s akkor könnyebben, kevesebb fájdalommal és nagyságrendekkel gyorsabban is meglehet gyógyulni!

 

NEM VAGY ISTEN! – még

Mindened megosztod szeretteiddel, de neked ugyan úgy szükséged van a feléd nyújtott kéz elfogadására, a támogató, motiváló szóra és tiszta, őszinte igazságra, ahogy azt másoknak adod…

Rengeteg erőd van, de sincs végtelen energiád… De szerencsére, van honnan merítened… még akkor is, amikor egy kis időre elfelejted ezt, vagy amikor keresned kell a lehetőséged.

Egy hétköznapi ember fejében talán meg sem fordul, talán feltételezni sem meri, hogy képes tenni gyógyulása érdekében… miközben neked ez teljesen hétköznapi tény.

Te több vagy… tisztán és világosan érzed, hogy többet tudsz tenni egészségedért annál, hogy csak kiszolgáltatva várd másoktól a gyógyulásod.

Benned fel sem merül, hogy nem tudod visszanyerni egészséged!

Persze, nagyságrendekkel könnyebb dolgod van, amikor már pontosan tudod mit kell megtenned érte…

Ehhez pedig komoly segítséget jelent, amikor már pontosan tudod mit kell megoldanod.

A lelked mélyén érzed, hogy a betegségnek van lelki oka és elsősorban rajtad áll, hogy továbbra is betegség kialakulásáért, állandósulásáért vagy az egészségedért teszel.

A betegséged pontos és részletes értelmezése megmutatja, hol, milyen helyzetben vagy… ezt ismerve már az is tudod, hogy pontosan mit kell tenned az egészségedért.

 

AMÍG NINCS MEG A BETEGSÉG KIVÁLTÓ OKA…

Van, amikor csak egy csipetnyi só, pár perc főzés, vagy csak egy kis pihentetés kell egy igazán tökéletesnek mondható étel elkészültéhez…

Van, amikor csak néhány korty víz, egy kis tápanyag szükséges és kornyadozó, szívednek kedves növényeid újra jókedvűen gyönyörködtessenek téged.  Persze az is előfordulhat, hogy sokkal komolyabb beavatkozásra lesz szükségük és alaposan utána kell olvasnod, hogy megértsd tüneteik jelentését és a gyógyulásuk lehetőségét.

Van, amikor elromlik számítógéped. Nem vágysz az elromlására és kikészülsz tőle, de ettől még előfordulhat meghibásodás. Lehet, hogy csak újra kell indítanod a készüléked és minden probléma elhárul, de az is lehet, hogy szerelőt kell hívnod, aki feltárja a hiba forrását és szakértő, gyors megoldással áll elő.

Van, amikor egy vészjelzés gyullad ki autód műszerfalán… Lehet, hogy csak egy egyszerű, banális hiba lépett fel, amit roppant könnyen orvosolhatsz, de az is lehet, hogy hozzáértő szerelő segítségét kell kérned.

S bizony az is előfordul, hogy valami elromlik az életedben… valahol fáj… nem működik… kiszámíthatatlanul kalimpál… Lehet, hogy csak egy kis pihenésre, egy fürdésre, sétára… egy újra indításra van szükséged, de az is lehet, hogy tüneteid valami sokkal komolyabbat vetítenek előre… és minél később foglalkozol vele – érdemben – annál nagyobb baj keveredik belőle.

MUSZÁJ TUDNOD, MI OKOZZA A BETEGSÉGED!

Egy hétköznapi ember kénye-kedve szerint cserélgetheti élete nem működő dolgait, de neked annál már több tapasztalatod van már, hogy tudd: ez valójában nem megoldás!

Tudod, hogy pillanatnyi hangulatod alapján NEM cserélgetheted életedben a problémásnak hitt dolgaidat, mert rendszerint ebből iszonyatosan nagy kalamajkák szoktak keveredni.

Nagyon is tisztában vagy vele, hogy ha otthon nem mennek jól a dolgaid… ha nem tudod mi a baj, de te az „okosat” játszod… ha azt hiteted el magaddal, hogy egyedül is megtudod oldani… és félrekefélsz… ezzel csak több bajt okozol, mint amennyit megoldasz.

Végül is „tényleg megoldás”, hogy nem teszel azért, hogy megkapd azt a szeretetet, kalandot, újdonságot, törődést, melegséget, meghittséget vagy vadságot – otthon – amire vágysz, inkább elmész… (ideig-óráig) jól érzed magad, majd lelkiismeret furdalással mész haza… és szégyenedben vagy lesütöd a szemed vagy még te fogsz valami álbalhét rendezni. – így terelve el a figyelmet bűntudatodról

S az sem okoz majd kisebb felfordulást, ha minden tervezésed, okoskodásod és imád ellenére kifogy a benzined, de te dízelt tankolsz… amivel igen borsos javítási költséget hozol össze.

Vagy, amikor nem vagy tisztában azzal, hogy milyen következményekkel kell számolnod, amikor mindig, mindenkinek meg akarod oldani a problémáját – a sajátodra pedig nem marad időd… és igazából kedved sem – és amikor látják, hogy bajban vagy, segíteni próbálnak, de minden segítő kezet félre löksz…

 

Amikor lelkileg gatya vagy, tested tünetekkel, betegségekkel próbálja magára felhívni a figyelmed. Igen nagy kárt tudsz magadnak okozni azzal, hogy mindenféle „gyógymódot” bevetsz… anélkül, hogy bizonyosság lenne benned

 

BETEGEN NE DIAGNOSZTIZÁLD MAGAD!

Amikor bajban vagy, amikor fáj minden porcikád – a covidban még a hajad is –, amikor remegsz a félelemtől és összeszorult a gyomrod, ne kezdj el diagnózist, pláne nem prognózist felállítani!

Félre ne értsd! Jó, hogy keresed bajod forrását!

Nem is igen tudnál mást tenni, hiszen ez a lételemed. Ebben erős, ebben kifejezetten erős vagy.

De egy dolgot semmi esetre se tegyél, mert azzal csak rosszul járhatsz: A BETEGSÉG OKOZTA FELFOKOZOTT IDEGÁLLAPOTBAN NE AKARJ ÉS NE IS VONJ LE KÖVETKEZTETÉST! – mert egész biztosan mindent félreértelmezel

Ne akarj diagnózis felállítani!

Nem fog menni!

Amikor bajban vagy – akár mennyire is jó modellező képességed – oly mértékben vagy elfogult és fókuszált, annyira húsba vágó, eleven a seb, hogy egész biztosan félre fogod magyarázni a jeleket és így a megoldást sem fogod meglelni, amit egyébként simán!

Bajod forrását keresheted, de ne vonj le belőle következtetést, „csak” azt tedd, amire ott és akkor képes vagy.

A valódi probléma az, amit

valójában majd el akarsz érni.

HA MÉGIS DIAGNOSZTIZÁLNI AKARSZ, AKKOR ÍGY TEDD:

Amikor a baj kellős közepén csaponganak érzelmeid.

Összezavarnak, elszívják erődet.

Ebben a hangulatban nem kis feladat azt meghallani, amit igaznak is tudsz érezni… Félre értelmezed a jeleket és még jobban generálod a hibázás lehetőségét.

Tévút, ha már a kiinduló pontban sem biztos!

Tudom és minden valószínűség szerint te is tisztán érzed: képes vagy megtalálni betegséged forrását, azt a tulajdonságot, viselkedési mintát, amiben nem vagy képes hallgatni lelked útmutatásaira.

Muszáj figyelni az érzéseidet, az igazság érzetedet, különben az újabb és újabb feltételezésektől folyamatos stresszben lesz részed. S ezekből nem lesz hiány! Nagyon sokat fogsz belőle legyártani és egy kicsit mindegyikben találsz igazat.

 

OLCSÓBB IDŐBEN SEGÍTSÉGET KÉRNED, MINT HELYRE HOZATNI!

Jellemzően a szívedre, a megérzéseidre hallgatsz, de tudjuk jól, hogy az eszed is vág! – nem is kicsit

Így aztán az esetedben elég gyenge érvnek számít, hogy elmondásod szerint nem sejtetted, nem érezted meg jó előre a baj közeledtét! Lelked idejében szokta jelezni a későbbi baj bekövetkeztének esélyét. Ezt csak akkor nem szokott benned tudatosodni, amikor mással, minden mással vagy elfoglalva.

Persze, simán mondhatod, hogy érezted, de nem gondoltad, hogy baj lehet belőle!

Elfogadom, hogy arról akarsz meggyőzni: nem érezted előre azt, hogy baj lesz belőle… De, ne viccelj!

ÉREZTED, tisztán és világosan érezted, de a sokéves rutinoddal egy pillanat alatt elaltattad saját előrelátásod és veszélyérzeted.

Tudod, honnan tudom ezt?

Csak felismerem a hasonszőrűt!

Én is számtalanszor megtettem.

Nem hallgattam bensőm jelzéseire és kifogyott a benzin, elrontottam a számítógépem, eltörtem a kezem, elrontottam az ételt és egészen biztosan hosszan tudnám még sorolni az elszenvedett károkat és kudarcokat, melyek nem lettek volna azok, ha mertem volna hallgatni a megérzéseimre.

Nem hallgattam, bajba kerültem, kár okoztam, megbetegedtem és ráadásul még saját magammal is megkellett küzdenem…

Ugye látod mekkora butaság nem hallgatni az egyértelmű, igaz jelzésekre? Amikor nem pusztán, nem jót teszed, de még azt is helyre kell hoznod, amit elrontottál.

Nem elég, hogy nem éled boldognak életed, de még annak keserű csalódásával is meg kell birkóznod, hogy tisztán és világosan érezted mi vár rád.

Megérzed a bajt, ezután is megfogod érezni az előjeleket és elfogod kerülni a nagyobb kárral járó baklövéseket…

De…

A közelgő baljóslatú események megérzésének vannak feltételei:

  1. Figyelned kell a jeleket. Kérdezned, és hallanod kell tested, lelked apró, finom jelzéseit… ezeket azonnal tapasztalod, amint biztosan érzed: megkapod a válaszaid.
  2. Hinned kell El kell hinned, hogy amit érzel, arra hallgathatsz… hisz annyiszor bebizonyítottad már: bízhatsz magadban!

Amikor ezekre figyelsz és hallgatsz lelked csendes suttogására, mindig érezni fogod az elő jeleket és lesz időd felkészülni, elkerülni.

 

ISMERNED KELL A BETETEGSÉG VALÓDI KIVÁLTÓ OKÁT!

Életed rendkívül összetett. Életminőséged számtalan összetevő egymásra gyakorolt hatásának eredménye. – jó és rossz értelemben egyaránt

Persze jó lenne – vagy mégse – ha mindig ilyen fa ék egyszerűségű lenne életed, gondolkodásod és motivációid… Ha olyan lenne az életed, mint egy étel. Amiből, ha só hiányzik, beleteszed, ha szomjas vagy, iszol… ha fázol, betakarózól…

De az életed ennél bonyolultabb, egyszerre sokkal összetevő szokott elromlani vagy hiányozni… vagy… elviselhetetlenül nehéz terhet rak rád és ennek egyenes következményeként, egyszerre több mindent kell másként tenned egyensúlyod és egészséged helyreállításának érdekében.

De… ebben a szorult helyzetedben nem engedheted meg magadnak, hogy olyat is meg akarj oldani, ami egyébként nem is probléma!

Ezzel a felesleges, hiábavaló, sehova sem vezető és kudarcra ítélt igyekezettel mégjobban lelombozod magad és mégjobban összekuszálod az egyébként is felspannolt idegeid.

Miközben pont annak megoldására nem marad időd és energiád, ami igazán fontos.

Gondolkozz!

Mérlegelj!

Képes vagy érezni, hogy mit kell most és mit később megoldanod…

 

HONNAN TUDHATOD, HOGY MEGVAN A VALÓDI KIVÁLTÓ OK?

Sehonnan!

És ez nem vicc!

Nagyon nem az!

Nem tudhatod, de ÉRZED!!!

Tökéletesen érzed, hogy megvan… és nem csak a tökéletesség érzését éled át, hanem gyakorlatilag a megoldáshoz szükséges összes összetevő is a kezedben lesz!

Amikor tényleg megismered betegséged kiváltó okát, egészen biztosan egy határozott érzés ébred benned… és ez akkor is igaz, ha nem tetszik és mellbe vág.

 

A TÜNETEK ELŐRE VETÍTIK A BAJT…

…így megelőzheted azokat. De ehhez komolyan kell venned a jeleket!

Több vagy, mint test!

Életed nem írható le pusztán fiziológiás folyamatokkal!

LELKED VAN!

 

ISMERNED ÉRDEMES ORVOSI KIVÁLTÓ OKÁT IS

Nagyon jó, hogy kiderül fizikai szinten mi játszott közre betegséged kialakulásában – tényleg fontos ismerni, mert az orvostudomány is képes millió betegséget enyhíteni, vagy meggyógyítani…

DE…

Nem képes válaszokat adni azokra a viharokra, hiányokra vagy pótcselekvésekre, melyek benned folyamatosan lerontják a gyógykezelések hatását.

Hasonlatos ez ahhoz, mintha nagy hidegben úgy akarnál meleget varázsolni otthonodban, hogy minden ajtót, ablakot kitársz… miközben esztelenül fűtesz és szó szerint égeted tartalékaidat… Így pedig elfogy a tüzelőd, szétég a kájhád, befagy a segged, de közben fáradhatatlanul és tökéletesen kétségbe esve igyekszel megteremteni otthonod melegét…

Ugye könnyen belátható, hogy ez mennyire Sziszifuszi és lélekölő tevékenység ez!?

Pedig pont ezt fogod tenni, amikor úgy akarod helyrehozni életed, hogy lényegében azt sem tudod, hol veszted el erődet.

Tehát: egy súlyosabb lefolyású, vagy gyógyíthatatlannak nyilvánított betegség esetében a lelki rész megoldása továbbra is feladatod marad!

Benned ennél sokkal több van!

SZÜKSÉGES, DE VESZÉLYES ISMERNI A KIVÁLTÓ OKOT

Csak első ránézésre van ebben a megállapításban ellentmondás, a valóság ezzel szemben az, hogy mindkettő igaz. Ráadásul majdnem egyszerre igaz.

A valódi, mélyre ható és maradandó változások elérésének alapvető feltétele az, hogy a gyökerénél fogva húzzuk ki a problémát. – ha egy kicsi is marad benne, újra kihajt… sokszoros intenzitással (mondjuk ez csak a bajra, gyomra érvényes).

Várj!

Ne menj tovább, mert így tévútra jutsz!

Én is becsaptalak, de szerencsére használtam az eszem, figyeltem az élet megnyilvánulásait és még időben felfedeztem, hogy rosszat vagy pontatlan írtam!

Természetesen a haszonnövényeket is SOKKOLNI szoktuk (átültetéskor a gyökerét, pont úgy fog viselkedni, mint a gyom) és tavasszal az ágait is visszametsszük, hogy újult erővel és ideális mennyiségű hozammal tápláljon.

És ezt te is kihasználhatod gyógyulásod érdekében.

Csakhogy itt a buktató!

Azzal, hogy megismered betegséged kiváltó okát, azzal, hogy ráébredsz testi-lelki bajaid forrására, megnyugszol (Pont ezt a fajta beteljesülést, megnyugvást és elernyedést szoktam felhasználni a való dolgok megismerésére.) és megszűnik az a hajtó erő, ami eddigi utadon segített.

Amikor eléred vágyott célod, érzed a beteljesülést és a tökéletességet… Ha ez így marad vajon mi hajt tovább? Pont ott vagy, ahova igyekeztél.

S pont ugyan ez vonatkozik problémáid – azért nem betegséget írok, mert anyagi jellegű dolgaidhoz pont ugyan ez vonatkozik – feltárására is.

Megismered, hogy: AHA, szóval azt cseszem el, hogy… Tehát: ha mást csinálok, akkor minden rendben lesz…

Nem is tévedhetnél nagyobbat!

Millió más hülyeséget és tévútra vivő dolgot csinálhatsz!

 

HA MÁR MEGVAN A KIVÁLTÓ OK…

…de még nem tudod hogyan és mivel kell valójában megoldanod…

Amikor megismerted a valódi kiváltó okról és nem elégedtél meg annyival, hogy tudod, konkrétan mit és hogyan tettél másként, akkor jön a következő feladat:

  • Hogyan vetkőzheted le azon dolgaid, melyeket fel sem vettél?
  • Hogyan szabadulhatsz meg attól, amid soha nem is volt?
  • Hogyan nőj fel a feladathoz, ha egyáltalán felnövés a feladat?
  • Mi fog kifogyhatatlan erőt és inspirációt adni a gyógyulásod felé vezető utad során?
  • Hogyan kerüld ki rád leselkedő csapdákat, melyek gyógyulásod útjába állhatnak?
  • Hogyan aknázd ki a benned szunnyadó erőd?

Azt hiszem még egy ideig sorolhatnám, hogy mi mindenre lesz szükséged, hogy a lehető legnagyobb mértékben növelhesd esélyed, de ezek csak akkor működnek, amikor megtöltöd őket tartalommal is.

Változásra van szükséged! – mondjuk ezzel semmi újat nem mondtam neked

Az viszont már az, hogy ezek a változások, változtatások olyanok lesznek, melyek örömmel töltenek el… és ha nem töltenek el örömmel, nem is csináltál semmit!

Fontos és szükséges ismerned a betegséget kiváltó okot, de tisztában kell, hogy legyél a ténnyel: ez önmagában nem fog meggyógyítani… Sőt… Tovább megyek: nem is fog erőt adni – még – az első lépések megtételéhez sem.

Addig hihetetlenül nehéz bármit tenned, amíg az elinduláshoz is, csak a „régi, már jó alaposan kiismert sémákat akarod alkalmazni”. Amíg eddigi életedhez kötnek emlékeid és el sem tudod képzelni az életed másképp, mint ahogy már megszoktad… semmi esélyed a gyógyulásra.

Én például azért szoktam le nagyon nehezen a cigarettáról, mert el sem tudtam képzelni az életem cigi nélkül. Hogy is lehetne rágyújtás nélkül tökéltes a kávé, a jó kaja, a wc vagy a jó szex? S míg nem töltöttem meg jó érzésekkel a cigi utáni életem… most… semmi hatékonyat nem tudtam tenni… de, „abban a pillanatban”, hogy jó érzésekkel tudtam megtölteni és azt tényleg megtudtam élni, minden egyszerűbbé vált és valóban tenni is tudtam a szabad életért.

De ugyan ezt neked is meg kell ám tanulnod! Különösen akkor, amikor fel kell nőnöd egy problémához vagy meg kell találnod a hatékony hozzáállást, a most még apró, könnyen orvosolható problémával kapcsolatban. – kicsi, lényegtelen gondnak látod, éppen ezért nem törődsz vele és hatalmasra nő

Szóval: a gyógyuláshoz meg kell találnod a helyes viszonyt. Azt, amikor a lehető leghatékonyabban tudsz tenni gyógyulásodért

Még ezer más dolog lehet, ami apróság ugyan, könnyen orvosolható, de amíg nem fedezed fel, amíg nem találod meg hozzá a helyes viszonyodat és ezek által nem leszel több, egész egyszerűen el fogsz akadni a gyógyulás folyamatában, pedig olyan közel jársz már hozzá! Folytasd a világ és önmagad megismerését, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki életedből!

AMIKOR MEGVAN AZ OK, AZ ÚT, DE MÉG KELL VALAMI…

Nem tudsz olyan dolgot mondani, amire vágytál, rajtad állt teljesülése, tettél érte és mégsem sikerült elérned! Ha véletlenül mégis volt olyan, ami hasonlóságot mutatott ezekkel a kritériumokkal, akkor jobban is ki kell elemezned, hogy ráébredj: egy vagy több elem nem volt benne.

De hogy jön ez a gyógyuláshoz?

Meg kell tanulnod helyesen értelmezni a jeleket és valóban érezned kell, hogy az a gyógyulás, amit magad elé tűztél, valódi örömmel tölt el! – igen gyakran azért nem gyógyulnak meg, mert nem érzik a célt, „csak” bemagyarázzák maguknak, hogy jó lesz az, de valódi, biztos érzést nem kapnak. Így pedig folyton elveszítik a célt és kezdeti sikerek után végül nem gyógyulnak meg. Neked pedig ezt mindenképpen el kell kerülnöd!

Meg kell tanulnod azokat a jeleket, melyekből egészen biztosan érezhete, hogy jó felé haladsz.

Finom hangolnod kell törekvéseid!

Érezned kell: gyógyulásod rajtad múlik… hogy gyógyulásod rajtad is múlik!

Nem szolgáltathatod ki magad annyira, hogy teljesen kiadd kezedből az irányítást! Életed akkor van rendben, amikor lazán, felszabadultan, de te irányítod.

Ez ezután sem fog változni!

Még akkor sem, ha betegségedben kiszolgáltatottá válsz! Hiszen ekkor is ott marad a választás lehetősége, s míg ezt érzed, míg élsz vele, te irányítasz!

Rá kell ébredned:

hogyan működsz a leghatékonyabban!

Át kell érezned, hogy akkor tudsz leghatékonyabban segíteni önmagadon és családod tagjain, amikor azt osztod meg velük, amit te már igaznak éltél meg és magadévá tettél. Hiába akarnád megoldani dolgaikat, amíg nem vagy tisztában valódi gondjaikkal, aggodalmaikkal és csalódásaikkal. Amennyiben tényleg valódi és hatásos segítséget akarsz neki adni, mindenképp ismerned kell gondjaikat és vágyaikat.

Fontos neked a hozzád közel álló boldogsága és egészsége, hogy hosszú, tartalmas és örömökben gazdag életetek legyen… de ehhez az is kell, hogy megismerd működésüket… ezt pedig sokkal könnyebb megtenni önmagadon keresztül.

Ne félj!

Nem kell pszichológusnak lenned, hogy megértsd és hatékony segítséget nyújt nekik a legkritikusabb időszakokban! MINDEN adottság és képesség megvan benned ahhoz, hogy segíts szeretteid testi vagy „csak” lelki baján… ehhez pedig megkapsz minden segítséget. A tüneteik hihetetlenül pontosan jelzik a konkrét bajt, boldogtalanságot és idejekorán megértheted mi nyomja szeretteid szívét… még akkor is, amikor arról nem tudnak vagy nem mernek beszélni.

Van kiút,

Van gyógyulás…

Viszont…

Ehhez meg kell ismerned, értened tüneteid valódi jelentését!

MEGOLDHATOD… MEGGYÓGYULHATSZ!

Már jó régóta előre megérezted a baj közeledtének legapróbb jeleit is… ahogyan a „menekülő utad”, a megoldást is világosan szoktad látni… sejteni… érezni.

Megtanultál már bízni tested, lelked tüneteiden keresztül küldött üzeneteik valódiságában és megkérdőjelezhetetlenségében. Igyekezz megértetni, hogy mit kell mindenképp lecserélned a hosszú, boldog és egészséges életedért cserébe!

Tudod…

Amikor hallgatsz lelked útmutatásaira és időben megérted azokat, akkor valóban két út közül van időd, türelmed és erőd kiválasztani azt, amelyiken keresztül tényleg elérheted célod! – de minél később érted meg az üzenetek jelentéstartalmát, annál kevesebb lehetőséged marad választani és a végén már csak a muszáj (a betegség) marad.

Az időben felismert probléma esetén MINDIG van két választási lehetőséged és a legrosszabb eset az, hogy az egyik több viszontagsággal jár, de minél tovább halogatod, annál inkább fogynak lehetőségeid… a rendelkezésre álló erőidről nem is beszélve! Tehát épp itt az ideje hallgatnod lelkedre, hogy legyen, maradjon időd egésznek, boldognak lenned!

Vagy tudatosan a boldogságodért, az egészségedért teszel vagy a boldogtalanságodért, a betegségedért!

Válassz!

A választást nem úszod meg!

Viszont, amint választasz, hihetetlenül kinyílik előtted a világ… és ez nem is olyan rossz alternatíva!

Cikkekbe reklám (1)

Szóljon hozzá!