Szeretnéd ismerni a problémák, megoldások valódi gyökerét?

Ennél jobb módszert nehezen találnál!

Imádom a Lélekrajz elemzést... És minden bizonnyal te is megfogod szeretni pontosságát, megbízhatóságát, egyszerűségét, könnyű elsajátíthatóságát és végtelen logikusságát.

posa_logo_final-02

Nem tanultuk meg eléggé, hogyan kell felfedezni és megélni az igazságot, a dolgok valódi lényegét...

Az emberi természet szerves része, hogy elfedjük az igazságot, hogy mellébeszéljünk, hogy ne is keressük valódi érzéseinket, mert akkor nyugodt szívvel állíthatjuk: nem tudom, nem tudom, nem tudom... és tényleg... Hát tudjuk? Megkerestük? Felvállaltuk? Átéreztük? Nem!

így aztán nem is nagyon csodálkozhatunk, hogy nem értjük problémáinkat, betegségeinket, nem tudunk velük mit kezdeni, nem tudjuk megoldani és szép lassan felhalmozódva, komoly, sokszor megoldhatatlan probléma halmazt teremt, amivel rohanhatunk a szakemberekhez, de...

Pedig csak egy baráti szóra, megértésre, valódi megértésre lenne szükség, hogy megérthessük végre, mi lakozik bennünk.

Ahány ember, annyi beszélt nyelv... De a lélek nyelve közös! A közös nyelv megértésére, lefordítására és érthető üzenetek fordítására született a LÉLEKRAJZ-elemzés kopmlex segítő rendszere.

Az ilyen "pálcika" rajz tökéletesen feltárja az eltemetett, a meg nem értett érzéseinket

Hihetetlennek tűnik, de megfogod érteni, hogy miért vagyunk képtelenek színészkedni, mást mutatni egy ilyen, egyszerű rajzban. Hogy miért csak a teljes igazságot tudjuk belekódolni és, hogy egy ilyen egyszerű rajz, milyen hihetetlenül sok összefüggést képes felszínre hozni, amit aztán számtalan célra tudunk használni.

Párkapcsolat fordító

Az elsajátított módszerrel rendkívül részletes ismerettel fogsz rendelkezni, amit épülése érdekében tudsz alkalmazni.

 • Ez nem "ködszurkálás"
 • Nem vajákolás
 • Nem kártyavetés
 • Nem asztrológia
 • Nem karakter numerológia
 • Nem szám misztika

A PÁRKAPCSOLAT fordító elemzés tűpontosan tárja kettőtök valódi viszonyát. Így pontosan fogod látni és érteni gondjaitok valódi gyökerét és azok megoldási lehetőségeit is. A kézhez kapott elemzés után nem lesz szükséged kíséreletezgetni, nem kell újra és újra csalódnod! Tisztán és világosan fogod látni, hogy mi és hogyan kell tenned... és ehhez nagyon hasznos útmutatót kapsz.

Párkapcsolat fordító elemzés? Mikor?

Két esetben mindenképp érdemes megfontolni a sorsfordító elemzés kérését!

 1. Amikor végérvényesen rájössz, hogy egy másik, jobb, egészséges és boldog életre van szükséged… mert igazából azt érdemled…
 2. Amikor tudatosodik benned, hogy segítséggel, jó „térképpel”, használható és megbízható útmutatóval sokkal könnyebben, lényegesen hamarabb érheted el vágyott jövőd
Párkapcsolat fordító
Párkapcsolat fordító

Hihetetlen mennyit fogsz belőle profitálni!

 • A pontos, részletes és lényegre tapintó elemzés által látni, érteni fogod, hogy hol, miben és milyen élethelyzetben vagytok... S mennyivel könnyebb megoldani azt, amit ismersz!
 • Feltárulnak azon szokásaid, beidegződéseid és "megoldásaid", melyek eddig kiszolgáltatottá tettek kapcsolatod szeszélyeinek... és látni érteni fogod a megoldás pontos teendőit...
 • Részletes útmutatót kapsz erősségeid kiaknázásához és használatához, hogy a kapcsolatodtól pontosan azt kapd, amire vágysz.

Megszólított a LÉLEKRAJZ - elemzés forradalmi és egyedül álló módszere?

Add meg elérhetőséged, lakhelyed (elég a város) és amint a közeledbe szervezek előadást vagy tanfolyamot, jelezni fogom...

Adja meg a nevét!
Kérem, írja be az üzenetet

Tanuld meg a LÉLEKRAJZ elemzést és változtasd meg az életed!

A hatékony segítséghez bőven elég, hogy megérted a probléma valódi gyökerét! Ebből már az is nyílvánvalóvá válik, hogy mire van szükség és az, hogyan érhető el.

LÉLEKRAJZ ELEMZŐ TANFOLYAM

49000 Ft /kurzus
 • Megszabadulsz egy sor féleértéstől és örökös konfliktus forrástól
 • Megismered összes erősségeteket, melyekkel könnyedén helyre hozhatod, ami elromlott
 • Komoly segítséget kapsz kapcsolatotok újjáépítéséhez
 • Új, valódi esélyt amiben pontosan az kapcsolat van, amire vágysz

A Pósa Ferenc Bt képzései a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító szám: B/2022/001521

A képzés végén Tanúsítvány kapsz, amivel

akár vállalkozást is indíthatsz, mint Lélekrajz elemző, életvezetési tanácsadó. Vállalkozáshoz vagy a tevékenység végzéséhez ajánlott TEÁOR szám: 9609; M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás; ÖVTJ kód: 960901 M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás, vagy TEÁOR szám: 8690 – Egyéb humán-egészségügyi ellátás; ÖVTJ kód: 869007 Mentál-egészségügyi ellátás (nem egészségügyi szolgáltatásként).