Lélekrajz-Elemzés segítő módszere

kifinomult, lényegre törő és rendkívűl hatékony.

Segítségével egész biztosan eléred vágyad

garancia

A Lélekrajz-elemzés = A VALÓDI kiváltó ok feltárása

Elképesztően lélekölő, amikor tisztán és világosan érzed: egy gyermekkel lenne kerek az életed, egy valódi társ nyújtaná neked azt a teljességet, amire mindig is vágyódtál, teljesen felemésztenek a tüneteid, bekorlátozzák mindennapjaidat... érzed, hogy boldog lehetnél és redszerint el is éred azt, amire vágysz, de most hiába minden erőfeszítésed... az utolsó pillanatban kútba esnek vágyaid.

Elérheted azt, amire igazán vágysz! 

Azért vágysz ilyen kitartóan gyermekre, valódi társra, jó munkára, egészségre, gyógyulásra, anyagi jólétre és boldogságra, mert lelked mélyéig érzed, ELÉRHETED azt... Eddig is volt számtalan olyan időszakod, amikor szinte varázsütésre teljesültek vágyaid... ezért is ennyire kétségbeejtő mostani helyzeted...

VAN egy jó hírem: IGEN, jól érzed!

Amikor vágyaid teljesülését nem teszed másoktól függővé... MINDENT elérsz az életben... és MINDENT megkapsz életedtől...

Amikor tiszta, megingathatatlan szívvel vágysz, amikor érzed, teszel vágyad teljesüléséért és az irányítás a te kezedben marad... MINDIG eléred azt, ami egésszé, boldoggá tesz...

 

Lélekrajz-elemzés, egy FORRADALMIAN új, hihetetlenül megbízható módszer!

20 év aprólékos munkájával finomított, egységes, sok ezerszerszer bizonyított rendszer.

Valódi megoldást kapsz!

Rajzodat értelmezve pontosan kiderül, hogy:

 • Jól vágysz-e? Valódi öröm árad-e szét benned, vagy belekeverted a félelmeid is?
 • Valóban úgy és arra vágysz-e mint, amiért tenni akarsz? A vágyaidért vagy azok megvalósulása ellen teszel?
 • A Te kezedben van-e az irányítás vagy függővé, kiszolgáltatottá tetted céljaid megvalósulását?

 

 

Azért ébred benned vágy, mert elérheted...

De...

Amíg nem érted lelked finom jelzéseit...

Amíg nem jól hallgatsz érzéseidre...

Amíg nem tudatosan cselekszel...

Kudarcra ítéled magad...

De...

A Lélekrajz-elemzés segítségével megérted sikerességed kulcsát és pontosan azt és úgy éred el, ahogy az neked a legjobb!

Így készítsd el az elemzésre szánt rajzod:

Keresd meg magadban azt a vágyad, amire mindennél jobban vágysz, de az istennek se akar sikerülni... majd erre a vágyra összpontosítva készíts el az alábbi videóban láthatóhoz hasonlító pálcika embert.

Az élet megtanította velünk, hogy nem lehet mindig az igazat mondani. Jobb ha elhallgatjuk mások elől... elrejtjük az avatatlan fülek számára... vagy csak tereljük róla a szót... hisz abból baj nem lehet... S nem is sejtjük, hogy ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk... hiszen olyan ügyesen fogjuk eltitkolni az igazságot, hogy azt már mi magunk sem érezzük... Ezzel pedig elveszítjük egyik legnagyobb esélyünket.  

A Lélekrajz-elemzés legnagyobb előnya pedig az: egy ilyen, ösztönös „pont-pont vesszőcske” rajz készítése pontosan azt  és úgy készítjük, ahogy azt valójában igaznak érezzük... Így aztán az avatott segítő előtt nyitott könyvé válsz... és megtaláljuk életed megnyugató válaszait.

Ezzel a módszerrel hihetetlenül gyorsan rátudsz ébredni valódi önmagadra a nagyon is világos és teljesen egyértelmű megoldásaidra... és nem is fogod érteni, hogy eddig ezt, hogy nem láttad...

 

Lélekrajz-elemzés
rajz

Nem egy szimpla elemzést, hanem

egy „baráti”, segítő, támogató beszélgetésben lesz részed, melyben Veled együtt megkeressük, hogy pontosan hol, miben, milyen helyzetben vagy... és azt, hogyan tudod a lehető legkönnyebben megoldani

Tudod... most azért nem tudod elérni annyira áhított vágyad, mert valami kimaradt életedből. Már elkezdtél céljaidért tenni, de valamiért mégsem sikerül elérned... valami még hiányzik... valamire még szükséged van, hogy egy kerek egész legyen és ténylegesen megvalósuljon... 

Lelked a rajzod által tű pontosan megmutatja, mire van még szükséged, hogy a meglévő dolgaid, képességeid, hogyan tudod hatékonyan használni és hogyan tudod magad mellé állítani azokat, akik segítenek elérni céljaid. 

 • Az elemzéssel ráébredsz az eddig elsikkadt segítő, támogató erőidre... 
 • Megtalálod útjelzőidet, melyek biztos támpontokat adnak céljaid felé vezető utad során...
 • Megtanulod jól és a lehető leghatékonyabban használni eddig rejtegetett teremtő képességeid...

A "MIT TEGYEK" elemzéssel megtalálod a legideálisabb utad!

Az előtted álló út minden felmerülő kérdésére választ kapsz

A Lélekrajz-elemzés lépései:

Elakadtál

Keress egy vágyott célt, ami sokat jelent neked, de eddig valamiért nem eddig nem tudtad elérni... pedig mindennél többet jelent számodra...

 

Tájékozódj

Keress telefonon a +3630 9435352 számon! Beszélgesünk... Győződj meg róla, hogy a LÉLEKRAJZ - elemzés valódi segítséget jelent számodra. 

Van megoldás

Személyesen vagy online... a hatékony segítség... vágyad teljesülése nem múlhat a távolságon...

A részletes felvilágosításért hívj bizalommal: +36309435352

0 % kockázat!

Csak nyerhetsz!

Tartozol magadnak annyival, hogy utána nézel

A telefonhívás, a módszerről való tájékozódás tökéletesen ingyenes és elköteleződés mentes, tehát nagyban megkönnyítheted választásod!

Ezután megbeszéljük, hogy személyesen vagy online kapod meg a vágyott és hatékony segítséget.

 

 

0%

Ők így élték meg az elemzést:

Felismered

Akadályozó, segítő erőid

 

Visszakapod

A hited, hogy megadja neked az élet

Eléred

Amire igazán vágyni tudsz

"Csak" akkor tudsz szenvedni, amikor valójában érzed: 

KÉPES vagy elérni vágyad!

Pósa Ferenc

Miért "éheznél" egy perccel is tovább, amikor jól is lakhatsz?

Felismeréseid által újra indul életed!

Rendszerint már attól vissza tér beléd az élet, hogy felismered mi mindennel akadályozod magad!

Hogy miért változik meg egy pillanat alatt a lelkületed? Mert ráébredsz arra, hogy azért vágysz rá... mert elérheted... ahogy ezerszer elérted már hasonlóan életbevágó célod...

Minél hamarabb fedezed fel, hogy miként szoktak teljesűlni vágyaid, annál hamarabb fogsz visszatérni lelki egyensúlyodhoz és annál hamarabb fogod érezni, hogy megint képes vagy elérni kitűzött céljaid... Érezni, tudni fogod, hogy lehet gyermeked, jó kapcsolatod, kreatív munkád, lehetsz egészséges és elégedett életeddel...

Szeretnél hátradőlni és végre élvezni életed?

Egyetlen lépésre vagy a mindennél jobban vágyott szabad élettől!

Tökéletesen mindegy, hogy egészséged vissza szerzése, egy hangulatodnak megfelelő új munka, vagy "csak" a boldogság visszanyerése-e a célod! Amint megérted a hozzájuk való viszonyod... MINDEN megváltozik...

 • Szeretnél meggyógyulni, de még erős benned a bizonytalanság és a félelem? Szeretnéd megtalálni azon belső erőidet, melyek visszavezetnek az egészségedhez?
 • Megrendült bizalmad párodban, üzlettársadban, de szeretnél újra tisztán látni, mennyire és miben is érezheted magad biztonságban? Ennél pontosabb módszert nehéz elképzelni.
 • Komolyabb válaszúthoz érkezve megismerheted az előtted álló lehetőségek buktatóit és pozitív következményeit. Így időben felkészülhetsz a lehetséges kihívásokra, hogy azokat a lehető legnagyobb eséllyel fordíthatod előnyödre.
 • Amíg elnyomod magad, szenvedsz... Meg kell keresned, hogy hogyan tudod felszabadítani magad... A Lélekrajz -elemzés kiváló módszer erre!
 • Szeretnéd megoldani párkapcsolati problémádat, de nem tudod hogyan kezdj neki? Nálad jobban senki sem ismeri őt... a válaszok ott lapulnak lelkedben... ismerd meg őket, és eléred azt, amire vágysz!
 • A Lélekrajz-elemzés segít tudatosítani nem használt erényeidet, hihetetlenül jó képességeid... ezeket tudatosítva  kidomboríthatod - akár - egy önéletrajz benyújtásánál vagy egy felvételi beszélgetésnél. Ezáltal a lehető legjobb oldalad tudd megmutatni a vágyott munkakör elnyerésének érdekében.

(Figyelem! A módszer arra is alkalmas, hogy mások motivációit és valódi mozgató rugóit megismerd... hívj és megbeszéljük a részleteket: +36309435352)

 

Miért is akadályoznád magad tétlenséggel, amikor értő segítséggel elérheted céljaid?

Válaszd a Prémium elemzést + további konzultációs lehetőséggel a csomagban

Van Remény

Nem tudsz, nem is szabad lemondani vágyadról... érzed, hogy elérheted! Keresd a sikered kulcsát!

Csak nyerhetsz

Segítő módszeremmel csak problémáidat és akadályaidat veszítheted el... viszont rengeteget nyerhetsz!

Eléred célod

Miért szenvednél és aggódnál tovább, amikor - igazából - kockázat nélkül is valódi kaphatsz segítséget?

A Prémium előnye:

A teljeskörű elemzés és támogatást további 3 "kontroll" elemzés (havonta 1), hiszen vannak olyan mély beidegződések, olyan nehéz és összetett élethelyzetek vagy régóta fennálló betegségek, melyeket képtelenség egyszeri alkalommal megoldani.

A Prémium csomag előnye, hogy folymatosan ott tudok veled lenni, látom a nehézségeid, melyekre megoldást találunk, reagálni tudunk az újjonan felmerült buktatókra...  Kontroll alatt tarthatjuk fejlődésedet és reagálni tudunk az időközben változó körülményeidhez, amivel új lendületet fog kapni léelted jobbító törekvésed. A 3 kontroll elemzés/beszélgetés eredményeként fennmarad lendületed és minden bizonnyal eléred kitűzött célod.

Az elemzéssel csak nyerhetsz!

Megérted önmagad

Hihetetlenül tisztán és magától értetődően fogod látni életed és minden részletet a megfelelő helyre fog kerülni.

Újra működni kezd teremtő erőd

Helyére kerülnek érzéseid és azok szélesre tárják lehetőségeid kapuját

A célhoz vezető út

Megfogod találni azokat a segítő erőket, melyek célodhoz vezetnek.

Amikor mindennél jobban vágysz, de valamiért nem tudod elérni célod, akkor van csak igazán szükséged egy pontos  válaszokat adó, valódi segítséget adó értő segítségre!

Tudsz arra egyelfogadható és megnyugtató magyarázatot adni, hogy miért fecsérelnéd a drága időd, bosszankodnál teljesen feleslegesen és égetnéd pénzed, hatástalan, buta tanácsokért cserébe, amikor a Lélekrajz segítségével biztosan célba érhetsz?

Élj a lehetőséggel!

Egyetlen kattintásra vagy attól, hogy visszanyerd végre mindazt, amitől felhőtlennek, teljes érezd életed... amikor könnyedén teljesülnek vágyaid.

 

Miért szenvednél egy perccel is tovább, amikor kockázat nélkül kipróbálhatod ezt a segítő módszert?

Mondj értékesebbet a teljesült vágyaidnál!

Tökéletesen megbízható megoldás

Igazán jó választás a kiút megtalálására

"Mit tegyek"

7000 Ft Alkalom
 • Elakadtál? Döntened kell? Alapos elemzést kapsz és jó előre látni fogod, hogy választásod pontosan mit hoz neked. A jó "döntés előkészítő" elemzéssel sokat megtakarítasz!
 • Ezzel gyorsan, rendkívűl pontosan és részletesen megismered akadályaidat... erősségeid és megtalálod a szükséges válaszaid, bizonyosságaid.

Teljes körű

17000 Ft kb. 1 óra
 • Amikor "mindent megteszel" és mégsem azt kapod az élettől... pedig nem találsz ésszerű okot a kudarcra...
 • Rendkívűl pontos, részletes elemzést kapsz életedről, valódi problémáidról, és a megoldásaidról.
 • Gyógyulnál? Pénzre, jólétre vágysz? Ismerd meg Isten adta jó képességeid! és azt, ahogyan leghatékonyabban használhatod erőd
 • Mi fogja most jó irányba terelni életed? Ha érzed a változás szükségességét, el is érheted!
 • A valódi teremtő erőd felébredése érdekében részletes cselekvési tervet kapsz

Prémium

29000 Ft Alkalom + 3 konzultáció
 • A Teljes elemzés + 3 INGYENES konzultáció és szükség szerint további rajzelemzés
 • Problémád összetettsége, Betegséged mélysége vagy az önbizalom hiányod szükségessé teheti a folyamatos támogatást. Ezzel ezt kapod.
 • A 3 + rajz hihetetlen pontossággal mutatja a benned zajló folyamatokat, a többszöri elemzéssel optimalizáljuk tetteid és hatékonyabbá tesszük "teremtő erőid"
 • Megkeressük a sorsfordító pontjaid, hogy maximálisan kitudd használni újjonan megnyíló lehetőségeid
 • Részletes cselekvési tervet kapsz, amivel már igen nagy eséllyel éred el célod
 • Problémáid megoldásához MINDEN benned van... az elemzéssel a használatát is megtanulod
 • Minden Plusz támogatás, amire csak szükséged vagy a gyógyulásod, a sikereid érdekében