Lélekrajz-Elemzés

Ezzel a kifinomult, lényegre törő módszerrel

1 óra alatt megtudod mit és hogyan érj el!

Pénzvisszafizetés

A Lélekrajz-elemzéssel gyors megoldást találsz!

Vannak olyan időszakok, melyek a stabilnak, megingathatatlannak hitt életünket is egy szempillantás alatt kifordítják sarkaiból és felemésztik önbizalmunkat, idegrendszerünket és elveszíthetjük egészségünket. - és ezzel együtt megélhetésünket.

 

De… Van megoldás!

 

Ugyan ilyen gyorsasággal térhetsz vissza a biztonságos új életedhez, melyben újra hátradőlhetsz és élvezheted, amiért olyan sokat dolgoztál már!

A Lélekrajz-elemzés, FORRADALMIAN új és rapid segítő rendszerét hosszú évek aprólékos munkájával finomítottam egységes, már sok ezerszerszer bizonyított módszerré.

Módszer lényege, hogy percek alatt feltárjuk a sikerességedet akadályozó beidegződéseidet, nem tudatosodott gyengeségek és (akár a betegségedet) kiváltó pótcselekvéseiden túl kidolgozzuk és megtervezzük sikered feltételeit és konkrét lépéseit,  hogy a lehető legkönnyebben és leggyorsabban térhess vissza valódi életedhez.

 

 

Lélekrajz- elemzés, masszázs a lelkednek…

Vagy egy határozott mozdulattal fájó pontodra tapintva… azonnali enyhülést kapsz...

Vagy csak finoman nyugtatva ellazulsz... feloldódnak feszültségeid és rátalálsz az megoldásodra...

Mit kell tenned a Lélekrajz-elemzésért?

Válassz életedből egy olyan égetően fontos, megoldást nem tűrő kérdést, amit mpst már mindennél  jobban szeretnél megoldani. Erre gondolva készítsd el az alábbi videóban szemléltetetthez hasonlító pálcika embert ábrázoló rajzot.

Megsaccolni sem tudom, hogy mennyi hitetlenkedő reakciót, lefitymáló kaján vigyort láttam a Lélekrajz  egyszerű „pont-pont vesszőcske” módszerével kapcsolatban… Amíg el nem hangzott az első, egy-két, hihetetlenül precíz és pontos mondat

A hétköznapok során megszoktuk, hogy elrejtjük az igazságot... néha még önmagunk elől is. Így pedig elveszítjük a megoldás reményét. De egy ilyen, ösztönös, egyszerű rajzokból tökéletes pontossággal kiolvasható az, ami mellett elmentél, ami pedig olyan sokat fog lendíteni életed jobbá tételében!

lelekrajz-305x337
rajz

Ezt a segítséget kapod az elemzéssel:

Egy „baráti”, segítő, támogató beszélgetést, melyben Veled együtt megkeressük, hogy pontosan hol, miben, milyen helyzetben vagy. Majd térképezzük örömteli céljaid. Mindazokat, melyekről érzed, hogy tényleg előre visznek. S, végül összeállítjuk azt a személyedre, habitispdra és céljaidra szabott egyedi „recepted”, amivel visszakapod életed irányítását.

 • Megkeressük az eddig elsikkadt segítő, támogató erőidet, melyekkel hatékonnyá válsz
 • Kézhez kapod azokat az útjelzőidet, melyek biztos támpontokat adnak
 • Megtanulod jól és a lehető leghatékonyabban használni eddig rejtegetett teremtő képességeidet

A RAPID elemzés célja, hogy a lehető leggyorsabban megtaláld a kiutad

Amikor fél óra alatt megtalálhatod a legalapvetőbb válaszaid és már ÉLEHETED IS ÉLETED!

Így kaphatod meg az elemzést:

Ide küld a rajzod

Gondolj a kérdésedre  és papirra készíts egy ehhez hasonló rajzot. Fotózd le és küld el az: info@posa.hu E-mail címre vagy:

Messenger: https://www.facebook.com/posaferenciro

 

Időpont egyeztetés

Válaszd ki a kívánt elemzést és vásárold meg. Az átutalásod beérkezte után (max. 1 óra) szabad időpontot egyeztünk a kiválasztott elemzés és segítő beszéletésről.

Elemzés

A Neked legalkalmasabb módon telefonon, video chat, vagy skype-on keresztül történik az elemzés, amit rögzithetünk és az elemzés után megkaphatsz további részletek feledezéséért.

Amennyiben kérdésed van, keress bizalommal: +36309435352

0 % kockázat!

A konzultáció első Kb.10 percében elbeszélgetünk. Kiderítjük mire keresel valójában választ, én pedig elmondom mit látok a rajzodból, az életedből... amennyiben nem érzed magadénak a segítséget, a teljes befizetett összeged - azonnal - visszautalom. 

Amennyiben hasznosnak, előremutatónak érzed az addig elhangzottakat azonnal belevágunk az elemzésbe és segítő beszélgetésbe, hogy a lehető leghamarabb megkapd azt, ami újra teljessé teszi életed.

 

Pénzvisszafizetés

Ők így élték meg az elemzést:

Felismered

Felismered azt, amivel akadályozod magad és azt, amivel mindennél jobban segítheted

Visszakapod

Visszakapod életed irányítását

Eléred

Ami edig csak döcögött, most új erőre kap!

"Akkor szenvedsz, amikor azt is érzed:

Meg is lehet oldani!

Pósa Ferenc

Miért szenvednél tovább?

A Lélekrajz életed kovásza!

A probléma nagysága és mértéke már attól megváltozik, hogy megtalálod és megérted gyökerét.

Minél hamarabb kitéped a problémád gyökerét, minél hamarabb felismered vívódásaid, kétségeid valódi kiváltó okát, annál hamarabb térhetsz vissza ahhoz, ami örömmel tölt! – és ez egy igazán jó ajánlat

Szeretnél hátradőlni és élvezni életed?

Egyetlen lépésre vagy attól, hogy elindulj végre a mindennél jobban vágyott szabad élet felé!

„Csak” néhány területet emeltem itt ki, de…

 • A Lélekrajzzal megkeressük azokat az erényeidet, melyeket kidomborítva az önéletrajz benyújtásnál vagy egy felvételi beszélgetésnél a lehető legjobb oldalad tudd megmutatni a vágyott eredmény érdekében.
 • Előfordulhat, hogy megrendül bizalmad párodban vagy üzlettársadban és szeretnéd tisztán látni, hogy mennyire érezheted magad biztonságban.
 • Komolyabb válaszúthoz érkezett életed és szeretnéd megismerni, mit hoznak számodra a lehetséges alternatívák?
 • Félsz egy betegségtől vagy már nyakig vagy benne és szeretnéd látni, tudni azt, ami erőt ad és elvezet a gyógyuláshoz?
 • Életed nehezítő problémáid kialakulásában és el nem múlásában komoly szerepet kapnak az elnyomott érzéseid. Ahhoz egyenesbe kerülj, meg kell keresnünk a felszabadító érzéseid.
 • Párkapcsolati problémád van? Szeretnéd megoldani, de még nem tudod, hogy kezdj neki és jól jönne „pár” jó, előre mutató gondolat?

(Figyelem! Ha az elemzéssel más személlyel kapcsolatban is szeretnél tisztán látni, akkor a rajz elküldése előtt mindenképpen egyeztessünk, mert másik rajzra is szükség lehet.)

 

Miért szenvednél egy perccel is tovább vagy akadályoznád magad?

El is érheted célod… és ezt nem én mondom! Te érzed! Azért szenvedsz, amikor nem éred el!

Válaszd A Prémium Csomagot + Konzultációval

Felpezsdít

Oka van, hogy keresgéled a legmegfelelőbb segítő módszert!

Jó okkal keresed azt a hozzáértő támogatót, akiből árad a tudás és a tapasztalat.

Csak nyerhetsz

Most csak egyetlen dolgot veszíthetsz (a problémáidat), de csak egyetlen kattintásra vagy attól, hogy visszanyerd végre mindazt, amitől felhőtlennek érzed életed és újra teljes mellszélességgel tudsz céljaidért tenni!

Legyél Győztes

Miért szenvednél egy perccel is tovább, amikor kockázat nélkül kipróbálhatod azt a segítő módszert, amivel visszatérhetsz a győztesek közé!?

Válaszd a Prémium Lélekrajz-elemzést, amely tartalmazza az:

 1. Az alap, de részletes és kedvezményes Lélekrajz-elemzést 12.000 Ft-ért
 2. A megoldásoddal kapcsolatos kedvezményes online konzultációt 3.000Ft-ért - az elemzés megtörténtétől 3 hónapig lehetőséget biztosítok a további kérdések felvetésére, azok átbeszélésére.

A csomag eredeti ára 20.000,- Ft, amelyet most kedvezményesen 15.000,- Ft-ért vehetsz igénybe.

Miért jó neked a Prémium csomag?

Az elemzés, a segítő beszélgetés során olyan sok információhoz jutsz életed megoldásaival kapcsolatban, hogy zsongani fog a fejed... Ilyenkor természetes, hogy az első beszélgetéssel nem tudsz mindent a helyére tenni... de továbbra is segítek helyére tenni lehetőségeid és konkrét lépéseid.

Az elemzéssel csak nyerhetsz!

Összeáll a kép

Tisztán, hihetetlenül pontosan fogod látni és érteni életed minden apró alkotó elemét, amiből nagy egész felépül.

Újra összekapcsolódnak

Sokszor elég egy apró kis fogaskereket helyretenni vagy csak kiszedni közülük egy apró kis piszkot, hogy újra működőképessé váljon életed!

Választhatsz

Az elemzéssel tudni fogod, hogy pontosan hol, miben vagy, de látni, érezni fogod az előtted álló lehetséges utak kimenetelét is.

Amikor bizonytalan vagy, akkor egy igazán pontos és hatékony módszerre, értő segítségre van szükséged! Miért fecsérelnéd a drága időd és szenvednél teljesen feleslegesen, égetnéd a pénzed hatástalan, buta tanácsokért cserébe, amikor a Lélekrajz segítségével egészen biztosan célba érhetsz?

NINCS ennél jobb lehetőség!

Nem véletlenül keresgéled a legmegfelelőbb segítő módszert!

Nem véletlenül keresed azt a támogatót, akiről érzed, hogy rendelkezik a szükséges tudással, tapasztalattal és hozzáértéssel!

Most csak egyetlen dolgot veszíthetsz (a problémáidat), de csak egyetlen kattintásra vagy attól, hogy visszanyerd végre mindazt, amitől felhőtlennek érzed életed és újra teljes mellszélességgel tudsz céljaidért tenni!

 

Miért szenvednél egy perccel is tovább, amikor kockázat nélkül kipróbálhatod ezt a segítő módszert?

Tudsz értékesebbet a visszakapott életnél?

Most visszakaphatod!

Az Elemzésről

A Prémium elemzés választása esetén még fél évig további kérdezési lehetőséget biztosítok számodra.

Blog kategóriák

Elérhetőség

Pósa Ferenc 6750 Algyő, Aranyhíd u 38 Telefon: + 36309435352 E-mail: info@posa.hu Facebook: https://www.facebook.com/posaferenciro

Tökéletesen megbízható megoldás

Igazán jó választás a kiút megtalálására

Rapid

5000 Ft Alkalom
 • Mi gátol?
 • Magna Rhoncus Etiam Gravida Leo
 • Scelerisque Facilisis & Ultricies
 • Praesent Imperdiet Quisque
 • Primis Facilisis

Teljes körű

12000 Ft 1 óra
 • Elementum Lacinia
 • Magna Rhoncus Etiam Gravida Leo
 • Scelerisque Facilisis & Ultricies
 • Praesent Imperdiet Quisque
 • Primis Facilisis
 • Ultricies Sodales

Prémium

15000 Ft Alkalom + konzultáció
 • Elementum Lacinia
 • Magna Rhoncus Etiam Gravida Leo
 • Scelerisque Facilisis & Ultricies
 • Praesent Imperdiet Quisque
 • Primis Facilisis
 • Ultricies Sodales