Lélekrajz-Elemzés

Kifinomult, lényegre törő módszerével

Gyorsan eléred céljaid!

Pénzvisszafizetés

A Lélekrajz-elemzés = Gyors, megbízható és használható válaszok!

Vannak olyan kétségbeejtő időszakaid amikor a stabil, megingathatatlan életed hirtelen elkezd döcögni, akadozni. Tudásod legjavát adva minden tőled telhetőt megteszel sikerességed érdekében, mégis valami felfoghatatlan visszahúz és elnyel. Rendre visszályára fordul minden. A sorozatos kudarcok felemésztik önbizalmad, ledarálják idegrendszered és végül még egészséged is elveszíted. - és ezzel együtt megélhetésed és az álmaid is.

 

De… Van megoldás! 

 

A Lélekrajz-elemzés, egy FORRADALMIAN új és rapid, segítő, probléma feltáró és megoldó rendszer, amit hosszú évek aprólékos munkájával finomítottam egységes, sok ezerszerszer bizonyított módszerré, amivel rendkívűl részletesen feltárhatóak akadályozó beidegződéseid, gondolataid, tetteid és mindazon erősséged, ami ott lapul benned és csak arra vár, hogy jól használva megold vele nehézségeid. A Lélekrajz-elemzés egy kézzelfogható, számonkérhető módszer, ami azonnali  megoldást nyújt nehézségeidre.

Rajzodból gyorsan kiderül a mélyben gyökerező problémáid forrása, a sikerességedet akadályozó beidegződéseid, nem tudatosodott gyengeségeid és természetesen a problémáidat vagy betegségeidet kiváltó pótcselekvéseid és természetesen azon egyedi jó képességeid, erősségeid is, melyekkel újra képessé válsz elérni szíved vágyát.

 

 

Rendszerint jó előre megérzed a közeledő bajt...

Amíg nem érted lelked jelzéseit... tényleg bekövetkezik... 

A Lélekrajz-elemzéssel megérted azt, amit már tudat alatt rég érzel...

Nem kell utólag okosnak lenni és nagy árat fizetni!

Segít megelőzni, megoldani a bajt... Eszközt ad a kezedbe elérni a vágyott célt!

Így készítsd el a rajzod

Válassz egy égető, gyors megoldásra váró kérdést, majd erre gondolva készíts el az alábbi videóban láthatóhoz hasonlító pálcika embert.

Belénk nevelődött: ha igazat mondunk, azzal visszaélnek és ellenünk fordítják... Így aztán sokszor még önmagunk elől is elrejtjük az igazságot, amivel aztán iszonyatosan nagy munka elé állítjuk magunkat, mire megértjük égető problémáink forrását.  

A Lélekrajz-elemzés lényege: egy ilyen, ösztönös „pont-pont vesszőcske” rajz készítése során nincs időd elrejteni igazságaid, ami által nyitott könyvé válsz...

A rajz elemzésével hihetetlenül gyorsan rátudsz ébredni önmagadra. Az elemzésre épülő segítő beszélgetés során pedig rengetegszer fogsz rádöbbeni, hogy te jó ég... tényleg... pont így csináltam... pont ez rontom el... pont ez kevert bajba... tényleg... hát a megoldás végig ott lebegett az orrom előtt... hihetetlen, hogy milyen egyszerűen is meglehet oldani...

Veled együtt megkeressük milyen is vagy valójában, mitől szenvedsz... mit szeretnél helyette... és hogyan tudod azt a vágyott célt elérni... így tehát egy komplett segítő csomagot kapsz életed teljessé tételéhez. 

 

lelekrajz-305x337
rajz

Ezt a segítséget kapod az elemzéssel:

Egy „baráti”, segítő, támogató beszélgetést, melyben Veled együtt megkeressük, hogy pontosan hol, miben, milyen helyzetben vagy. - amikor pontosan megérted miben vagy, már hatalmas lépést tettél a megoldásod felé

Feltérképezzük életed értelmét jelentő céljaid és kézhez kapod a személyre szabott egyedi „recepted”, amivel visszanyered életed irányítását.

 • Az elemzéssel újra felfedezed az elsikkadt segítő, támogató erőidet, melyekkel hatékonnyan alakíthatod sorsod
 • Megkapod azokat az útjelzőidet, melyek biztos támpontokat adnak céljaid felé vezető útadon
 • Megtanulod jól és a lehető leghatékonyabban használni eddig rejtegetett teremtő képességeidet

A RAPID elemzéssel a lehető leggyorsabb megoldást kapod!

Egy eldöntendő kérdés, egy választás minden részletére hatékony és könnyen alkalmazható válasz

A Lélekrajz-elemzés lépései:

A rajz küldése

Gondolj a kérdésedre  és papirra készíts egy ehhez hasonló rajzot. Fotózd le és küld el az: info@posa.hu E-mail címre vagy:

Messenger: https://www.facebook.com/posaferenciro

 

Egyeztetés

Várd meg a teljesen ingyenes és részedről semmilyen elkötelezettséget sem jelentő - rövid - elemzést, ami után kiválaszthatod a következő lépést. 

Elemzés

A részletes elemzés az általad kiválasztott módon (telefon, video chat, vagy skype) történik, amit kérésedre rögzithetünk, hogy később is meríthess belőle.

Amennyiben kérdésed van, keress bizalommal: +36309435352

0 % kockázat!

Az elemzés első része tökéletesen ingyenes és elköteleződés mentes!

Elküldött rajzodról egy rövid áttekintést kapsz, ami által meggyőződhetsz az egyedi szolgáltatásom igen magas színvonaláról és hasznosságáról.

Ezek után kezdünk bele a tényleges elemzésbe és segítő beszélgetésbe, hogy a lehető leghamarabb megkapd azt a kézzel fogható támogatást, amivel teljessé teheted életed.

 

Pénzvisszafizetés

Ők így élték meg az elemzést:

Felismered

Felismered akadályozó erőid.

 

Visszakapod

Ráébredsz erősségeidre.

Eléred

Életed új motivációt nyer!

"Csak" akkor tudsz szenvedni gondjaid terhétől, amikor valójában érzed: 

KÉPES vagy megoldani!

Pósa Ferenc

Miért szenvednél egy perccel is tovább, amikor ott van előtted a megoldás?

A Lélekrajz-elemzés beindítja életed!

Nyomasztó problémáid jelentős része már attól megszűnik, hogy rádöbbensz azok valódi gyökerére!

Minél hamarabb kitéped a problémád gyökerét, minél hamarabb felismered vívódásaid, kétségeid valódi kiváltó okát, annál hamarabb térsz vissza vágyott boldogságod megteremtéséhez! – és ez egy igazán jó ajánlat

Szeretnél hátradőlni és élvezni életed?

Egyetlen lépésre vagy attól, hogy elindulj végre a mindennél jobban vágyott szabad élet felé!

„Csak” néhány területet emeltem itt ki, de…

 • Egy vélt vagy valós betegséggel kapcsolatban ébredt bizonytalanság vagy félelem esetében a legfontosabb feladat megnyugodni... feltárni a kiváltó okot...  és megtalálni a gyógyulás módját... Ez a módszer pedig kiválóan alkalmas erre, hiszen sebészi pontossággal mutatja meg azt, ami a lelkedben zajlik.
 • Megrendül bizalmad párodban, üzlettársadban? Szeretnéd tisztán látni, mennyire és miben is érezheted magad biztonságban? Ennél pontosabb módszert nehéz elképzelni.
 • Komolyabb válaszúthoz érkezve megismerheted az előtted álló lehetőségek buktatóit és pozitív következményeit. Így időben felkészülhetsz a lehetséges kihívásokra, hogy azokat a lehető legnagyobb eséllyel fordíthatod előnyödre.
 • Életed nehezítő problémáid kialakulásában és azok fennmaradásában  komoly szerepet kapnak elnyomott érzéseid... A megoldásához mindenképpen ismerned kell a szabadulást jelentő képességeid... és a rajzelemzés kiváló lehetőséget ad...
 • Párkapcsolati problémád van? Szeretnéd megoldani, de még nem tudod, hogy kezdj neki és jól jönne „pár” jó, előre mutató gondolat?
 • A Lélekrajz-elemzés során feltárulnak erényeid, melyeket kidomboríthatsz - akár - egy önéletrajz benyújtásnál vagy egy felvételi beszélgetésnél. Ezáltal a lehető legjobb oldalad tudd megmutatni a vágyott munkakör elnyerésének érdekében.

(Figyelem! Ha az elemzéssel más személlyel kapcsolatban is szeretnél tisztán látni, akkor a rajz elküldése előtt mindenképpen egyeztess, mert másik rajzra is szükség lehet.)

 

Miért is akadályoznád magad tétlenséggel, amikor értő segítséggel elérheted céljaid?

Válaszd a Prémium elemzést + további konzultációs lehetőséggel a csomagban

Van Remény

Nyomós okkal keresed a legmegfelelőbb módszert és hozzáértő segítőt!

Csak nyerhetsz

Most csak problémáidat veszítheted el! Ideje visszanyerned megérdemelt, felszabadult életed!

Győztessé válsz

Miért szenvednél tovább, amikor kockázat nélkül meríthetsz ebből a nagyszerű segítő módszerből?

A Prémium csomag tartalma:

A Prémium csomag előnyei:

További 3 "kontroll" elemzés (havonta 1), hiszen vannak olyan mély beidegződések, olyan nehéz és összetett élethelyzetek vagy régóta fennálló betegségek, melyeket képtelenség egyszeri alkalommal megoldani.

A Prémium csomag előnye, hogy folymatosan ott tudok veled lenni, látom a nehézségeid, melyekre megoldást találunk, reagálni tudunk az újjonan felmerült buktatókra...  Kontroll alatt tarthatjuk fejlődésedet és reagálni tudunk az időközben változó körülményeidhez, amivel új lendületet fog kapni léelted jobbító törekvésed. A 3 kontroll elemzés/beszélgetés eredményeként fennmarad lendületed és minden bizonnyal eléred kitűzött célod.

Az elemzéssel csak nyerhetsz!

Összeáll a kép

Hihetetlenül tisztán és magától értetődően fogod látni életed és minden részletet a megfelelő helyre fog kerülni.

Újra működni kezd

Sok apró kis fogaskerék kerül a helyére, hogy aztán olajozottan lendüljön munkába...

Választás

Az rajz elemzés segít megtalálni a lehető legjobb megoldást.

Amikor bizonytalan vagy, akkor egy igazán pontos és hatékony módszerre, értő segítségre van szükséged! Miért fecsérelnéd a drága időd és szenvednél teljesen feleslegesen, égetnéd a pénzed, hatástalan, buta tanácsokért cserébe, amikor a Lélekrajz segítségével biztosan célba érhetsz?

Élj ezzel a kiváló lehetőséggel!

Nem véletlenül keresgéled a legmegfelelőbb segítő módszert!

Nem véletlenül keresed azt a támogatót, akiről érzed, hogy rendelkezik a szükséges tudással, tapasztalattal és hozzáértéssel!

Most csak egyetlen dolgot veszíthetsz (a problémáidat), de csak egyetlen kattintásra vagy attól, hogy visszanyerd végre mindazt, amitől felhőtlennek érzed életed és újra teljes mellszélességgel tudsz céljaidért tenni!

 

Miért szenvednél egy perccel is tovább, amikor kockázat nélkül kipróbálhatod ezt a segítő módszert?

Tudsz értékesebbet a visszakapott életnél?

Az Elemzésről

Válaszd A Prémium elemzést, hogy további 3 alkalommal élhess a támogató elemzés/beszélgetés előnyeivel.

Blog kategóriák

Elérhetőség

Pósa Ferenc 6750 Algyő, Aranyhíd u 38 Telefon: + 36309435352 E-mail: info@posa.hu Facebook: https://www.facebook.com/posaferenciro

Tökéletesen megbízható megoldás

Igazán jó választás a kiút megtalálására

Rapid

7000 Ft Alkalom
 • Ez az elemzés akkor igazán hatékony, amikor alapjában véve rendben vagy, de egy meghatározó kérdésben szükséged van a tisztánlátásodra
 • Ezzel gyorsan, rendkívűl pontosan és részletesen megismered akadályaidat... erősségeid és megtalálod a szükséges válaszaid, bizonyosságaid.

Teljes körű

17000 Ft kb. 1 óra
 • Amikor megreked, zsákutcába kerül életed szabadulásodhoz a legnagyobb segítség: pontosan tudod hol, miben vagy
 • Rendkívűl pontos, részletes elemzést kapsz életedről, valódi problémáidról, és ezekre könnyen alkalmazható megoldó kulcsot kapsz
 • Betegség? Anyagi gond? Feltárul a kiváltó ok és az ebből következő megoldás
 • Mi fordítja jó irányba sorsod? A rajzodból tökélesen kiolvasható!
 • A valódi siker érdekében részletes cselekvési tervet kapsz

Prémium

25000 Ft Alkalom + 3 konzultáció
 • A Teljes elemzés + 3 INGYENES konzultáció és szükség szerint további rajzelemzés
 • Problémád összetettsége, Betegséged mélysége vagy az önbizalom hiányod szükségessé teheti a folyamatos támogatást. Ezzel ezt kapod.
 • A 3 + rajz hihetetlen pontossággal mutatja a benned zajló folyamatokat, a többszöri elemzéssel optimalizáljuk tetteid és hatékonyabbá tesszük "teremtő erőid"
 • Megkeressük a sorsfordító pontjaid, hogy maximálisan kitudd használni újjonan megnyíló lehetőségeid
 • Részletes cselekvési tervet kapsz, amivel már igen nagy eséllyel éred el célod
 • Problémáid megoldásához MINDEN benned van... az elemzéssel a használatát is megtanulod
 • Minden Plusz támogatás, amire csak szükséged vagy a gyógyulásod, a sikereid érdekében