Egy igazán megbízható, precíz módszer, hogy percek alatt felfedezd a megoldást adó erősségeid!

Lélekrajz Elemzés

A Lélekrajz-elemzéssel gyorsan megoldást találsz!

Vannak olyan időszakok, melyek a stabilnak, megingathatatlannak hitt életünket is egy szempillantás alatt kifordítják sarkaiból és felemésztik önbizalmunkat, idegrendszerünket és elveszíthetjük egészségünket és ezzel együtt megélhetésünket. hol lassan, hol egy szempillantás alatt felőrlik idegrendszerünket.

 

De… Van megoldás!

 

Ugyan ilyen gyorsasággal térhetsz vissza a biztonságos új életedhez, melyben újra hátra dőlhetsz és élvezheted, amiért olyan sokat dolgoztál már!

A Lélekrajz- elemzés, FORRADALMIAN új és rapid rendszerét hosszú évek aprólékos munkájával finomítottam egységes, már sok ezerszerszer bizonyított módszerré.

Módszer lényege, hogy percek alatt feltárjuk a sikerességedet akadályozó beidegződéseidet, nem tudatosodott gyengeségek és (akár a betegségedet) kiváltó pótcslekvéseiden túl kidolgozzuk és megtervezzük sikered feltételeit és konkrét lépéseit,  hogy a lehető legkönnyebben és leggyorsabban térhess vissza valódi életedhez.

 

 

Lélekrajz- elemzés, masszázs a lelkednek…

Vagy egy határozott mozdulattal fájó pontodra tapintva… azonnali enyhülést kapsz...

Vagy csak finoman nyugtatva ellazulsz... feloldódnak feszülstégeid és rátalálsz az megoldásodra...

Mit kell tenned a Lélekrajz-elemzésért?

Válassz egy olyan téged igazán fontos vagy nyomasztó kérdést, amit mindennél  jobban szeretnél megoldani és erre gondolva készítsd el az alábbi videóban szemléltetthez rajzot.

lelekrajz-305x337

Megsaccolni sem tudom, hogy mennyi hitetlenkedő reakciót, lefitymáló kaján vigyort láttam a Lélekrajz  egyszerű „pont-pont vesszőcske” módszerével kapcsolatban… Amíg el nem hangzott az első, egy-két, hihetetlenül precíz és pontos mondat

Elrejthetjük az igazságot. Hallgathatunk róla, de az ilyen egyszerű rajzokból tökéletes pontossággal kiolvasható az, ami mellett elmentél, ami pedig olyan sokat lendíthez életed jobbá tételében!

rajz

Ezt a segítséget kapod az elemzéssel:

Egy „baráti”, segítő beszélgetést, melyben először közösen megkeressük, hogy pontosan hol, milyen élethelyzetben vagy valójában, majd azokat örömteli céljaid térképezzük fel, melyekről érzed előre visznek. S, végül összeállítjuk azt a személyedre, céljaidra szabott egyedi „recepted”, amivel elérheted azon vágyaidat, melyek visszaadják életkedved és a teljesség érzését… melyek által újra érzed: Te irányítod az életed…

  • Megkeressük az eddig elsikkadt segítő, támogató erőidet, melyekkel hatékonnyá válsz
  • Kézhez kapod azokat az útjelzőidet, melyek biztos támpotokat adnak
  • Megtanulod jól és a lehető leghatékonyabban használni eddig rejtegetett teremtő képességeidet

Ide küld a rajzod

A papirra elékészített rajzod képét küld el az: info@posa.hu E-mail címre.

Videót is küldhetsz, úgy sokkal pontosabb segítséget kapsz célod eléréséhez.

Időpont egyeztetés

Átutalásod beérkezte után, a lehető legrövidebb időn belül időpontot egyeztetek Veled a kb 1 órás elemzés és segítő beszéletés időpontjára.

Elemzés

Telefonon vagy egy video chat alkalmazáson keresztül történik az elemezés, amit természetesen rögzithetsz és visszanézhetsz

0 % kockázat!

A konzultáció első 5 percében elmondom mit látok, Te pedig megvizsgálhatod, hogy számodra hasznosnak, előremutatónak érzed-e és ezelapján szabadon dönthetsz az elemzés és a segítő beszélgetés folytatásáról vagy visszakérheted a befizetett összeged.

100%

Felismered

Felismered azt, amivel akadályozod magad és azt, amivel mindennél jobban segítheted

Visszakapod

Visszakapod életed irányítását

Eléred

Ami edig csak döcögött, most új erőre kap!

"Nem muszáj szenvedni!

Meg is lehet oldani!

Pósa Ferenc

A Lélekrajz kovász az életedben!

A probléma nagysága és mértéke már attól megváltozik, hogy megtalálod és megérted gyökerét. Minél hamarabb kitéped a problémád gyökerét, minél hamarabb felismered vívódásaid, kétségeid valódi eredőjét, annál hamarabb térhetsz vissza ahhoz, ami örömmel tölti el életed! – ez egy jó ajánlat

Szeretnél hátradőlni és élvezni életed?

Egyetlen lépésre vagy attól, hogy elindulj végre a mindennél jobban vágyott szabad élet felé!

„Csak” néhány területet emeltem itt ki, de…

  • A Lélekrajzzal megkeressük azokat az erényeidet, melyeket kidomborítva az önéletrajz benyújtásnál vagy egy felvételi beszélgetésnél a lehető legjobb oldalad tudd megmutatni a vágyott eredmény érdekében.
  • Előfordulhat, hogy megrendül bizalmad párodban vagy üzlettársadban és szeretnéd tisztán látni, hogy mennyire érezheted magad biztonságban.
  • Komolyabb válaszúthoz érkezett életed és szeretnéd megismerni, mit hoznak számodra a lehetséges alternatívák?
  • Félsz egy betegségtől vagy már nyakig vagy benne és szeretnéd látni, tudni azt, ami erőt ad és elvezet a gyógyuláshoz?
  • Életed nehezítő problémáid kialakulásában és el nem múlásában komoly szerepet kapnak az elnyomott érzéseid. Ahhoz egyenesbe kerülj, meg kell keresnünk a felszabadító érzéseid.
  • Párkapcsolati problémád van? Szeretnéd megoldani, de még nem tudod, hogy kezdj neki és jól jönne „pár” jó, előre mutató gondolat?

(Figyelem! Ha az elemzéssel más személlyel kapcsolatban is szeretnél tisztán látni, akkor a rajz elküldése előtt mindenképpen egyeztessünk, mert másik rajzra is szükség lehet.)

 

Miért szenvednél egy perccel is tovább vagy akadályoznád magad?

El is érheted célod… és ezt nem én mondom! Te érzed! Azért szenvedsz, amikor nem éred el!

Válaszd A Prémium Csomagot

Felpezsdít

Oka van, hogy keresgéled a legmegfelelőbb segítő módszert! Jó okkal keresed azt a hozzértő támogatót, akiből árad a tudás és a tapasztalat.

Csak nyerhetsz

Most csak egyetlen dolgot veszíthetsz (a problémáidat), de csak egyetlen kattintásra vagy attól, hogy visszanyerd végre mindazt, amitől felhőtlennek érzed életed és újra teljes mellszélességgel tudsz céljaidért tenni!

Legyél Győztes

Miért szenvednél egy perccel is tovább, amikor kockázat nélkül kipróbálhatod azt a segítő módszert, amivel visszatérhetsz a győztesek közé!?

Fedezd fel és éld meg: több vagy, mint hinni merted!

A Lélekrajz-elemzéssel megtudhatod, hogy konkrétan miben vagy jobb, erősebb, talpraesettebb, mint eddig vélted.

Here's Why It's Awesome

Fontes ardentior frigore

Principio figuras omnia divino facientes innabilis ab nullaque. Illas unus secrevit quanto gentes peragebant.

Proin risus vestibulum

Vitae elit a, porta faucibus purus. Proin eu risus vestibulum, consectetur nisi quis.

Cras eros scelerisque

Aliis temperiemque ligavit: distinxit inclusum duae pontus aquae undae. Fontes ardentior frigore.

Amikor bizonytalan vagy, akkor egy igazán pontos és hatékony módszerre, értő segítségre van szükséged! Miért fecsérelnéd a drága időd és szenvednél teljesen feleslegesen, égetnéd a pénzed hatástalan, buta tanácsokért cserébe, amikor a Lélekrajz segítségével sokkal gyorsabban célba érhetsz?

NINCS ennél jobb lehetőség!

Nem véletlenül keresgéled a legmegfelelőbb segítő módszert! Nem véletlenül keresed azt a támogatót, akiről érzed, hogy rendelkezik a szükséges tudással, tapasztalattal és hozzáértéssel!

Most csak egyetlen dolgot veszíthetsz (a problémáidat), de csak egyetlen kattintásra vagy attól, hogy visszanyerd végre mindazt, amitől felhőtlennek érzed életed és újra teljes mellszélességgel tudsz céljaidért tenni!

Miért szenvednél egy perccel is tovább, amikor kockázat nélkül kipróbálhatod ezt a segítő módszert?

Tudsz annál értékesebbet, hogy visszakapod életed?

About Us

Densior nam solidumque aer librata pondus dispositam moles! Mundum lumina postquam grandia? Tegit porrexerat recens subdita nubibus faecis. Recepta quanto sole matutinis invasit aberant imagine.

Blog kategóriáks

Elérhetőség

Pósa Ferenc 6750 Algyő, Aranyhíd u 38 Telefon: + 36309435352 E-mail: info@posa.hu Facebook: https://www.facebook.com/posaferenciro