Teljesen másként fogod látni problémáidat, gondjaidat, nehézségeidet

és mindazon dolgaidat, amik eddig fájdalmat ébresztettek Benned!

 

 

 

 

 

Elképesztően könnyen tudunk megérteni... örökre magunkba vésni és létezésünk természetes részévé tenni egy rövid, az élet nehézségeiből, megnyugtató megoldásaiból és a maga teljességében megélhető örömeiből merítkező tanulságos történetből…

Egy velős, vicces vagy lelkünket megérintő, mély érzéseket ébresztő történet egy pillanat alatt képes átfordítani berögzült,  fájdalmas mintánkat és felerősíteni lelkünk teremető erejét… és pontosan ezek az alapvető, örök és szívet-lelket melengető érzések szövik át, ezt az életedet, felfogásodat a megoldás felé terelgető könyvet.

 

Formátum: B/5

Oldalszám: 455

Megjelenés: 2023. dec. 01.

ISBN: 978-615-01-9513-1

 6900 Ft + posta 

Személyre szabott ajánlással, dedikálással is kérheted!

OLVASÓI VÉLEMÉNYEK

„Engedd szárnyalni lelked, a benned élő Istent…

és fedezd fel, ki is vagy valójában”!

Lélegzet visszafojtva olvastam és olvastam és olvastam, csak faltam a szavakat, egyiket a másik után és belül tudtam, nem hagyhatom abba, mert a lelkem szomjazza a sorokat. A Villanások sorai a lelkemhez szóltak, a lelkem rezdülésein keresztül éreztem a belső figyelmem fókuszáltságát. Hm. Ez valami szokatlanul őszinte, a szavak, a sorok mélysége most másképp érint meg.

A kötet a gyógyulásom történetét idézte fel bennem. Azokat a pillanatokat hozta vissza az életemből, amikor magas lázzal kórházban feküdtem Dengue lázzal, és ebben a szinte éber kóma lázas állapotban van egy pillanat, az élet mellett döntés. Itt fordult meg az életem és indultam el egy egészen új irányba, mert itt újjászülettem. A régi életem elengedtem és napról napra építettem fel az újat. Ennek a pillanatait idézte vissza a szerző a Villanások elején.

Pósa Ferenc sorai, könyvei korábban is a gyógyulásomat kísérték, támogatták és megnyitottak bennem valamit az egészség irányába. https://www.borosildi.hu/hol-kezdodott-gyogyulas-dengue-laz/  Ez a kötet annyiban más, hogy a lelkem hangján szól. Nem tudtam, hogy így szól, de ezt éltem meg közben, mintha a lelkem hangján szólnának a szavak.

Boros Ildikó

"SUHUMA" masszázs 

Sokszor érezhetjük, hogy szürke napokon sötétben bolyongunk.

És nem az óra, inkább „lelki beállítódás” az oka.

Keressük azt a nehezen megfogalmazható valamit, amit fénynek nevezünk.

Utat mutat, vezet, biztonságot,melegséget ad, látni engedi a valóságot.

Lelkünknek.

Vannak villanások és már ez is jó!

Valami bevillan.

Egy felismerés, egy „aha élmény”, és már tisztábban látunk.

Sok összefüggő villanásból lesz a fény.

Aztán kapsz egy gyűjteményt Villanások címmel, ami azt adja, amit ígér.

Kovács Ferenc

Katalin

Mi jár a fejemben?
Hát...
Szerencsés vagyok mert kaptam egy olyan könyvet, amit elkezdtem és nem tudom letenni,
igaz még csak a nyomdában van, de alig várom, hogy olvashassam, lapozgathassam is, de így elektronikus formában is lenyűgöző hát még ha a kezedbe veheted.

Nagyon köszönöm a lehetőséget!

Ne hagyd ki, karácsonyi ajándéknak is tökéletes, (saját magadnak is) ha egy kicsit el akarsz mélyülni, kikapcsolódni, tanulni, elmélkedni!
Megyek is folytatom tovább......

Fekete Ibolya

Szeretem az ilyen rövid történeteket, tanmeséket, tanításokat. Anthony De Mellotól van sok könyvem. Gratulálok ehhez a gyűjteményhez, hatalmas tudás, tapasztalat, és bölcsesség van benne! ...és persze sok-sok idő, "munka". Nem olvastam teljesen végig, inkább végig lapoztam és bele olvastam. Szerintem az ilyen tanításokat nem lehet habzsolni, végig olvasni, mint egy regényt... korábban is naponta 1-1 volt reggel, majd napközben elmélkedtem rajta.

Zsuzsa

Érthető, letisztult... közelebb hozza az élet körforgásának megértését, az igazi értékeket, melyek nem az anyagi világban gyökereznek. Mélyebbek… örökök....

Hajnalka

"Megtisztelő számomra, hogy az elsők között, elektronikus formában megkaphattam a könyvet. Milyen kérdések kavarognak bennem?

Pósa Ferenc író egy utazásra invitál, de nem tengerpartira... jóval hosszabbra és értékesebbre. A sorok különös, érdekes tanulandó üzeneteket sugallnak. Minden ember életének a múltjából, a jelenéből, akár a jövője kapcsán vannak kérdőjelek, mely a lelkét sanyargatja. Ebben a csodás remekműben megtaláljátok a válaszokat, a nagy életigazságokat" Szívből ajánlom minden fejlődni vágyó embernek!!