Könyvajánló

betegseg_mint_potcselekves
A betegség olyan, mint egy labirintus! Belemegyünk, beleesünk, és jól eltévedünk. Kezdetben ez fel sem tűnik. Lábunk alól fokozatosan kicsúszik a biztonságosnak hitt talaj. Kétségbeesve rohangálunk a szűk járatokban. Ebben a sietségben aztán gyakran elmegyünk a kivezető út mellett. Minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy könyvünk segítségével kézbe adjuk Ariadné fonalát!
Arra vállalkoztunk, megmutatjuk a fénybe vezető utat. Segítséget ettől a könyvtől csak az remélhet, aki már beismeri, hogy eltévedt. Neki, csak is neki van lehetősége megtalálni az egészséghez vezető utat. A könyv megmutatja azokat a buktatókat, pótcselekvéseket, melyek egyenes következménye a betegség.
foldi_bold
Az életünk olyan, mint egy lánc. Vágyak, vágyódások, gondolatok, érzések, tulajdonságok és cselekedetek: mind-mind életünk végeláthatatlan láncolata. Amikor e láncolat a gyengeség következtében valahol elszakad, akkor ebben a megrázkódtató élményben gyakran elfelejtjük: a két különálló láncdarabot még fel lehet, ...
lelek_melengeto
Az élet nehéz, kilátástalan helyzeteiben szükség van egy objektív, kivezető útmutatásra. Lélekmelengető gondolatok gyűjteménye.
angyalkartya

Az Angyali érzések doboza egy könyvet és egy csomag hozzá tartozó kártyát tartalmaz. A kártya segít tudatosítani a valódi érzéseket! Segít felszínre hozni a bennünk rejlő gátló és segítő érzéseket. A tudatosítás során felfedezhetjük: azt ami akadályozott s azt, ami ezután segíteni fog elérni a pillanatnyi és távolabbi célokat!

Az érzelmek rendkívül fontos szereplői életünknek. Mindig jelen vannak, mégsem kapnak akkora figyelmet és tiszteletet, mint amekkorát érdemelnének. Ez a 36 lapos angyalkártya-csomag ebben próbál segíteni: tudatosítja a bennünk lévő érzéseket, melyek az adott céllal kapcsolatban bennünk élnek, és megmutatja azokat a lelki tulajdonságokat, melyek falat állítanak célunk elérése elé. Mivel a tudatosság közelebb visz a megoldáshoz, így érdemes e kártyacsomag segítségét kérnünk felmerült kérdéseink megválaszolásához. A színes kártyákhoz egy útmutató könyv is tartozik, melyben a lapok értelmezése és a kirakási módok találhatók.

az_elet_ajandeka

Ajándékként is felfoghatod ezt a könyvet! Ajándékká válhat ez a könyv az életedben, s ehhez csak egyetlen dolgot kell tenned! Engedned kell, hogy az eddigi dolgaid mellé beengedd azokat is, melyek nem a válság belseje felé vezetnek, hanem onnan kifelé! Csak engedned kell, hogy az örömteli dolgok megtörténjenek veled!

csodak_utja_cd

A csodákban nincs titok! Pontosabban van titok, de ez a titok nem több annál, hogy semmi sincs eltitkolva! Emlékezz! Amire igazán, tiszta, őszinte szívből vágytál, ami valóban megdo­bog­tatta szíved… amiért valóban tettél és csak rajtad múlt… mind… kivétel nélkül elér­ted! S, amikor egyedül mégsem ment… találtál valakit, aki teljes szívvel melléd állt és segített a csoda vagy a siker bekövetkezésében… Amikor vágyott csodáid mégsem kerülnek be életedbe, akkor az azt je­len­ti, hogy most – valamilyen oknál fogva – nem olyan lelki álla­pot­ban vagy, hogy be tudd engedni vagy meg tudd teremteni csodáid. E könyv és a mellékelt CD. – n. elhangzó meditációs gyakorlatok a megfelelő lelkiállapot újra felfedezéséhez, megéléséhez és elmélyíté­séhez adnak kézzel fog­ható segítséget.

betegsegcsap

Az emberek többsége ikonokra, csodaszerekre vágyik, vagy pedig csodatévőktől várja, hogy megoldják problémáikat. S közben - aki ezekre a dolgokra alapozza a megoldást - megpróbálja önmagával elhitetni azt, hogy egyszer majd megleli azokat, és ők majd egy szempillantás alatt minden problémájukat és betegségüket megoldják helyette. Te, olyan ember vagy, aki már ezt a hiábavaló önámítást feladtad... Te, olyan ember vagy, aki már érzed és tudod, hogy a megoldás, a boldogság és a gyógyulás a szívedben, a lelkedben kezdődik... Te, olyan ember vagy, aki már tudod és érzed, hogy minden a Te kezedben van és neked kell tenned a boldogságodért. Ehhez a cselekvéshez ad tudást, iránymutatást és segítő kezet ez a könyv.

spirit_ut_mut

Ajánlom ezt a könyvet, minden újra nyitott szellemű embernek, akik "régóta" keresik, kutatják életük, sorsuk és a dolgok valódi lényegét, értelmét. A tisztánlátást, s sok rég elrejtett, elfelejtett emberi képesség felébresztését segítik az itt leírtak. Az egyszerű, érthető útmutatások alapján, kitartásának függvényében mindenki visszatalálhat a lelke legmélyén lakozó Isteni Élő Fényéhez. Az örömmel való betöltekezés után azt tovább adhatja minden rászorulónak.

szerelmi_zur

A szerző bevezetőjéből: Így vagy úgy, de minden teremtett lélek, élete során legalább egyszer, de legjellemzőbben folyamatosan, szembetalálkozik valamilyen szerelmi problémával. Hiába is próbálkoznánk elmenekülni a konfliktus elől, nem fog sikerülni! ... Számtalan ember keresett meg, akik valamilyen lelki konfliktussal vívtak kilátástalannak, végeláthatatlannak tűnő harcot. Szenvedtek a magánytól, szenvedtek a partnertől, a válástól, szenvedtek a szerelmi zűröktől! Eljöttek, megosztották velem a problémáikat, hogy könnyebben tudják elviselni azt. De ennél sokkal többet is tettek! Beszélgettek! Mégpedig úgy, hogy a beszélgetés során felfedezték a kivezető utat! A kötet ezeket a beszélgetéseket tartalmazza, melyek nemcsak a legkülönfélébb szerelmi problémákat mutatják be - melyek közül többet talán már az olvasó is megtapasztalt -, hanem a felfedezett megoldásokat is közzé teszik.

spirit_gyogy

A gyógyítás, a spirituális gyógyítás két ember bensőséges együttléte! Egy olyan mély, intim kapcsolat, melyben lelkük és szellemük egybeforr! A "gyógyító" tökéletesen érzi a másik ember minden apró rezdülését. Még azokat az apró rezdüléseket is érzi, melyek a másikban nem tudatosodnak, tökéletesen tiszteletben tartja azokat és közösen "munkálkodnak" azon, hogy elérjék a boldogságot adó teljességet és testi-lelki gyógyulást!