Megromlott a párkapcsolatod, de szíved mégis hozzá húz?

Tisztán érzed, hogy még helyre lehetne hozni...?

HA a válást, az elszakadást éreznéd jónak, már nem keresnéd a helyzet megoldását...

Ha tényleg el akarna hagyni... ha tényleg azt érezné egyedüli megoldásnak... eszébe sem jutna vitatkozni veled!

Valójában nem válni akartok! Egymás felé húz szívetek!

Csak akkor van VALÓDI ESÉLYED az egymásra találásra, amikor tökéletesen tisztában vagy saját és társad érzéseivel,  gondjaival, sérelmeivel és vágyaival is... erre és még többre nyújt megoldást a LÉLEKRAJZ elemzés forradalmi módszere.

posa_logo_final-02

Azért találkoztál a Párkapcsolat fordító elemzéssel, mert hatékony, valódi segítségre van szükséged.

A sokat jelentő kapcsolatod megrendült. Már jó ideje nem azt kapod, amire vágysz és amit valójában megérdemelsz. Bizalmatlan, feszült lettél... szeretetre, megbecsülésre éhezel...

Szeretnéd visszakapni életed?

Azért vágysz rá, mert képes vagy megoldani a kettőtök közt feszülő konfliktust!

De csak akkor vagy képes hatékonyan cselekedni, amikor tisztán látod, mi a problémátok, hogy konkrétan mi veszett el, mi hiányzik, miért, miben maradtál magadra és mire van helyette szükséged ahhoz, hogy újra működjön kapcsolatotok.

Most két dolgot tehetsz:

 • Arra vársz, hogy végre-valahára észre vegye gondjaitokat és megoldja azokat... addig viszont tehetetlenül, fejedet homokba dugva várod kapcsolatotok jobbra fordulását... reménytelenül
 • Elfogadod végre a feléd nyújtott kezet és lerövidíted a tétlenség, a kiszolgáltatottság időszakát és végre megteremted azt a kapcsolatot, amit tisztán és világosan érzel a szívedben.

Ígérem, hogy mindvégig ott leszek veled és valódi, kézzel fogható segítséget nyújtok azzal, hogy konkrét cselekvési tervet és egy hatékony kérdezési technikát adok át neked.

Tudod... Hozzértő segítséggel nagyobb eséllyel, könnyebben és lényegesen kevesebb fájdalommal hozhatod rendbe kapcsolatod!

Ahogy eddig... most is elérheted azt, amire igazán vágysz!

 

Az ilyen "pálcika" rajzok tökéletesen feltárják a bennetek lévő valódi érzéseiteket

Figyelem! Minimum kettő rajzot kell küldened.

Így készítsd:

Gondolj kettőtök kapcsolatára és rajzold le önmagad és párod is. Ha a párod is rendbe akarja - már - hozni akkor, az ő rajzaira is szükség lesz! Keress telefonon és megadom a szükséges instrukciókat!

Párkapcsolat fordító

A rendkívűl részletes elemzés segítségével új pályára állíthatod kapcsolatod jövőjét!

 • Ez nem "ködszurkálás"
 • Nem vajákolás
 • Nem kártyavetés
 • Nem asztrológia
 • Nem karakter numerológia
 • Nem szám misztika

A PÁRKAPCSOLAT fordító elemzés tűpontosan tárja kettőtök valódi viszonyát. Így hihetetlen pontossággal és részletességgel fogod tudni és érteni gondjaitok valódi gyökerét és azok megoldási lehetőségeit is.

A kézhez kapott elemzés után nem lesz szükséged kíséreletezgetni, nem kell újra és újra csalódnod! Tisztán és világosan fogod látni, hogy mit és hogyan kell tenned... és ehhez nagyon hasznos útmutatót kapsz.

Párkapcsolat fordító elemzés? Mikor?

Két esetben mindenképp érdemes megfontolni a sorsfordító elemzés kérését!

 1. Amikor végérvényesen rájössz, hogy a mostani tarthatatlan, lélek ölő helyett egy másik, jobb, egészséges és boldog életre van szükséged… mert igazából azt érdemled…
 2. Amikor tudatosodik benned, hogy segítséggel, jó „térképpel”, használható és megbízható útmutatóval sokkal könnyebben, lényegesen hamarabb érheted el vágyott jövőd
Párkapcsolat fordító
Párkapcsolat fordító

Hihetetlen mennyit fogsz belőle profitálni!

 • A pontos, részletes és lényegre tapintó elemzés által látni, érteni fogod, hogy hol, miben és milyen élethelyzetben vagytok... S mennyivel könnyebb megoldani azt, amit ismersz!
 • Feltárulnak azon szokásaid, beidegződéseid és "megoldásaid", melyek eddig kiszolgáltatottá tettek kapcsolatod szeszélyeinek... és látni érteni fogod a megoldás pontos teendőit...
 • Részletes útmutatót kapsz erősségeid kiaknázásához és használatához, hogy a kapcsolatodtól pontosan azt kapd, amire vágysz.

Írjuk együtt kapcsolatod jövőjét!

A Párkapcsolat fordító elemzéssel megismered, hogyan lehetsz újra boldog!

Párkapcsolat fordító elemzés

24900 Ft /db
 • Megszabadulsz egy sor féleértéstől és örökös konfliktus forrástól
 • Megismered összes erősségeteket, melyekkel könnyedén helyre hozhatod, ami elromlott
 • Komoly segítséget kapsz kapcsolatotok újjáépítéséhez
 • Új, valódi esélyt amiben pontosan az a kapcsolat van, amire vágysz
 • Egy sor kérdést kijelentést, amivel pont azt a hatást éred el, amire valójában vágysz

Minden élet, minden elemzés más és más. Előfordulhat, hogy a jobb és hatékonyabb Párkapcsolat fordító elemzés előtt egy rövid egyeztetés szükséges. Hívj a +3630 9435352 számon vagy a megrendelés felületén elolvashatod a az elemzés pontos menetét.