Hogyan betegít/gyógyít meg saját lelked! Ismerd meg a titkot!

Ismerd meg a titkot! cikk másolata

Torkig vagy már a folyton visszatérő betegséged korlátaiból?

Akkor épp itt az ideje, hogy megértsd lelked titkos működését!

MIT ÉRTÜNK LÉLEK ALATT?

Nem is kell különösebben vallásosnak lenni, hogy használjuk a lélek kifejezést. Alkalmazzuk amikor egy tulajdonságot szeretnénk leírni – jó lelke van, – használjuk jellemzőre – nagyon lelkes –, de akkor is elővesszük, amikor belső konfliktusainkról vagy terheinkről beszélünk – lelkizünk – mondjuk ezeket úgy, hogy lényegében nem mélyedünk el a lélek valódi jelentésében.

Hétköznapi értelemben véve, lélek alatt valamilyen jó tulajdonságot, valamilyen teherrel való foglalkozást vagy egy hangulatot, érzést értünk. S, amennyiben nem akarunk jobban elmerülni a lélek rejtelmeiben és életünk minden pillanatát meghatározó jelentőségében, ennyi tökéletesen elegendő is lesz.

Viszont… ha tényleg meg akarjuk ismerni életünket mindennél befolyásoló és meghatározó részünket, akkor alaposabban el kell mélyednünk a lélek titkaiban. Ha ennél másfajta lélek értelmezés is érdekel, akkor mindenképpen érmes utána olvasnod a Wikipédián is.

 

MI VALÓJÁBAN A LÉLEK?

Könyvtárakat lehetne megtölteni a lélekről szóló gondolatokkal, de nekünk itt és most az egyszerűségre van szükségünk!

A lélek ezt jelenti: egy darabka Isten.

Vagy: a bennünk lakozó Isten. Egy darabka – örök – Isten, aki igyekszik vissza… a nagy, kerek és boldog egészbe. – és ehhez mutatja is az utat

Lelkünk egy darabka Isten, melyben ott rejtőzik a teljes egész, mint örök etalon, amihez minden körülmények között viszonyítani tudunk és ami által folyamatosan megismerhetjük a dolgok IGAZ arcát.

A lelkünk tehát pontosan olyan tulajdonságokkal bír, mint Isten. – természetesen nagyon leegyszerűsítve.

És itt kezdődik MINDEN bonyodalom!

HOGYAN BETEGÍT MEG A LELKED?

Lényegében sehogy! – s ezzel egész jól kifejezném az igazságot

A lelkünk, rengeteg erőt, végtelen tudást és kitartást képes adni. – feltéve, hogy jól merítünk belőle.

De ha megtagadjuk ezt, ha szándékosan nem akarunk, ha nem jól, nem jó érzésekkel telve akarunk belőle meríteni, vagy direkt harcolunk segítsége ellen, akkor, ez tevékenység „ugyan ennyi” erőt fog elvenni tőlünk… mint amennyit adhatna. No nem a lelkünk veszi el (büntetésből). Egész egyszerűen a szükséges energiát nem fogadjuk el, nem teszünk magunkévá. – ami nagyon fog hiányozni

Másrészt: az ellene folytatott harc annyi erőt, kedvet kivesz belőlünk, hogy végletesen kifáradhatunk, aminek meglesznek a maga (nagyon pontosan prognosztizálható) következményei. – de erről majd később

 

HA NEM HALLGATUNK RÁ, MEGBÜNTET A LELKÜNK?

Eltudsz képzelni egy olyan Istent, amelyik csak azért ad neked valamit, hogy azzal ne támogasson, hanem büntessen?

Eltudsz képzelni egy olyan Istent, amelyik megosztja önmagát – veled – de csak azért, hogy aztán csak úgy… kénye-kedve szerint büntessen?

Ha igen, akkor NAGYON GYORSAN cseréld le!

Hogy miért?

Mindannyian lelkében egy olyan Isten él, aki szellemiségében, felfogásában nagyon hasonlatos egy jó szülőre, akinek meg sem fordul a fejében olyanért büntetni, amit el sem követtél, aminek elkövetéséről fogalmad sincs.

Isten egy jó szülő!

A benned lakozó lélek pedig maga Isten, tehát elég nagy butaság lenne azt feltételezni, hogy a lelkünk azért büntet, amiért nem hallgattunk rá.

Emlékezz!

Egyik szülőd sem büntetett meg azért, mert tanácsot kértél tőle, de nem hallgattál rá. Nem kellett büntetnie, igaz, meg sem fordult a fejében!

Megbüntetted te magad… azzal, hogy nem hallgattál egy igazán jó, elfogulatlan tanácsra.

Pont így cselekszik lelkünk is. NEM BÜNTET! NEM OKOZ BETEGSÉGET!

 

TELJES TÉVES FELFOGÁS A LÉLEK A MEGBETEGÍTŐ

Úgy került be a közbeszédbe és sajnos így is akarjuk orvosolni a problémát, hogy lelki eredetű probléma/betegség, mintha a lélek megtudna betegedni, mintha azzal bármit megtudnánk oldani, hogy helyre hozunk valamit, aminek működéséről a leghalványabb fogalmunk sincs.

Nem a lelkünk beteg!

Nem a kereket kell újra feltalálni, hanem meg kell tanulnunk a felhasználás legjobb módját!

Nem a lelkünket kell meggyógyítani!

Azt kell megtalálnunk, hogyan tudjuk a lehető leghatékonyabban kiaknázni a benne rejlő végtelen lehetőséget.

Nem a lelkünk beteg!

Nem a lelkünk okozza a betegséget!

„Csupán” annyi szerepe a betegségeink kialakulásában, hogy nem hallgatunk rá… csak annyi szerepe van, mint amennyi anyánknak/apánknak volt, amikor óva intett, de nem hallgattunk rá és vakon belevetettük magunkat a…

Persze… naná, hogy okolhatjuk őket saját dőreségünkért, de amint egy lépést hátrálunk… látjuk a valóságot…

Ugyan ez az elv vonatkozik lelkünkre is!

S, amint megtaláljuk a helyes viszonyulást és szerepének helyes értelmezését egy hatalmas lépést tettünk a probléma valódi megoldása felé… és még lelkünk támogatását is feltudjuk használni.

 

HOGYAN BETEGÍTHETNE MEG A LÉLEK, AMIKOR AZ MAGA AZ ISTEN!

Tényleg eltudsz képzelni egy olyan Istent, teremtőt, rendező elvet vagy nevezzük „bárminek”, aki teremtményének – önmagából – nem a lehető legtökéletesebbet adja?

Ha pedig nem tudsz – még elképzelni sem ilyet – akkor, hogy adhatna olyat, ami megbetegít bennünket valamiért, aminek még csak a valódi kiváltó okát sem ismerjük? Olyanért büntetne az Istenünk, lelkünk, amiről halvány gőzünk sincs?

Ugye érzed, hogy ez mekkora nagy butaság, vagy inkább: embertelenség lenne?

Nem a lelkünk büntet!

Mi büntetjük magunkat!

Sokszor még olyanért is, amit el sem követtünk.

 

NEM A LÉLEK BETEGÍT! NEM A LÉLEK NYELVE A BETEGSÉG!

Lelked folyamatosan keresi azt a nyelvet, azt a kommunikációs csatornát, amit az adott hangulatodban, érzelmi szinteden be tudsz fogadni és meg tudsz érteni.

Csak azért, hogy felhívja magára és útmutatására a figyelmet, még nem fog betegséget kreálni.

Viszont úgy már alakulhat ki betegség a lélek suttogásából, hogy te az istennek se akarsz rá hallgatni és közben folyamatosan menetelsz a belátható esemény felé.

Természetesen szíved joga úgy értelmezni, hogy lelked a betegség nyelvét vágta a képedbe. Miért is ne érthetnéd így? De ettől még a tény, tény marad: ez NAGYON nem igaz, és NAGYON messze is van a valóságtól! Hogyan is lehetne az eszköze a büntetés? Mi sem élünk vele szívesen, akkor, hogy alkalmazná ezt az isten adta lelkünk? Ha bajban vagy, ha beteg vagy, akkor ezt mindenképpen meg kell értened! Nem a lelked van ellened! Ő csak adni kíván!

 

A BETEGSÉG VÉGSŐ OKA MÉGIS A LÉLEKBEN KERESENDŐ?

Butaság lenne azt kijelenteni, hogy minden betegség kiváltó oka lelki eredetű, de az egészen biztos, hogy minden betegség mögött megjelenik egy egészen pontosan – és mindenkire jellemző – körülírható tulajdonság halmaz, melynek egyes következménye a betegsége.

Gondolj azokra a betegségekre, melyek kiváltó okára hosszú évek tudományos kutatása sem tud valódi magyarázatot adni!

Vagy nézd meg a különböző – néha igen hétköznapi – fertőzések terjedését. Igen sok esetben nincs arra kézzel fogható magyarázat, hogy miért betegszik meg az egyik családtag és miért nem a másik… vagy… miért ússza meg enyhe tünetekkel az egyik és miért sokkal keményebb, vagy tragikus a másiknál.

De, amikor utána jobban a tünetek mögé nézünk, egyből érthetővé válik a különböző következmény forrása. Ez az a kiváltó ok pedig abban van, hogy hogyan fogadtuk meg vagy hogyan nem hallgatunk lelkünk útmutatására. – tehát azonos vagy hasonló tünetek mögött hasonló vagy ugyan olyan beállítódottság és reakció bújik meg.

 

MIT JELENT A LELKI BETEGSÉG?

A köztudatban azt nevezzük lelki betegségnek, amikor elveszítjük a hétköznapok örömeit, a szabadon cselekvés lehetőségét és, vagy bezárkózunk saját félelmetes és nyomasztó gondolatokkal teli világunkba, vagy átesünk a „ló” túlsó felére és túlzott kifelé fordulás harsányságába és az élvezetek habzsolásába vetjük magunkat, ahol aztán mi magunk veszünk el. (Figyelem! Ez nem a hivatalos definíció, ez „csupán” a szerző személyes véleménye.)

Másrészt viszont… Hogyan lehetne beteg Isten?

A lelki betegség az, amikor az Istennek se akarod meghallani, megcselekedni azt, amiről egyébként teljesen egyértelműen érzed: az a tökéletes!

HA miden rendben van életedben és jól éled meg örömeid, akkor mivel magyarázod lelked háborgását és tested tüneteit?

LELKI EREDETŰ BETEGSÉGEK…

Legalábbis így kerültek be a köztudatba, igaz ettől még nem váltak igazzá!

Nem a lélek betegít meg!

Az betegít meg, az játszik közre, hogy egyáltalán nem, vagy nem jól értelmezve – akár tudatosan félre értelmezve – hallgatunk a lelkünk útmutatására egy adott, jól beazonosítható témában.

A MEGBETEGÍTŐ LÉLEK

Teljesen világos, hogy amikor nem hallgatunk a bennünk élő etalonra, akkor instabillá válunk. Nem érezzük magunkat biztonságban. Életünk minden eresztékében recseg-ropog és kiszolgáltatottakká válunk – először – szellemileg, majd ezután testileg is. Ilyenkor aztán minden baj csőstül jön, ami méginkább megingatja megrendült önbizalmunkat.

Az ilyen élethelyzetekbe – mint ez a mostani világjárvány is – mindennél jobban szükség van egy biztos pontra, ami világító toronyként támpontot ad a csapdából kivezető utunk során. Ez a világító torony pedig a lelkünk… és ha pont arra nem hallgatunk, amire egyébként MINDIG számíthatunk, akkor elég egyértelmű, hogy elszigeteljük magunkat attól az (lelki)erőtől, ami átlendíthetne bennünket a holtpontokan… így viszont beleragadunk és elindulunk egy kilátástalan belső úton, melyen folyton önmagunk hibáit fogjuk keresni.

 

BESZÜRKÜL LELKÜNK…

Amikor tudatosan vagy akár csak figyelmetlenségből nem rakjuk meg a „tüzet”, akkor az egyre inkább ki fog hunyni és szürke hamu fogja belepni. Lehet, hogy a felszín alatt van még tűz, de ebből már nem sokat fogunk érezni és még kevesebbet fogunk hasznosítani belőle.

Lassan, észrevétlenül kikopik életünkből lelkünk iránymutatása.

Lassan észrevétlenül eltávolodunk az úttól, ami bennünket kitűzött célunkhoz vinne.

Nem feltétlen tudatosodik ez! Viszont egy idő után teljesen természetessé válik a lehangolt, „semmilyen” érzelmi állapot. Amiben profi érvelőkké (hazudozóvá) válunk és még arról is „megtudjuk” magunkat győzni, ami teljes mértékben hazugság. S, innen már csak egy lépés módszeresen figyelmen kívül hagyni inspirációinkat… és belső tüzünk lángolását, s hogy ne nagyon zavarjon: besározzuk lelkünk útmutatásait. - a magyarázatainkkal és kifogásainkkal.

Szóval… amikor nem hallod lelked szavait, vagy lelked szavai nem olyan tüzesek, életbe visszahozóak mint azt szeretnéd, akkor az azt jelenti, hogy te nem tápláltad örömeid és mindent megtettél, hogy elhitesd magaddal, hogy semmit jót nem tud adni neked…

 

 

 

 

 

A boldogtalanság nem természetes állapotunk!

Nagyon fogunk szenvedni, amikor lemondunk lelkünk iránymutatásáról.

 

NEM MINDIG KÖNNYŰ MEGÉRTENI A LÉLEK NYELVÉT, DE VAN SEGÍTSÉG!

Nem lelkünk okozza a betegséget, nem a lelkünk játszik közre a betegség kialakulásában!

Mi magunk!

Lelkünk igyekszik segíteni és megakadályozni a letérésünket a teljesség felé vezető utunkról vagy ha letértünk, akkor visszatérítene bennünket, de amikor elfogultak vagyunk, amikor kétségbe esünk… nem is olyan egyszerű meghallani és legfőképp: nem is olyan egyszerű helyesen értelmezni lelkünk üzeneteit. – így könnyen hihetjük, hogy a lélek nyelve a betegség

Amikor nem hallgatunk saját érzéseinkre, lelkünk csendes iránymutatásaira, hanem tudatosan mást teszünk (pótcselekszünk), kizsigereljük erőinket, testünket és megbetegszünk.

Pedig van rá mód, hogy még időben megértsük lelkünk támogató, finoman terelgető üzeneteit!

 A Betegség, mint pótcselekvés című könyvemben majd 600 betegség lelki „okát” találhatod meg.

Ebből a könyvből azt a nélkülözhetetlen ismeretet fogod megtanulni, melyekkel egyrészt visszatalálsz örömteli éltedhez, másrészt folyamatos, könnyen használható útmutatót kapsz tested tüneteinek és lelked útmutatásainak értelmezéséhez.

LELKI ISMERET

Avagy a bennünk lakozó isten, a végtelen és teljes mértékben tökéletes etalon, ami azonban csak annyit ér, amennyit JÓL használunk belőle!

A lelkünk a végtelen tudás tárháza (hiszen Isten), amihez MINDEN dolgunkat viszonyíthatjuk. A lelkünk egy etalon, amihez MINDENT mérhetünk… a gondolataink igazságát, az érzéseink teljességét és persze vágyaink, céljaink őszinteségét is.

Viszont, ezt a sablont MUSZÁJ tudatosan alkalmazni!

Amíg ugyanis csak tessék-lássék módjára hasonlítjuk hozzá dolgainkat, addig lényegében soha nem lehetünk biztosak abban, amit valóságnak akarunk megélni Nekünk kell megmérni és megítélni életünket, gondolatainkat és érzéseinket… a bennünk élő „sablonnal” összehasonlítva! Azaz: meg kell vizsgálnunk, hogy összecseng-e, hogy pontosan akkora-e, pont azt az érzést váltja-e ki, mint az, amit lelkünk mutat?

Megszámlálhatatlanul sokszor megélted már, hogy érezted az igazat, de valamilyen vélt vagy valós előny reményében elhessegetted tiszta (meg)érzéseid és valami édesebbel kecsegtetőt erőltettél le a torkodon… miközben tisztában voltál a valósággal… és ez bizony nem is múlt el következmények nélkül.

De akkor sem lelked büntet, amiért nem hallgatsz rá!

Te távolodsz el a számodra helyestől. Tudom, mondhatod azt, hogy nem tudtad mivel fog járni…

Igazad van…

Tényleg nem tudhattad… ahogy soha nem tudhatod mit hoz a jövő…

DE!

ÉREZEHTED!

DE!

Érezni képes vagy! Így képes vagy érezni azt is, hogy amit teszel, összhangban van-e lelked boldogságra törekvésével.

 

HALLGATUNK KELL-E LELKÜNK CSENDES SZAVAIRA?

Nem!

Miért is kéne?

Ha az a célod az életeddel, hogy szenvedj, hogy ahol csak lehet, megnehezítsd életed, akkor semmiképp se hallgass lelked iránymutatására…

DE!

Ha boldogságot, teljességet és gyógyulást keresel, akkor igen, egyértelműen igen!

Egyébként nincs ebben semmi újdonság! Milliószor hallgatunk lelkünk iránymutatására és merítünk belőle erőt, kitartást, felismerést és még kitudja mennyi – életünkhöz szükséges – erőt, de tudatosítanunk kell, hogy mindkét cselekvésünk kivált bennünk egy érzést. Az egyik jó, a másik rosszat. És nekünk kell választani azt, amelyikhez abban a pillanatban nagyobb kedvünk van… vagy nagyobb érdekünk fűződik.

De hogyan?

Miért?

Milyen előnyökkel jár?

A válaszok szemtelenül egyszerűek:

Hogyan? Mindegy, csak az örömöd keresd és leld benne! Csak ezt figyeld és csak ez legyen a fontos.

Miért? Mert ez adja meg azt, amire vágysz.

Milyen előnyökkel jár, amikor hallgatsz rá? MIDNENRE tudni fogod a választ… na jó… ez nem igaz… de az mindenképpen igen, hogy érezni fogod, hogy hogyan állj, viszonyulj a téged ért ingerekre, hogy mit kezd velük, hogy mivel van dolgod és minek kell hátat fordítva valami jobbat keresned.

 

LELKÜNK FOLYATOSAN KÜLDI A JELEKET

Még a legmélyebb álmaink közé is befurakodnak testünk, lelkünk jelzései... egyre sürgetőbben követelve az egyszerű, érthető képekkel elmagyarázott teendőnket.

Álmunkban sem hagyhatjuk figyelmen kívül testünk, lelkünk jelzéseit!

Harcolhatunk a nyilvánvaló szükségszerűségek ellen, de ezek a fontos információk akkor is átfogják törni a falat és cselekvésre kényszerítenek... igaz, ha sokáig halogatjuk, már nem ússzuk meg egy mezei ébredéssel.

Egyre hangosabbnak, kényszerűbbnek és sürgetőbbnek éljük a jelzéseket és elérkezik a

Pont, ahol már kénytelenek vagyunk szembenézni és cselekedni.

De tudnod kell, hogy csak azt mondja lelked, amire elemi szükséged van. Se többet, se kevesebbet és még a cselekvés mikéntjét is elmagyarázza! Gondolj az éjszakai vizelési ingerre! Egy darabig figyelmen kívül hagyhatod tested jelzéseit, de ha sokáig teszed… tudod mi lesz a vége… Na pont ugyan ezt teszi veled a lelked is… a betegséggel. Szól a bajról, kéri a segítséget, suttog a szükségről és ha sokáig nem hallgatsz ezekre, akkor annak következménye lesz. A lelkünk nagyon jó és nagyon pontos jelzéseket küld szükségeleiről. Tanuld meg értelmezni őket, nehogy olyan sokáig halogasd, hogy becsurranjon… egy betegség.

 

Ilyen jel, ilyen jelzés ezer van!

Meg kell tanulnod értelmezni!

HOGYAN MERÍTHETÜNK LELKI ERŐT?

Hagyhatjuk figyelmen kívül lelkünk csendes sugallatait, de, amikor egyedül maradunk… este az ágyunkban, amikor magunkra húzzuk a takarót, amikor magunkra maradunk a gondolainkkal, már nem tudjuk a külvilág felé vetített sérthetetlen szerepünket játszani! Napközben becsaphatjuk magunkat, hazudhatunk, de amit egyedül maradunk, önmagunk előtt is feltárul a valóság.

Abban az ellazult állapotban nem tudunk tovább színészkedni, hazudozni és becsapni önmagunk.

Ott, abban a pillanatban rendre meghalljuk lelkünk csendes szavait és szembesülünk álszent világunkkal vagy éppen jó tulajdonságainkkal… de ami ennél is fontosabb: azt fedezzük fel ezekben a pillanatainkban, hogy valójában milyen érzések munkálkodnak bennünk.

Ilyenkor, ezekben a felszabadult és őszinte pillanatokban kiderül a félelem, aggódás, pánik vagy éppen terelés, mellébeszélés. De ekkor vagyunk képesek megélni az ellenkezőjét is… és épp itt jön a lényeg… Ebben az ellazul állapotban tudjuk megélni a nyugalmat adó dolgainkat, a sikerélményeinket, azt, ami magabiztosságot ad, ami által önmagunkba vetett bizalmunkat erősíthetjük és az ilyen lelki állapotban tudjuk megélni mindazt, ami örömöt és erőt ad. Ebben és az ehhez hasonló (elengedett) állapotban a valóságot, a valódi érzéseinket éljük meg. Azokat és úgy, ahogy meghatározzák életünk alapját. Ezekben a pillanatokban tudjuk a maga valójában megélni, hogy jó helyen vagyunk, jól éljük az életünket.

S ez az ad végtelenül sok erőt a talpra álláshoz, a gyógyuláshoz és mind ahhoz, amit csak szeretnél elérni.

 

HOGYAN TUDUNK LELKÜNKRE HALLGATNI

Erre végtelenül egyszerű a válasz. Talán éppen ezért megyünk a megoldás mellett ilyen észrevétlenül: azt az örömöt kell keresned, érezned, amit a választól remélsz… és már hallani is fogod… persze… úgy is lehet, hogy belégzéskor kérdezel, kilégzéskor pedig megérkezik a válasz. De ehhez mindenképpen kell a te csendességed és úgy kell kérdezned, hogy egy rövid érzéssel válaszolni lehessen kérdésedre.

 

HOGYAN SEGÍT BOLDOGSÁGHOZ LELKÜNK?

Fontos!

Lelkünk SOHA nem mondja meg, hogy mi fog boldogítani, mi fogja a teljesség érzését és ezáltal a gyógyulást adni. Erre egyrészt nem képes, másrészt nem is ez a dolga! A tükörnek is csak a mesében feladata megmondani, hogy ki a legszebb a vidéken.

A lélek olyan, mint a tükör.

Megmutatja mit vetítünk belé.

Tehát: nem mond semmit, nem utasít semmire, nem mondja meg csak úgy, hogy merre és hogyan menj…

DE…

Válaszol MINDEN kérdésedre! Még azokra is, melyek az irányt, a helyes irányt tudakolják.

Azt mondod ez ellent mondás?

Dehogy!

Nem mondja meg mit tegyél, nem mondja meg hogyan tegyél, hogyan élj, de megmondja, hogy az, amit kitaláltál, összhangban van-e a benned lakozó Istennel.

Neked kell álmodoznod… tervezgetned… vágyódnod…

HOGYAN GYÓGYÍT LELKÜNK?

Emlékszel a Bibliai történetekre?

Emlékszel Jézus gyógyításaira?

Azokat felejtsd el!

Nem adják vissza azt az élményt, amit már te is számtalanszor megtapasztaltál lelked gyógyító erejének ébredésekor, amikor végre hagytad magad visszavezetni az öröm, a boldogság útjára.

Emlékezz!

Isten benned él!

Kaphatsz és kapsz is rendre, külső segítséget, de nem feltétlen valaki mástól kapsz reményt, vigaszt és gyógyulást! - persze erre is ezer példa van, ezt csak akkor tudod elfogadni, amikor érzed, tudod, hogy minden tőled telhetőt megtettél és elmentél erőd legvégső határáig… de míg idáig nem jutsz, mindent fenntartással fogsz kezelni.

A segítség, a gyógyulás belülről, lényedből érkezik! Csak azt érezheted teljesen magadénak.

Két úton nyílhatsz meg a lelki, Isteni segítség előtt:

  • Minden tőled telhetőt meg kell tenned saját érdekedben. Addig kell harcolnod, küzdened, míg teljesen el nem fáradsz… amíg fel nem adod a harcot. Amikor pedig már nem akarsz A BETEGSÉG ELLEN harcolni, akkor végre elengeded magad… leteszed a gyógyulás elérésének kényszerét… a betegség félelmét… és elengeded magad is…. Hagyod, hogy jöjjön, aminek jönnie kell. Ekkor elcsendesedik… háttérbe húzódik elméd és elkezded észrevenni, megélni a benned lakozó végtelent… a lelked csendességét… teljességét… és magadévá tudod tenni lelked gyógyító, elringató erejét, ami megvigasztal és felszínre hozza annak tudását, hogy nem vagy és soha nem is voltál egyedül. Ez az a pont, amikor lelked gyógyító ereje kiteljesedik és meggyógyítja tested is.
  • Semmit sem kell tenned…pont elég az, hogy tisztába kerülsz azzal, amit eddig elrontottál… aminek a következménye a betegséged lett és helyette tudatosan beenged életedbe mindazt a jót, amire mindennél jobban szükséged van.

 

Elismerem, hogy nem könnyű sem teljesen belefáradni és feladni, sem megtalálni az örömteli célt. Különösen addig nehéz ez, míg meg nem ismered, hogy pontosan minek lett egyenes következménye betegséged. A tudással viszont komoly előnyre teszel… és sok belső erőhöz férsz hozzá… és mind-mind támogatni fogja gyógyulásodat.

Nem kell ám mindent neked megoldani!

Miért is akarnád egyedül bejárni az utat, amikor van hozzáértő segítség?

Selfmed

Ha nem akarsz változtatni életeden, ne kattints a képre! De ha igen... csak nyerni fogsz!

2 hozzászólás

  1. Kovács Erzsébet Liz dátum április 16, 2021 6:58 du.

    Örömmel veszem mindig a kezembe ezt a csodás könyvet!

  2. Dènes Ilona dátum április 22, 2021 6:33 du.

    Megerősìtett ,mert Èn is ìgy látom a dolgokat

Szóljon hozzá!