Idősen… Egészségesen? Hogyan lehetséges?

Idősen... Egészségesen?
Hogyan lehetséges?

Hol van az megírva, hogy az öregség természetes velejárója a betegség? Hogy a kor előrehaladtával mindenképp együtt kell járnia a leépülésnek? Ha így mégis így lenne a törvényszerű, akkor miért van olyan sok egészséges, fitt és persze boldog idős? Mi lehet a különbség? Lehet, hogy te is választhatsz?

Lehet, hogy nem törvényszerű a betegségekkel terhelt hátralévő életed, hanem változtathatsz az irányon? Ebből az írásból megtudhatod, hogyan ismerheted meg betegségeid okát és, hogyan tudsz egészséges maradni.

Amikor megérted világod működését, megérted önmagad is… és fordítva!

FELISMERÉSEK

Amikor vezetsz… és figyelmesen, felszabadultan közlekedsz, képes vagy jó előre érezni a potenciális veszélyforrást s ennek fényében választod meg a sebességed. Mindig törekszel rá, hogy képességeidhez, lehetőségeidhez mérten megelőzd bajt. – amikor ilyen felszabadult vagy, nagy valószínűséggel el is tudod kerülni azokat

Emlékezz!

Amikor bekövetkezik egy baleset – még ha jelentéktelen is – sok energiába kerül orvosolni azt!

Ha görcsölsz, nem figyelsz, beüt a baj… pedig élvezhető, pihentető is lehet utazásod

Amennyiben szeretsz kertészkedni, előbb-utóbb, sok kudarc árán megtanulod kiismerni növényeid lehetséges betegségeit és ezek ismeretében idejében kezded el ápolásukat… még mielőtt szemmel láthatóan is elhatalmasodtak volna rajtuk a kórokozók és azok következményei… Miért akarod megelőzni a bajt? Mert a hosszú évek alatt gyűjtött tapasztalataid azt mutatják, hogy növényeid betegsége egész biztosan be fog következni… A kérdés már csak az, hogy pontosan mikor!

Emlékezz!

Amikor beüt a baj, már nagyon kell igyekezned, hogy megvédd a termést és növényeid életét…

Ha nem előzöd meg, elveszítheted amiért annyit dolgoztál! – pedig élvezhetnéd is munkád gyümölcsét!

Tekints vissza  a mögötted hagyott életedre!

Gondolkozz!

Vedd számba problémáidat, gyenge pontjaidat, tüneteidet vagy a már kialakult betegségeid! Észre fogod venni, hogy mostani problémáid gyökere (adott betegségre való hajlamod, gyenge pontod vagy lelki jellegzetességed, személyiség jegyed) már egészen kicsi korod óta jelen voltak, mindig is ott lebegtek fejed fölött. – de bajt csak bizonyos körülmények között okoztak

Elmondható tehát, hogy mostani, vagy az ezután kialakuló betegségeid gyökerei a messzi gyermekkorodba nyúlnak vissza és sok év alatt keletkeztek belőlük konkrét kórképek.

Hogy miért fontos ezt felismerned?

Mert a gyermekkori gyenge pontjaid, a szüleidről lemásolt viselkedési mintáid sok tíz évvel előzték meg a jóval később kialakuló betegségeid… s, amikor felismered ezeket a hajlamosító tényezőket, komoly esélyed nyílik megelőzni a kialakuló félben lévő betegséged és egészségesen élhetsz, amit milliónyi örömteli pillanat megélésére használhatsz.

Ha nem készülsz fel, bekövetkezik a betegség… pedig meg is előzhetnéd és élhetnél boldogan!

Most jelentős kedvezménnyel juthatsz ezekhez könyvekhez! Velük megelőzheted a későbbi betegségeid kialakulását... de ha már megérintett a betegség szele... Általuk visszanyerheted egészséged

2+1

Hiába mondogatod: ez velem nem történhet meg… ez velem tuti nem fog megtörténni!

De!

De… megfog… ahogy eddig is tisztán láttad, hogy mi fog bekövetkezni… hacsak… másik útra nem lépsz…

Mindig bekövetkezik az, amit előre érzel… amire ezer jel van…

Bekövetkezik a baleset…még akkor is, ha nem te vagy a hibás, de nem voltál eléggé toppon, hogy elkerüld… hacsak… új lendületet nem adtál életednek…

Meg fognak fertőződni a fáid, bokraid, mert így van ez minden évben… hacsak….

Meg fogsz betegedni… hacsak… tudatosan nem teszel egészségedért…

 

IDŐSKORI BETEGSÉGEK NÉLKÜL ÉLNI lehetetlen?

Elismerem: nem könnyű megelőzni egy betegséget.

Nem könnyű elfogadni, hogy amit jó előre meglátsz, megérzel, az valóban be is fog következni… De te már elég idős vagy… neked már van annyi tapasztalatod, hogy merj alapozni megérzéseidre! – muszáj

Hogy is lenne könnyű feladat, amíg naponta győzködöd magad, hogy amit tisztán és világosan érzel, mégsem valóság. Pedig hihetnél magadban! Mindig jó előre megérezted, mikor fogja rád rúgni az ajtót a „nem várt” baj… vagy betegség.

Tudatosítanod kell önmagadban (és jó érzéseket kell hozzá kapcsolnod), hogy számtalan előjel van… és sokkal könnyebb megoldani egy problémát még akkor, amikor az kicsi és erőd, önbizalmad teljében vagy. Ezért érdemes okosnak lenned és komolyan venned önmagad. Meg kell tanulnod értelmezni tested, lelked jelzéseit és újra kell tanulnod bízni megérzéseidben. Azokban, melyekben mindig is bízhattál és amikről ezerszer is bebizonyosodott, hogy hihetsz.

Nincs annál rosszabb érzés, amikor érzed: nem tettél meg minden tőled telhetőt…

pedig… képes vagy rá… 

Képes vagy - MINDIG - jó előre megérezni a baj közeledtének legapróbb jeleit is… ahogyan a „menekülő utat”, a megoldást is világosan szoktad látni… már „csak” azzal van dolgod, hogy higgy!

Tested tüneteiden keresztül igyekszik megértetni, hogy életedben mit kell mindenképp lecserélned a hosszú, boldog és egészséges életedért cserébe!

Két út áll előtted.

Egyiken egészséged, a másikon a betegséged felé haladsz…

Választanod kell!

a betegség mint pótcselekvés

Egy jó kérdésre, könnyű gyors és lelket nyugtató választ adni!

Egy jól körül írt és elmagyarázott betegséget kiváltó ok megértése után nagyságrendekkel könnyebb megtenned azt, ami hihetetlen módon segíti elő az egészségedhez való visszatérésed.

Az E-könyv választásával nem csak a természetet véded, de sokat spórolhatsz is.

TANULJ MEG A HOMLOKODRA CSAPNI…

…és felfedezni az egyszerűséget

Emlékszel a komoly kihívás elé állító feladataidra, melyek megoldása túlnőtt rajtad?

Nyomtad, tapostad… próbálkoztál… erőd felett is küzdöttél, mégis folyamatosan falakba ütköztél…

Aztán feladtad, hátra léptél és bevillant a mindvégig szemed előtt lévő megoldás…

Vagy jött valaki, aki feltett egy lényegre törő kérdést és ez egészen új megvilágításba helyezte problémád… amiből már egyenesen következett az annyira keresett megoldás… Vagy csak egyszerűen a végtelenül sok tapasztalatodból felszínre buggyant egy gondolat és megértetted végre a probléma valódi forrását… és attól a pillanattól pikk-pakk megoldottad az addig reménytelennek tűnő problémád…

Emlékezz!

Egészen biztosan sok ilyen példát tudsz felidézni… akár gyermekként, amikor a tanár felelni hívott… leblokkoltál… erőlködtél… égtél… de, amint leültél… a homlokodra csaptál a felismeréstől és már tudtad is a válaszokat…

Ezt most is megtudod ám tenni!

Most is megtudod tenni, hogy lazán, örömmel szívedben a felismeréseidet tűződ magad elé, hogy megtaláld azokat a megoldásaid, melyekből a nyugodt, egészséges élet következik…

 

ÉRTSD MEG TESTED, LELKED FIGYELMFELHÍVÓ ÜZENETEIT…

… mert időt és felbecsülhetetlen értékű lehetőséget nyersz általuk a teljességed és ezáltal egészséged elérésére.

Tudnod kell már, hogy az ilyen típusú halogatások… a majd holnap utána nézek… hétfőtől… legközelebb… ha majd szükségem lesz rá… egyre csak csökkentik az egészséges élet esélyeit!

Miért?

A kudarcok… az elszalasztott lehetőségek… az ezekből fakadó lelkiismeret-furdalás… lenullázhatja egészséges életedre való törekvésed.

De, amint megtanulsz a jelekből, tünetekből érteni és saját megérzéseidre hallgatni, ezekből annyi előnyöd fog származni, hogy felsorolni is képtelenség. De azért összeszedek néhányat.

Amint megtanulod tested, lelked üzeneteit, lehetőséged lesz sokkal jobban beosztani erődet, idődet… már csak arra fogsz időt és energiát fordítani, ami igazán fontos a számodra és komoly jelentőséggel bír… így nagyságrendekkel könnyebben és nagyobb valószínűséggel érsz el – lényegében – bármit…

Bármit… ami csak jó érzést ébreszt benned.

 

VÁLTOZHATSZ!

Ha egy ismerősöd életviteléről azt éreznéd, hogy az nem abba az irányba halad, amerre haladni szeretne… ha tisztán és világosan azt éreznéd, hogy a vesztébe rohan… mit tennél?

Hallgatnál?

Hagynád, hogy hadd rohanjon?

Ugye, hogy egyértelmű a válasz?

Neked is erre van szükséged!

A régi, vissza-vissza térő betegségeid, a jelenlegi tüneteid és nem utolsó sorban az érzéseid, a mindent meghatározó érzéseid megmutatják, hogy később mire számíthatsz… de tudnod… érezned kell: képes vagy bízni önmagadban, megérzéseidben és képes vagy elébe menni a nagyobb bajnak, és képes vagy megalapozni az egészséges életed.

Ne csinálj úgy, mintha nem bízhatnál magadban! Érzed te, hogy SOKKAL többet is tehetsz magadért… vagyis: SOKKAL jobbat is adhatsz magadnak és elérheted céljaid!

Ismerd meg a titkot 2 másolata másolata

Sokkal többet tehetsz tested-lelked üzeneteinek megértéséért, hogy minél előbb felismerd a segítő jelzéseket és minél több időd legyen élvezni életed!

A következő cikk ebben a témában:

10 HIBA, AMI MEGAKADÁLYOZZA A HOSSZÚ, EGÉSZSÉGES ÉLETET.

Szóljon hozzá!