Győzd le a szorongásod! Élj normális életet!

Győzd le a szorongásod! Élj normális életet!

Hagyd abba a szorongást, mert az nem jó! Ne félj, ne aggódj… minden rendben lesz… nincsen semmi baj… Tuti, hogy rajtad is próbáltak már pont ezekkel a szavakkal ezekhez kísértetiesen hasonlító kifejezésekkel megnyugtatni és visszaterelni a normális kerékvágásba. – totál eredménytelenül

A SZORONGÁSTÓL VALÓ VÉGLEGES MEGSZABADULÁS

MÁSKÉPP MŰKÖDIK!

Persze szuper lenne, ha egy csettintésre megszabadulhatnál a klíma, háború, covid-19, a betegség, a létbizonytalanság, vagy egy – mások számára – teljesen hétköznapi dolog keltette szorongástól! De világ és benne te is, más szabályok szerint működik!

LEHETETLEN MEGSZABADULNOD SZORONGÁSTÓL

ÉS KÉPTELENSÉG MEGNYUGODNOD, MÍG SZORONGATOTT HELYZETED VALÓDI KIVÁLTÓ OKÁT NEM ISMERED!!!

 

De, amint megismered eltúlzott/téves reakciód forrását, rájössz, hogy a megnyugvásod felé vezető út legnehezebb feladatát már meg is oldottad és öles léptekkel haladsz a szabadság felé.

MI SZORONGÁS?

Az, amikor vágy ébred benned… Felszívod magad… beleéled magad a megvalósulás lehetőségébe… Sőt… fejben talán már meg is teszed az első lépéseket, de aztán mégis hagyod, hogy mások gúzsba kössenek, a földre rángassanak és elvegyék az álmaid… és kivegyék kezedből életed irányítását, hogy aztán elbizonytalanodva, elkedvetlenedve önmagad ellen fordulsz.

A szorongás tehát akkor ébred benned, amikor ott állsz készen, erőtől duzzadón, de benn marad a levegő, a tetterő… visszafogod magad… és lesüllyedsz egy szorongató közegbe.

Fontos tudnod, hogy a szorongásra, a nyomásra szükséged van!

Céljaid elérése érdekében szükséged van a nyomásra, feszültségre, mert azzal tudod kihozni magadból a legjobbat, azzal a plusszal tudsz a lehető leghatékonyabban létezni és új dolgokat teremteni, de az erő kiaknázása helyett behúzod a féket és mások feltételezett elvárásainak akarsz megfelelni… és kész… be is szorultál egy FELTÉTELEZETT – számodra valóságosnak tűnő – valóságba, amiben túlzott és elhibázott reakciók sorozatát adod a világ ingereire, amiben már nem a megoldás, hanem a menekülés a célod… szorongatottnak megélt helyzetedből

Pont, mint egy rémálomban!

Lélekszakadva menekülni próbálsz, de lábaid a levegőt tapodják és sehová sem haladsz.

Amikor szorongsz – valójában – tele vagy fölös energiával, amit betyár rosszul, önmagad kordában tartására használsz! – ezzel pedig MINDENKÉPP kezdened kell valamit

 

Amikor már nem mered megtenni azt, amire vágysz, amikor inkább lebeszéled magad, mint rá, akkor már rég túl vagy az ésszerű kompromisszumok határán és másképp kell foglalkoznod magaddal!

KI PRODUKÁLHAT SZORONGÁSOS TÜNETET?

Nem lehet pontosan meghatározni az biztosan érintettek körét, ahogy azt sem, lehet megmondani, hogy ha te ilyen és ilyen vagy, akkor egészen biztosan megúszod ezt a nagyon frusztráló érzést.

A szorongás – időről időre – MINDANNYIUNK életének része és bármennyire is szeretnénk elkerülni: nem fog menni! Nem mindenkit fog ugyan olyan mélyen érinteni és nem is mindenkinél fog állandó, nehezen vagy egyálalán nem kezelhető problémát okozni, de mindannyian meggyengülhetünk annyira, hogy elhatalmasodik rajtunk egy bizonyos lelki/érzelmi állapotunkban.

Tudd, hogy a szorongás nem genetika vagy adottság függő! Sokkal inkább függ a pillanatnyi lelki állapotodtól.

A szorongás azt mutatja meg, hogy mennyire vagy ura életednek. - valójában

VAN OKOD SZORONGANI?

Ha valódi megoldást szeretnél, akkor mindennél fontosabb tisztázni, hogy van-e egyáltalán okod a szorongásra? Van-e az életedben bárki/bármi, aki/ami megpróbál téged megakadályozni a szabad, a felszabadult létezésben?

Lehet, hogy van… lehet, hogy ez a „személy” benned található…

Muszáj megkeresned az okot, mert egész másképp lehet megoldani őket.

Ha tényleg le akarod győzni, akkor mindenképp keresned kell egy hatékony technikát, amivel megkülönböztetned a szorongás forrását!

 1. „Csak” a te valóságodban/képzeletedben él a TELJESEN valóságosnak tűnő, de mások számára nem létező presszióra adott reakciód.
 2. Szorongásod oka valódi, kézzel fogható tényekre épül… és valóban nyomást helyeznek rád „barátaid”, hogy azt tedd, amit ők akarnak.
 3. A kiváltó ok könnyen lehet egy teljesen félreértett, tévesen értelmezett, de jó előre megérzett ómen, amikor is belső hangod, lelked figyelmeztetni kíván… fel akar készíteni a megelőzésre, a gyors megoldásra, de rosszul értelmezed és elkezdesz küzdeni a váratlan helyről jött segítség ellen…
 4. A szorongásod másik lehetséges forrása, hogy pont azt nem teszed meg, amire annyit készültél, amire annyira vágytál és ez szorít téged satuba.

HOGYAN GYŐZHETED LE SZORONGÁSOD?

Röviden: sehogy!!!

Eszedbe se jusson legyőzni ezt a hihetetlenül nagy ajándékot, ami még a legszorultabb helyzeteidbe is képes a szabaduláshoz szükséges erőt és kitartást biztosítani!

Nem legyőzni!

Kiaknázni kell szorongásod!

 

Remélem, hogy már ebből az írásból is sokat tudtál profitálni! De ha maradtak még megválaszolatlan kérdéseid, amennyiben jól esne a segítség, ne habozz! Keress telefonon, vagy látogass el a Facebook – ingyenes – online előadására, amit ezen a linken keresztül érhetsz el: Facebook online előadás

Cikkekbe reklám másolata

A szorongás hatására egy sor rémísztő és kétségbeejtő testi tünet jelentkezhet, de ezek nem feltétlenül jelentenek még konkrét betegséget. Ne akarj együtt élni a szorongással! Ne törődj bele, hogy megfoszt téged életed legszebb, legvágyottabb pillanataitól! Fogadd el értő, gyors segítségem!

 

Hasznosnak találtad az írást? Akkor ne felejtsd el a tetszik gomb megnyomásáról!

Amennyiben a szorongás égető a probléma és szeretnél kézzel fogható megoldást, mindenképp nézd meg a témáról készült előadást!

2 hozzászólás

 1. Éva dátum március 5, 2022 11:48 du.

  Érdekes cikk volt.

 2. Vasas Hajnalka dátum május 14, 2022 8:52 du.

  Tisztelt Pósa Ferenc .
  Nyilvánosan is köszönöm,hogy segítettél-segítesz,felnyitottad a “szemeim”.Felráztál,a kezembe adtad Önmagam börtönének kulcsát! Nincs szó amivel ki tudnám fejezni hálámat!
  Alig egy hónapja vezetett “hozzád” a sors és újra Csodásnak élem meg az életemet!!
  Végre látom,hogy Választanom kell😊
  Most már fejlődök hála Neked!!❤❤❤
  Mérhetetlen nagy Tiszteletem!!
  Köszönöm,hogy a Segítőm vagy😊

Szóljon hozzá!