Győzd le a szorongásod! Élj normális életet 2. rész

Győzd le a szorongást! Élj normális életet

Szorongsz, mert nem érzed, hogy MINDENRE (is) fel tudsz készülni… miközben tényleg nem lehet mindenre felkészülni… Ha gyógyulni akarsz, akkor viszont arra felkészülhetsz, hogy minden elédkerülő feladatot, kihívást megtudsz oldani… akkor, amikor odaérsz, HA odaérsz egyáltalán… hiszen eddig is mindent megoldottál, ami rendelkezett a három alapvető tulajdonsággal.

Hogyan lehetne megoldani azt problémát, ami a valóságban soha nem létezett? – SEHOGY!

Hogyan lehetne levetni azt a kabátot, amit fel sem vettél? – SEHOGY!

Hogyan szabadulhatnál meg a nem létező pénzed okozta hiánytól? – SEHOGY!

Bár kétségtelen tény, hogy egész életed leélheted szorongástól összenyomva, rettegve, hogy nem sikerül… miközben ott van benned a valódi és nyugalmat adó válasz!

Csak és kizárólag létező, kézzel fogható és valóságos problémát tudsz megoldani, csakis ezek megoldása után érzed a szorongást véglegesen megszüntető felszabadultságot és teljességet.

 

TUDOM, RUTINOSAN SZORONGSZ…

…megedzettek a szorongással töltött évek és időközben megtanultál velük együtt élni… Már „könnyen” elviseled korlátok közé szorulásod… Rutinoddal már „pillanatok alatt” enyhíted tüneteid súlyosságát és átlendülsz az érzelmi mélypontokon… De azért tisztában kell lenned azzal, hogy ez nem egy normális állapot a szorongás… ez így nagyon nem jó… és amíg ezen nem változtatsz, ez csak rosszabb és egyre rosszabb lesz! Hiába magyarázkodsz, hiába terelsz és keresed a kibúvókat, ez egyre rosszabb lesz!

A cikk első része és a hozzá kapcsolódó írás alapján most már tudod, hogy mi váltotta ki – konkrétan – szorongásod. Már tisztán látod mi hozta rád a frászt.

Most már „csak” annyi a feladatod, hogy megtaláld azt a célt, amit szemelőtt tartva, a helyes irányt mutatva tényleg el is érd kitűzött célod.

Persze, tudom én, hogy amikor bevagy rezelve, amikor már ennyire leromboltad az önbizalmad, akkor nem is olyan könnyű ezt megtenni… éppen ezért mondom el, hogy mit kell tenned és azt hogyan érheted el.

 

TELJESEN VILÁGOS:

megoldást kell találnod szorongásodra, mert ez így nem élet… nem olyan élet, amit te megérdemelsz…

A szorongásból egy valódi út vezet ki. Mégpedig az, amiről első pillanattól kezdve érzd, valódi megoldást és felszabadultságot ébreszt benned… MÁR MOST!

Fontos: Amikor szorongatva érzed magad, amikor befeszülsz, nem életed miden területén vagy korlátok közé szorítva és nem mindenben veszítetted el az irányítást. – éppen ezért is szenvedsz most és ebből a megállapításból egy sor, hihetetlenül sok erőt adó tény következik, amit azonnal feltudsz használni.

A feladatod egyszerű: azt kell elérned, ami ÁLTAL érzed az irányítást, érzed a vágyad teljesülését.

Ezt pedig csak akkor tudod érezni, amikor pontosan azt kapod, pontosan azt éred el, amire vágysz. (Most is sok mindent elérsz, de most ezt nm tudod sikernek megélni.) S, ami mindennél fontosabb: itt és most kell érezned, hogy amit kitűztél magad elé, már ebben a pillanatban is jó irány… egyébként szép lassan elfelejted

 

SOHA NEM FOGOD ELŐRE TUDNI…!

De ettől – aktuális lelki állapotod függvényében – lefogod modellezni a lehetséges végkifejleteket… és ha rossz alaphangulatod van, akkor egészen biztosan, MINDIG a lehető legrosszabbat fogod feltételezni… már most… miközben megoldani – ha egyáltalán bekövetkezik – csak ott és akkor lehetne… Te pedig úgy éled meg, mintha már most történne… és persze nem tudod itt és most megoldani… hogy is tudnád, amikor még csak benned történt meg… FELTÉTELESEN… De, mivel azt érzed, hogy nem tudtad megoldani a jövőben – esetleg – bekövetkező bajt, pánikolni és szorongani fogsz.

Ha mondjuk egy háború törne ki, már most aggódni fogsz, mert nem tudod mit tennél, ha… elveszítenéd munkád, a házad, az anyagi vagy létbiztonságod…

Ha egy feltételezetett betegséggel, vagy egy tényleges betegség későbbi következményeivel kapcsolatosan szorongsz, akkor ezt csak azért érezheted, mert nem tudod mit fogsz tenni, ha tényleg megbetegszel…

Feszültség ébred benned, mert nem tudod mit fogsz majd mondani kedvesednek, amikor…

Stb…

MINDEN ESETBEN azért ébred szorongás, mert nem tudod, mit fogsz majd tenni… miközben csak a múltat tudhatod… és te is tisztában vagy vele, hogy nem tudhatod mit hoz majd a be nem következett jövőd.

 

HOGY LESZ SZORONGÁS HELYETT NYUGALMAD?

Tisztán és világosan érezned kell: újra te irányítod életed… egy örömteli cél felé!

Ez a cél!

Ezt kell elérned!

Tehát első lépésben meg kell keresned azt, amiről érzed, hogy JÓ LENNE!!!

Aztán el kell jutnod oda, hogy tényleg erre vágysz…

Ezután jön a hogyan! Hogyan tudsz úgy cselekedni, hogy abban tényleg MARADÉKTALAN örömöd leld, tehát kiállj mellette és élvezd az eredményeid. (Most azért nem tudsz megnyugodni és maradsz feszült, mert nem érzed, hogy fogod megoldani azt a talán bekövetkező problémát. Igazad van, hiszen itt és most nem tudhatod, hogy a jövőben majd, hogy oldod meg, hogy reagálsz, mit fogsz majd tenni…)

De… Neked a másik oldallal van most dolgod!

Képes vagy érezni, hogy megfogod majd oldani…

Egész eddig életedben, ezután is képes leszel megoldani… amikor odaérsz, amint odaérsz! – de nem előbb

Cikkekbe reklám másolata

A szorongás rémísztő tüneteket képes produkálni, de ezek többnyire csak huzamosabb idő elteltével okoznak – kimutatható, valódi testi elváltozást. Ennek következtében sokáig kell elviselned ezt a minden tekintetben korlátozó problémát, mire kimutatható fizikai betegséget okoz, amit aztán a hagyományos orvoslás tünetileg kezelni „tud”…  De ugye, te nem erre vágysz, és nem akarod totálisan felesleges kínokat okozó következményeket a nyakadba venni, amikor érzed, hogy van megoldás?

Könyveimben feltárom a betegségek valódi lelki okát, részletesen elmagyarázom, hogy mit kell tenned… és természetesen azt is, ahogyan ezt megtudod tenni.

Amennyiben a szorongás égető a probléma és szeretnél kézzel fogható megoldást, mindenképp nézd meg a témáról készült előadást!

Szóljon hozzá!