Endometriózis? Meggyógyulhatsz!

Endometriózis

Az Endometriózis kialakulásában és állandósulásában szerepet kapó berögzült pótcselekéseidet (önmagadat), elitélő érzéseidet, pánikot keltő gondolataidat és energiádat felzabáló rossz szokásaidat nem tudod egyik pillanatról a másikra feladni. – jó lenne, de… nem fog menni... Pedig meggyógyulhatsz!

Endometriózis elengedése

Azt viszont eltudod érni, hogy lépésről-lépésre elengeded az endometriózis kiváltó okát… egyre kevésbé ragaszkodsz hozzá és lassan életed részévé válik az, a vágyott gyógyulásod és gyermekáldásod elhozza.

S, ehhez nagyon komoly segítséget tudnak adni azok a kérdések, melyek addig nem hagynak majd nyugodni, míg a lelki békédet és ezáltal a gyógyulásodat elhozó válaszaidat meg nem találod.

A könyvcsomagot pontosan a te igényeidhez igazodva álíltottam össze, hogy:

 • megértsd miért lettél beteg
 • hogyan gyógyulhatsz meg
 • hogyan valósítsd meg álmod
Kattints a kedvezmény részleteiért

KÉRDÉSEK, MELYEKET MEG KELL VÁLASZOLNOD.

Helyenként „kicsit” provokatívak lesznek a kérdések, de ezeket tudatosan állítottam így össze, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal fejtsék ki hatásukat az endometriózis megelőzésére.

Elbizonytalanodás:

 • Tényleg olyan szerencsétlen vagy, mint az el akarod magaddal hitetni?
 • Komolyan tudod venni, hogy nem teljesül vágyad?
 • Párod/társad tényleg nem áll melletted?
 • Volt már arra példa, hogy nem állt melléd, amikor tudattad vele, hogy ez neked milyen fontos?
 • Tényleg nem értél el mindent, amire igazából vágytál?
 • Keress még olyan dolgokat az anyaság témájával kapcsolatban, ami rossz érzést vált ki belőled és te is érzed, hogy el kellene engedned… Keresd a bizonytalanságot… hogy egyre kevésbé tudj ragaszkodni ahhoz, ami elszívja erődet, elrontja kedvedet.

Megerősödés:

 • A gyógyulás tényleg olyan fontos, hogy ezért lemondj azokról a beidegződéseidről, melyek betegséged kialakulásában komoly hangsúlyt kaptak?
 • KONKRÉTAN mi, milyen dolgok, cselekvések és gondolatok erősítik benned az anyaság iránti – örömteli és felszabadult – vágyad?
 • Érezned kell, hogy a vágyad mindennél nagyobb örömöt képes kiváltani… Figyelem!!! NEM lenne! NEM feltételes módban… hanem itt és most örömöt ébreszt… Honnan veszed, hogy nem tudod megélni – jelen időben – ezt a magával ragadó jó érzést?

Megoldás és gyógyulás:

 • Tudatosan olyan dolgokat, érzéseket és apróbb-nagyobb sikereket kell elérned/észrevenned és megélned, melyek az anyaságoddal kapcsolatban teljes és maradéktalan örömmel töltenek el. Ilyeneket keress: mi az, amire már most is jó gondolni? Tudatosítsd, hogy milyen sok örömöt ad, a gyermekkel kapcsolatos vágyad.

Írhattam volna még ide ezer olyan kérdést, megállapítást vagy kijelentést, ami elősegíti gyógyulásod… de ha ezekre alapozva nem találod meg a rád leginkább jellemzőket, akkor az azt jelenti, hogy rá vagy görcsölve… és segítségre van szükséged… Olyan segítségére van szükséged, aki képes pontosan rád adoptálni a kérdéseket és megerősítő kijelentéseket.

S tartsd szem előtt: ha túl régóta küzdesz ezzel az endometriózis betegséggel, akkor nem is olyan egyszerű – egyedül – eljutni a megoldáshoz… de tudnod… érezned kell: segítséggel képes vagy… fogadd el az orvosi segítséget és fogadd el azt a feléd nyújtott segítő kezet, amiről azt érzed, segít a lelkeden, segít letenni a terhet és megtalálni azt, ami által megtalálod gyógyulásod.

Amit egyedül csak jelentős nehézségek árán... túl hosszú idő alatt tudnáll megoldani, azt értő segítségged tized annyi idő alatt is képes vagy... a nyert idővel, energiával pedig boldoggá teheted életed!Amennyiben jól jönne a segítség: KATTINTS IDE

8 hozzászólás

 1. Ágnes dátum augusztus 8, 2021 4:41 du.

  Én már elmultam 40 és van két gyermekem, mégis endometriózisom lett. Két gyermeket szerettünk volna és ez a vágyunk teljesült. Ha anyava tudtam válni, akkor nekem mi lehet a betegségem oka?

  • Pósa Ferenc dátum augusztus 8, 2021 5:28 du.

   Persze… vannak egyedi esetek… Megtenné, hogy megkeres a Facebookon… küld egy “Lélekrajzot” és privátban szívesen segítek… amiben csak tudok.

 2. Adrienn dátum február 2, 2022 9:20 du.

  Huh… Ez hihetetlenül eltalált… Fantasztikusan ír az endometriózis lelki okairól. Köszönöm.

 3. Ziti dátum február 9, 2022 4:34 du.

  Gratulálok írásodhoz!

 4. Tünde dátum április 14, 2022 8:20 de.

  Köszönöm 💕

 5. Verocchio dátum július 14, 2022 2:36 du.

  Ez a cikk engem sem talált el. 37 éves vagyok, 1 éve vették észre a problémát, 10 évig nyuktatgattak hogy semmi bajom, majd 2 hónapja 3 órás nagyműtétem volt. A tüneteim ennek ellenére sem enyhültek. Nekem esélyem sem volt a gyermek iránti vágyra. A folyamatos fájdalom felőrölte minden erőmet. Az évek, a munka és a kuporgatás mellett csak úgy elsuhantak mellettem. 3 éve végre otthonunk lett. Reméltük hogy ettől majd jobban leszek, hisz hivatalosan nem voltam beteg. A férjem mindennek ellenére imád. én is Őt! Szeretetben élünk… És a hisztire sem vagyok hajlamos….

  • Pósa Ferenc dátum július 16, 2022 7:29 de.

   Képtelenség úgy megírni egy cikket, hogy minden tünetet, betegséget kiváltó lelki okot számba tudjak pontosan venni. Azt mondod Rád nem vonatkozik ez az írás… ELFOGADOM… De… számtalan olyan eset van, amikor olyan profikká válunk, hogy képesek leszünk egyetlen mondaton belül lebeszélni magunkat – még a legszentebb vágyainkról is -, akár úgyis, hogy a mondatunk vége a mondat elejét teljesen agyonveri.
   Miért is ne imádna a férjed? Jellemzően nem az a gond, hogy valaki nem jó, nem szép… hanem az, hogy igen, az… de ezt nem akarja észrevenni vagy megélni… Ha Te ezt megtudod élni, akkor minden okés

Szóljon hozzá!