Endometriózis? Meggyógyulhatsz!

Endometriózis? Meggyógyulhatsz!

Az Endometriózis kialakulásában és állandósulásában szerepet kapó berögzült pótcselekéseidet (önmagadat), elitélő érzéseidet, pánikot keltő gondolataidat és energiádat felzabáló rossz szokásaidat nem tudod egyik pillanatról a másikra feladni. – jó lenne, de… nem fog menni... Pedig meggyógyulhatsz!

Azt viszont eltudod érni, hogy lépésről-lépésre elengeded a kiváltó okot… egyre kevésbé ragaszkodsz hozzá és lassan életed részévé válik az, a vágyott gyógyulásod és gyermekáldásod elhozza.

S, ehhez nagyon komoly segítséget tudnak adni azok a kérdések, melyek addig nem hagynak majd nyugodni, míg a lelki békédet és ezáltal a gyógyulásodat elhozó válaszaidat meg nem találod.

A könyvcsomagot pontosan a te igényeidhez igazodva álíltottam össze, hogy:

 • megértsd miért lettél beteg
 • hogyan gyógyulhatsz meg
 • hogyan valósítsd meg álmod
Kattints a kedvezmény részleteiért

KÉRDÉSEK, MELYEKET MEG KELL VÁLASZOLNOD.

Helyenként „kicsit” provokatívak lesznek a kérdések, de ezeket tudatosan állítottam így össze, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal fejtsék ki hatásukat.

Elbizonytalanodás:

 • Tényleg olyan szerencsétlen vagy, mint az el akarod magaddal hitetni?
 • Komolyan tudod venni, hogy nem teljesül vágyad?
 • Párod/társad tényleg nem áll melletted?
 • Volt már arra példa, hogy nem állt melléd, amikor tudattad vele, hogy ez neked milyen fontos?
 • Tényleg nem értél el mindent, amire igazából vágytál?
 • Keress még olyan dolgokat az anyaság témájával kapcsolatban, ami rossz érzést vált ki belőled és te is érzed, hogy el kellene engedned… Keresd a bizonytalanságot… hogy egyre kevésbé tudj ragaszkodni ahhoz, ami elszívja erődet, elrontja kedvedet.

Megerősödés:

 • A gyógyulás tényleg olyan fontos, hogy ezért lemondj azokról a beidegződéseidről, melyek betegséged kialakulásában komoly hangsúlyt kaptak?
 • KONKRÉTAN mi, milyen dolgok, cselekvések és gondolatok erősítik benned az anyaság iránti – örömteli és felszabadult – vágyad?
 • Érezned kell, hogy a vágyad mindennél nagyobb örömöt képes kiváltani… Figyelem!!! NEM lenne! NEM feltételes módban… hanem itt és most örömöt ébreszt… Honnan veszed, hogy nem tudod megélni – jelen időben – ezt a magával ragadó jó érzést?

Megoldás és gyógyulás:

 • Tudatosan olyan dolgokat, érzéseket és apróbb-nagyobb sikereket kell elérned/észrevenned és megélned, melyek az anyaságoddal kapcsolatban teljes és maradéktalan örömmel töltenek el. Ilyeneket keress: mi az, amire már most is jó gondolni? Tudatosítsd, hogy milyen sok örömöt ad, a gyermekkel kapcsolatos vágyad.

Írhattam volna még ide ezer olyan kérdést, megállapítást vagy kijelentést, ami elősegíti gyógyulásod… de ha ezekre alapozva nem találod meg a rád leginkább jellemzőket, akkor az azt jelenti, hogy rá vagy görcsölve… és segítségre van szükséged… Olyan segítségére van szükséged, aki képes pontosan rád adoptálni a kérdéseket és megerősítő kijelentéseket.

S tartsd szem előtt: ha túl régóta küzdesz ezzel a betegséggel, akkor nem is olyan egyszerű – egyedül – eljutni a megoldáshoz… de tudnod… érezned kell: segítséggel képes vagy… fogadd el az orvosi segítséget és fogadd el azt a feléd nyújtott segítő kezet, amiről azt érzed, segít a lelkeden, segít letenni a terhet és megtalálni azt, ami által megtalálod gyógyulásod.

Amit egyedül csak jelentős nehézségek árán... túl hosszú idő alatt tudnáll megoldani, azt értő segítségged tized annyi idő alatt is képes vagy... a nyert idővel, energiával pedig boldoggá teheted életed!Amennyiben jól jönne a segítség: KATTINTS IDE

6 hozzászólás

 1. Ágnes dátum augusztus 8, 2021 4:41 du.

  Én már elmultam 40 és van két gyermekem, mégis endometriózisom lett. Két gyermeket szerettünk volna és ez a vágyunk teljesült. Ha anyava tudtam válni, akkor nekem mi lehet a betegségem oka?

  • Pósa Ferenc dátum augusztus 8, 2021 5:28 du.

   Persze… vannak egyedi esetek… Megtenné, hogy megkeres a Facebookon… küld egy “Lélekrajzot” és privátban szívesen segítek… amiben csak tudok.

 2. Adrienn dátum február 2, 2022 9:20 du.

  Huh… Ez hihetetlenül eltalált… Fantasztikusan ír az endometriózis lelki okairól. Köszönöm.

 3. Ziti dátum február 9, 2022 4:34 du.

  Gratulálok írásodhoz!

 4. Tünde dátum április 14, 2022 8:20 de.

  Köszönöm 💕

Szóljon hozzá!