ÍRÓ, TERAPEUTA, EGÉSZSÉGFILOZÓFUS

30 éve elkötelezetten munkálkodom azon, hogy megértsem, feltárjam és érthető módon az emberek kezébe adjam azt a holisztikus felfogású lét értelmezést, amin keresztül szemtelenül egyszerűen is megérthetjük a test, a lélek és a tudat egymásra gyakorolt hatásmechanizmusait, hogy aztán olyan, azonnal és precízen használható útmutatókat készítsek, amivel te is nagy hatékonysággal és megismételhetőséggel orvosolhatod problémáid, fájdalmaid gyökerét és elérheted végre személyes boldogságod és egészséged.

TÖBB 10 000 ELADOTT KÖNYV

Könyveim, előadásaim, tanfolyamaim, és a segítő beszélgetéseim mind-mind azt a célt szolgálják, hogy együtt megkeressük problémáid VALÓDI gyökerét és arra hatékony, kézzel fogható és a lehető leggyorsabb megoldást találjuk meg számodra.

Melyekkel nem pusztán megszabadulsz életedet mérgező problémáidtól, de ezek helyébe megkeressük azon pozitív, előre mutató válaszaid, melyek átveszik a rosszak helyét és már minden segítséget megkapsz visszatérni vágyott életedhez.

SEGÍTEK MEGTALÁLNI A KIUTAD…

TÁMOGATLAK A GYÓGYULÁSODBAN!

Megoldod & visszatalálsz

Egészen biztos vagyok benne, hogy képes vagy folyamatosan leküzdeni a problémáidat, fájdalmas élethelyzeteid és egy perccel sem kell tovább elviselned a szükségesnél. Így kevés értékes időt, fejlődésre fordítható energiát és boldogságot adó percet kell feláldoznod értékes életedből.

De azt tudnod kell: SOKKAL könnyebb értő, támogató segítséggel kikeveredni a bajból... így nagyságrendekkel több időt, figyelmet fordíthatsz arra, amit igazán fontosnak érzel.

Egyedül küzdve
%
Segítséggel
%
Hozzáértő segítséggel
%
Préda

Ismered vágyaid, Én pedig a hozzá vezető utat

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Convallis at tellus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere.

Tanfolyamok

Megtanulod a számodra leghatékonyabb segítő módszert. – kiegészítve, kiteljesítve a már most is meglévő tudásod

Te nem gyógyítóként, kuruzslóként, sarlatánként vagy éppen vajákosként fogsz segíteni, hanem emberként, érző, együttérző barátként. -  valljuk be, van, amikor mindennél többet ér

Segítő beszégetés

Teljesen normális, hogy amikor a problémáid kellős közepében vergődsz, akkor a máskor oly egyszerű kihívások leküzdése megoldhatatlannak tűnő falat emel utadba. Ilyenkor aztán hiába érzed, hogy képes vagy rendbe tenni az életed, ez csak jelentős nehézséged és komoly időveszteség árán megvalósítható, ehhez pedig most sem időd, se türelmed nincs. Tudnod kell: az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben mindennél nagyobb segítség egy külső, a problémára rálátó és azt megértő ember segítsége, akivel sokkal gyorsabban térhetsz vissza a normális kerékvágásba.

beszélgetés

BÁRMILYEN MÉLY IS A "KÚT", MINDIG VAN KIÚT!

PÓSA FERENC

PÓSA FEREENC

ÍGY SEGÍTEK

Egy tünet, egy betegség, az élet egy területének megreccsenése, lelki egyensúly átmeneti elvesztése vagy az elviselhetetlen  teher cipelése és elfáradás még nem jelenti azt, hogy beteg lennél és elveszítetted egészséges mérlegelési képességed!

Sőt!

Csak és kizárólag egészséges emberek segítésével foglalkozom! Az egészséges (lelkületű, felfogású és értelmű) ember pedig birtokában van szellemi épségének és képes szabadon, minden külső behatástól függetlenül mérlegelni és kiválasztani azt az utat, ami a számára a legideálisabb és a lehető legtöbb előnnyel jár.

Képes megkülönböztetni azt, amit követhet, attól, amit kerülnie kell! Képes érezni, hogy számára mi helyes, igaz és képes szabad akarata szerint – mindenféle kényszer vagy ráhatástól mentesen – választani.

Posa_Ferenc-20200122-DSC_7290-Edit

NEM TUDLAK MEGGYÓGYÍTANI ÉS NEM IS IGÉREM EZT!

A gyógyulásra csakis te vagy képes! Mindenki más „csak” segíteni, támogatni tud téged ebben a törekvésedben!

Abban viszont mindenkinél többet tudok segíteni, hogy megértsd önmagad működését, hogy tudatosítani tudd gondolataid, érzéseid és tetteid egészségedre, gyógyulásodra gyakorolt hatásait… Támogatlak és veled együtt működve megkeressük azokat a gondolataid, érzéseid és tetteid, melyek javítják hangulatod, a kilátásaid és megalapozzák azt a lelki állapotot, melyben tested könnyebben regenerálódik és állítja vissza vágyott gyógyulásod.

Lefordítom lelked szavait, értetővé teszem érzéseid halk suttogásainak jelentését és így már tisztán fogod látni mi akadályozza szabadulásod és mi segíti egészséged visszanyerését… de utána te választasz! Te mérlegelsz és te fogod érezni, hogy szavaim igazak-e, hogy szeretnél-e, tudsz-e velük azonosulni.

 

Nem vagyok sem varázsló, sem sarlatán, sem kuruzsló, de még gyógyító sem!

MEGÉRTELEK

Megtudom érteni cselekedeteid következményeit, eltudom magyarázni, hogy konkrétan mit és hogyan kell másként tenned, hogy az életed gyökeresen más irányba induljon… de utána Neked viszont érezned kell, hogy az jó-e neked, hogy be akarod-e járni azt az utat, ami egészen más eredményt, hogy mint az eddig életed, ami a betegséghez vezetett.