Babát szeretnél? Így növelheted esélyét 1. rész

BABÁT SZERETNÉL ÍGY NÖVELHETED ESÉLYÉT

Vágysz a gyermekre?

Kiteljesednél?

Vágyadról tisztán és világosan érzed: tökéletessé teszi életed?

De, amikor nem teljesül vágyad… egy világ omlik össze benned, ami távolról sem egy normális dolog. Tudom, azt mondják neked, hogy élj együtt a ténnyel, fogadd el, hogy így van, törődj bele a megváltoztathatatlanba… de neked ez nem fog menni… és erre megvan az okod!

Ezzel a nagyobb lélegzetvételű, alapos és mélyreható írással szeretnék segíteni, hogy végre teljesüljön vágyad… A cikkben részletesen elmagyarázom, hogy miért nem tudod elengedni… miért nem szabad elengedned szíved vágyát és azt is elmesélem, hogyan tudod a lehető legnagyobb esélyt adni önmagadnak… gyermekednek.

Még egyszer ismételjük át:

Babát szeretnél!

Nem véletlenül érzed mindennél fontosabbnak ezt a vágyad! Emlékezz! Mindig mindent elértél eddig... feltéve, hogy tiszta szívvel vágytál rá.

Most miért történne ez másként? Ha növeled esélyeid, miért történne másként?

Vágjunk is bele!

Évekig türelmesen vársz és minden hónapban reménykedsz… Aztán szembesülsz a ténnyel, hogy ez így nem fog menni és valamit változtatnod kell…

Orvoshoz mész… vizsgálgatni, kezelgetni kezdenek, de igazából valódi orvosi – babát kizáró meddőséget – okot nem találnak… Te meg állsz értetlenül, reményt vesztve… dühösen… mégis reménykedve.

Nincs testi oka, mégsem teljesül vágyad… ez elég hamar őrjítővé tud válni és tehetetlen dühödben könnyen önmagad hibáztatásába kezdesz, ami igazán szívbe markoló.

Tudod… Oka van annak, hogy ennyire vágysz!

Te egyértelműen érzed: összejöhet, teljesülhet… csak még nem tudod mit kell érte tenned… de ha megtudod…

Mindennek oka van!

Ha azonban nincs orvosi, fizikai magyarázata gyermektelenségnek, akkor egy vagy több lelki ok a magyarázat!

Amikor a meddőség kialakulásában és fennmaradásában szerepet játszó tényező feltárul előtted és megérted valójában mit üzen lelked, komoly mértékben megnöveled esélyeid gyermeked világra jövetelének!

Amikor egy tünetnél, betegségnél megtalálod a valódi kiváltó okot, már igen nagy lépést tettél a megoldás, vágyad teljesülése és gyógyulásod felé!

OKKAL NEM TUDOD ELFOGADNI, HOGY

NEM LEHET GYERMEKED!

 

A KOR INDOKOLJA-E?

Nem!

Persze ez így önmagában nem válasz, de a lényeget kifejezi.

Nem a korod számít, hanem a lelki állapotod, a hangulatod, ami alapjaiban határozza meg energiáid és végső soron testi funkcióid is.

Tűnhet úgy, hogy a korral jár a baj, de ez csak annyira és csak azért igaz, mert ilyen sok időd volt megélni a rossz érzéseidet és ilyen sok időd volt negatív irányba terelni test állapotod.

Gondolataiddal, félelmeiddel és életfelfogásoddal képes vagy negatív irányba fordítani testi folyamataid… és fordítva: pozitív, gyógyító és regeneráló folyamatokat is képes vagy beindítani és fenntartani. Tehát mindkét irányba befolyásolhatod életed.

Nem a kor, hanem az számít, ahogy megéled éveid számát!

A jó és rossz érzéseid hatással vannak testedre. Az egyik gátol, visszafog és megbetegít, míg a másik segít, támogat és helyre állítja az ideális működésed. Szerintem könnyen kitalálod, hogy melyik, melyik és, hogy melyikre kell inkább figyelned.

Tudod… Ha az a kérdés felmerül benned, akkor mindenképp el kell gondolkodnod és persze megnyugtató eredményre kell jutnod, hogy mi olyat tudsz tenni, ami megfiatalítja a tested! – és nem csak tudsz, de meg is teszed

Segítek!

Ez mindenképp egy olyan dolog lesz, ami segít megélned a tested nyújtotta örömöket. Ne szabj határt magadnak! Ne korlátozd magad! Kísérletezz! Olyat keress, ami már attól megbizserget, hogy rágondolsz! – az fogja felrázni tested és megfiatalítani

 

A FOGANTATÁST NEHEZÍTŐ ERŐ…

…és azok lelki összetevői

 

TRAUMA MIATT HIÚSUL MEG A FOGANTATÁS

A feldolgozatlan és még ma is élő, eleven problémaként eltemetett traumatikus élményed nem csak egyszer fejti ki negatív hatását és nem csupán egyszeri alkalommal befolyásolja életed. Mindaddig mérgezni fog és mindaddig feszültséget vált ki testedben, míg meg nem érted végre, hogy már tanultál belőle és ma már megtudod magad védeni azoktól az elemésztő és bezárkózásra kényszerítő eseményektől.

Már erős, tapasztalt vagy. Ha kell, megtudod magad védeni. – nem félelemből, hanem azért, mert ezt érzed helyesnek

Ezek a csalódások, negatív élmények folyamatosan lerontják testi erődet és mindaddig keserítik életed és nehezítik vágyad teljesülését míg nem tanulsz belőlük. De amint pontosan megvan, hogy miből, mit kell tanulnod, jó esélyed nyílik a várandósság bekövetkeztésre.

NEM TRAUMA, DE…

Amikor okkal vagy anélkül megrendül ősbizalmad, ezt a fenntartást tested is lemásolja – mi mást is tehetne, amikor MINDENT így sajátítunk el – és partnered energiáit, szavait, tetteit és ezzel együtt örökítő anyagát már nem is tudod olyan felszabadultan, olyan táplálón fogadni, hogy az képes legyen megtermékenyíteni… Sőt, az is lehet, hogy immunrendszered tévesen értelmezi az „idegen” anyagot és meg fogja akadályozni a megtermékenyülésed.

Tehát, ha „vele” nincs baj, ha az ő megtermékenyítő képességével minden rendben van, akkor mindenképpen érdemes utána nézned benned rejlő érzéseidnek. – melyek meghatározzák testi folyamataid

KINEK HISZEL INKÁBB?

ANNAK, AKI ALIG ISMER, VAGY A

MILLIÓSZOR BÍZONYÍTOTT LELKEDNEK?

A TEST VÁLTOZÁSAI:

Most – ha magadra nézel – nem látod a szép, kívánatos nőt! – és ez baj

Már nem valódi értékeidet látod!

„Csúnyának”, bénának, elesettnek és kiszolgáltatottnak akarod magad látni és láttatni, miközben teljesen tisztában vagy a ténnyel, hogy totálisan rosszul szándékozod most magad megítélni. – ezt onnan tudhatod, hogy rossz érzéssel töltenek el megélt gondolataid… lásd még igazság

Lehet, hogy nem tudod már magad olyan frissnek, fiatalosnak és fittnek, mint amilyennek látni szeretnéd magad… és „lehet”, hogy emiatt rosszul érzed magad…

De…!

Párod látja benned a szépet, a csodálatosat… és ez boldogsággal tölti el őt.

Vajon kettőtök közül ki látja az igazságot?

Nem lehet, hogy aprólékos munkával ölöd a saját énképed?

Hogy tudatosan rosszabbnak, csúnyábbnak akarod magad beállítani? – aki meg sem érdemli a gyermekáldást

 

KARRIER IS LEHET AKADÁLY

A munkád életed – igen fontos – része, amiben komoly sikereket értél el és a munkád életed egy igen meghatározó öröm forrása, amit nem lehet csak úgy eldobni és elfelejteni.

Karriered, előre haladásod és az ezzel együtt járó anyagi biztonság, függetlenség komoly energia forrása életednek.

Ezt nem lehet csak úgy eldobni, nem lehet erről csak úgy lemondani. Olyan ez, mint a narkotikum vagy az ital. Egy csomó jó dolgot ad, amitől, HA megszabadulsz, üres kézzel, örömök nélkül fogsz ott állni… annak pedig, hogy mindent „elveszítesz” – még a gondolata is – komoly ellenérzést, ragaszkodást és testi reakciót vált ki, ami pedig befolyásolja testi folyamataid.

Szeretnéd te a gyermeket… de… nem most… nem így… majd akkor, amikor…

MI LESZ AZ ANYAGIAKKAL?

Elvesztem a létbiztonságom?

Hogy lesz tovább?

Egy sor fontos kérdés, amire mindenképpen érezned kell a választ. Nem, tudni nem fogod! „Csak” érezni. Érezni fogod a bizonyosságot – ha felteszed magadban a kérdés – hogy megtudod majd oldani… amikor oda érsz… de ha most akarsz bizonyosságot, egész biztosan aláaknázod utad, mert előre SOHA NEM TUDHATOD mit hoz a jövőd… de érezheted. De csak akkor fogod érezni, amikor felteszed a megfelelő kérdéseket, amikor a megfelelő kérdéseket teszed fel… JÓL!

 

ÉNKÉP és a fogamzó képesség

Már nem vagyok elég szép

Ennek hite sem elhanyagolható. Emiatt a tévképzet (társad szépnek lát) miatt nem tudsz úgy, olyan mértékben felszabadulni, az együttlét során szervezeted valóban befogadó legyen és megfelelő körülményeket biztosítson a fogantatáshoz.

Ennek akkor van igazán jelentősége, amikor komoly hangsúly fektetsz kinézetedre, amikor attól éreznéd, hogy megérdemled a gyermeket, ha szép vagy…

Biztos nem is lennék jó anya… lehet, hogy nem is lennék jó anya! Mi van, ha nem leszek jó anya? Ezek a mondatok, a mögötte rejlő gondolatok, akkor válnak igazán mérgezővé, akadályozó tényezővé, amikor nagyon szeretnél jó anya lenni, de nem éled meg, hogy tényleg megvan ehhez minden adottságod

S tartsd szem előtt: csak akkor és csakis akkor fogd tudni, hogy jó anya vagy, amikor már az vagy! Anyaságod bekövetkezte előtt „CSAK” érzed! - de amikor figyelsz rá, akkor mindennél jobban

 

A „Szingli lét” megszokásai…

Jó habzsolni az életet, amíg csak lehet… nem gondolni a holnapra… nem megtanulni, hogy másban is lehet örömöt lelni!

Tedd a szívedre a kezed!

Az egyedüllétnek, az el nem köteleződésnek számtalan előnye van, amit csak akkor tudsz feladni, amikor itt és most újra és újra áttudod élni, hogy a gyermek iránti vágyad tökéletesen kitölti életed és megad neked minden örömöt és teljessé teszi életed.

 

Á, már biztosan túl késő…

Lehet, hogy tested bizonyos mutatói már nem olyan ideális értékeket mutatnak, mint azt szeretnéd… de egyrészt ez csak azt mutatja, hogy pillanatnyilag milyen lelki állapotban vagy… tehát amint változik lelki állapotod, úgy változnak az értékek is. Másrészt ezernyi példát találsz arra, hogy rosszabb eredményekkel is megérkezett a baba és jobb eredmények esetében sem.

Tehát nem csak a rideg – labor – mutatók számítanak, hanem a mögötte rejlő hangulat, lelkület is, amire viszont lehet ráhatásod… nem is kicsi… hanem…

 

Nyomasztó határidő, szűk intervallum

NE SZABJ HATÁRIDŐT! A határidő mindig, minden körülmények között nyomasztani fog.

Van, akiket inspirál, összekapják magukat és erejük felett teljesítenek, de az anyaság nagyon nem ilyen. Ott – előtte – nem segít, ha stresszeled magad, sőőőőt… árt! Úgy, hogy… ne szabj határidőt!

De… ez NAGYON nem jelenti azt, hogy le kell mondanod és el kell engedned azt, amire leginkább vágysz! Ez csak annyit jelent, hogy meg kell találnod azt a helyes viszonyt, ami nem vesz el, nem skatulyáz be, nem rak rád felesleges terhet, de közben inspirál, erőt ad és teljes mértékben felszabadít.

 

Ebbe a világba szülni?

A vírusok, betegségek, háborúk a klíma katasztrófák világába? Hát milyen sors várna így rá?

Nem tudhatod!

Nincs a földön olyan ember, aki teljes biztonsággal megtudná jósolni, hogy mi fog történni egy-két-tíz vagy még több idő múlva!

Neked nem ezzel van most dolgod!

Ha azt nézed és attól rettegsz, hogy mi lesz évek múlva, az azt jelenti, hogy most nagyon nem éled meg örömeid, de legalább úgy szorongsz, hogy nem is teszel semmit a felszabadultságodért… Pedig pont erre van legnagyobb szükséged!

Olyan dologtól félni, ami nincs, tökéltes megoldás… ha le akadod magad beszélni… hogy is ne lehetne rettegni valamitől, ami még nincs… ami még csak benned él! De ez csak bene létezik és lehet, hogy semmi nem lesz belőle... legfeljebb számodra… mert te így akarod megélni.

 

A rokonok, ismerősök „kedveskedő” érdeklődése, amitől falra mászol… már akkor, amikor még a kérdést sem tették fel… de félsz, hogy megint felfogják tenni.

Határozottan érzed a zsigereidben, hogy ott motoszkál bennük a tapintatlan kérdés és te folyamatosan rettegsz: vajon mikor teszik fel… mikor tépik fel sebed… és ha fel sem teszik… te akkor is érzed a kimondatlan kérdés és reagálsz is rá… és pontosan így reagál minden belső szerved is… Ez pedig, egy cseppet sem segíti a vágyott fogantatást…

Le kell vetkőznöd azt, hogy másnak, mindenki másnak akarsz megfelelni! - de ezt csak egy féleképp tudod

Nyilván téged sem érintene mélyen és nem kavarna fel „kedves” érdeklődése, ha ez nem lenne eleven seb életedben.

Eleven, fájó, ezért bármilyen ráutaló magatartás beindítja védekező, hárító mechanizmusod. Ez a túlzott védekezés, ki fog hatni testi folyamataidra.

Sejtjeid pontosan lefogják másolni hangulatod és mindennel szemben el fognak zárkózni.

Értsd meg!

Nem tudsz elzárkózni az ilyen kellemetlen megnyilvánulások elől. Benned ott van az a fájó, eleven seb és ezzel együtt ott van benned a félelem, hogy mikor tapintanak rá… és ez pont elég, hogy folyamatosan aggódj és ne érezd azt a nyugalmat és felszabadultságot, ami gyermeked világra jöttéhez elengedhetetlenül fontos.

Meg kell erősödnöd!

Érezned, hogy haladsz a célod felé… ehhez pedig az kell, hogy megtapasztalod, átéled mennyi mindent teszel célodért… hogy mindent megteszel…

 

Irigység…

Nem tudod irigység nélkül megúszni, amikor látod barátaid örömét… Egész biztosan „majd rád fakad az epe”, amikor szemed elé kerül ismerőseid Facebook vagy Instagram képeit, melyeken majd kicsattannak az örömtől… és hiába melengeti meg szíved mosolygós babájuk látványa… ettől még összeszorul a szíved és egészen mélyen neki már van… több is…  nekem meg nem… és biztos nem is lesz…

MINDENKÉPPEN kezdened kell érzéseiddel, hogy ne az irigységet, hanem az ebből fakadó örömöt érezd.

 

HORMON AKADÁLYOK

Más az, amikor a hormontermelő „szerveid” teljesen leálltak és más az, amikor egész egyszerűen nem, vagy nem jól érzékeli tested saját állapotát és rossz szinteket állít be.

Ha leállt, ha végleg leállt, akkor nincs mit tenni… de emlékezz!!! A Te esetedben szó sem volt erről!

„Csupán” eltérésekről beszélünk…

Tehát Neked más olyan körülményeket kell teremtened, melyben újra lehetősége nyílik szervezetednek érezni a valóságot és beállítania a célod teljesülésének ideális szinteket!

 

A HORMONOK ÉS A LELKÜLET KÖLCSÖNHATÁSAI

Terjedelmi korlátok miatt itt képtelenség részletesen ismertetni, bebizonyítani a test és a lélek közötti szoros kölcsönhatás tényét, de ha egy kicsit belegondolsz, befogod látni. – ha pedig további ismeretre is szükséged van és szeretnéd pozitívan befolyásolni hormonháztartásod, akkor mindenképpen figyelmedbe ajánlom ezt a három könyvet, amivel egész biztosan gyökerestül forgatod fel életed. – pozitív értelemben

 

HA MÁR SZERVI AKADÁLY IS VAN

Az orvosi segítség fontos. Vedd igénybe!

Azonban tudatosítanod kell, hogy az ő módszerük, az ő felfogásuk meglehetősen konzervatív és az esetedben nem túl hatékony. – legalábbis önmagában semmiképp

Fogadd el az orvos segítségét, de neked is meg kell tenned minden tőled telhetőt!

Lehet, hogy nem tudsz egyedül meggyógyulni, de nagyon sok eszköz van a kezedben, amivel támogatni tudod az orvos gyógyító tevékenységét. Ezeket pedig meg kell keresned… ezt nem kerülheted meg.

 

MÁST ÉRZEL ÉS MÁST TUDSZ

… hiába tudsz valamit, hiába akarnak belekényszeríteni egy életfelfogásba, „egy ténybe” rendre az szokott történni, abba szoktál energiát fektetni, amit igaznak érzel.

Persze fontos a tudás… de a jövőt a múlt tudásával SOHA meg nem értheted és meg nem valósíthatod!

Te erős vagy, mindig előre mész, mások előtt taposod az utat…

Neked már fel kellett fedezned, hogy nem az számít, amit a világról tudsz – persze az s fontos – hanem az, amit a világgal kapcsolatban érzel

Hiába tudod, hogy valami lehetetlen! Amikor azt megvalósíthatónak érzed, akkor eldobsz kaszát-kapát és az érzéseidre hallgatva kitaposod az utat… és rendszerint el is éred célod.

S, neked most pontosan erre van szükséged!

Töltsd meg jó érzésekkel a gyermekkel kapcsolatos érzéseid és erre a teljességet adó érzésre hallgatva újítsd meg világod… ha már egyszer egy újító vagy… aki mások előtt megy és minden akadály ellenére harcol céljaiért… Különösen akkor, amikor ez maradéktalan jó érzéssel tölt el.

 

ADD FEL! NE AKARJ GYERMEKET!

Ne görcsölj rá!

Minél jobban akarod, annál nagyobb valószínűséggel folyik ki minden a kezed közül! Minél jobban ráfeszülsz, annál feszültebb, stresszesebb lesz tested és annál nehezebben jön össze vágyad. Úgy add fel, hogy… itt megtudhatod

Fel kell adnod a görcsös akarást… Könnyű ezt mondani…

Megvalósítani viszont csak egyetlen módon lehet: úgy kell feladnod, hogy a gyermek utáni vágyad megmarad, de csak csupa jó érzéssel párosítva.

 

A BABÁHOZ NEM ELÉG KAPARGATNI A FELSZÍNT

Alapos és mélyreható változásokra van szükséged.

Nyugalom!

Nem olyan nehéz ez, mint amilyennek elsőre gondolod.

Életed megszámlálhatatlan területén egészen kiválóan működsz.

Szó szerint termékeny vagy és lényegében bármit elérsz. – ami szívednek kedves

Most már csak azt kell megkeresned, újra felfedezned, hogy ott, azokon a területeken miért és hogyan vagy ennyire sikeres… és ennek lényegét, hogyan tudod átültetni életed ezen területére is.

Fog ez menni, csak egyszerűsítsd le dolgaid!

Ilyen kérdéseket kell megválaszolnod:

  • Mi kell ahhoz, hogy egy jó ételt főzz?
  • Hogyan érted életed fontos és lényeges céljait?
  • Hogyan szoktad céljaid mellé állítani életed társait?
  • Mikor, milyen körülmények között vagy a leghatékonyabb?
  • Mi kell ahhoz, hogy felszabadultan tudj tenni céljaidért?

NEM TE VAGY AZ OKA GYERMEKTELENSÉGEDNEK,

DE FELFOGHATATLANUL SOKAT TEHETSZ

SZÜLETENDŐ BABÁDÉRT

 

ÖRÖMÖKKEL MEGTÖLTÉS

 

Vágyaidhoz mindig párosul érzés…

Amikor tudatosan nem töltöd meg jóval,

Akkor rosszal fogod…

El kell kezdened írni egy „naplót”, hogy végre felfedezd mennyi aggodalom, pánik és lemondás keveredik a magával ragadó vágyaid közé, amiből aztán ez a nagy katyvasz keveredett… és ez egy cseppet sem segítik céljaid beteljesülését.

Figyelned kell születendő gyermekeddel – mindenféle értelemben – kapcsolatos érzéseidet, hiszen ezen érzéseidet követi le tested. Ez pedig alapjaiban határozza meg, hogy tudatosan érte teszel-e vagy akaratlanul, de ellene.

Nem kell megváltoztatnod semmit!

Nem kell megtagadnod a rossz, félelmetes érzéseid! Csak mellé kell tenned a jó érzéseidet, hogy egyensúly legyen benned és jó eséllyel kerüljenek túlsúlyba az örömteli, felszabadító és teremtő erőid, melyek már oly sokszor bizonyították be, hogy a leglehetetlenebbnek tűnő céljaid is megteremtik.

Hogy gyorsan megértsd problémád kiváltó okát.

Hogy tudd mit és hogyan kell másként tenned…

Hogy ismerd... mi ad erőt vágyaid teljesülésének...

HOGYAN HAT ÉRZELMI ÁLLAPOTOD TESTED FOLYAMATAIRA?

Tudom nem szívesen gondolkodsz azon, hogy neked milyen szereped van vágyad nem teljesülésében, de most mégis meg kell tenned!

Nem hibáztatlak, te se tedd ezt magaddal!

De ha tisztán szeretnél látni és valóban vágyod gyermeked születését, akkor mindenképpen tudatosítani kell a szereped.

Gondolj most egy félelmet, rettegést kiváltó dologra!

Amint felidézed, tested már reagál is… pont úgy, mintha az a félelmetes dolog már ott is lenne… amire neked reagálnod kell… azonnal.

Gondolj arra, hogy most orrba váglak!

Egy pillanat alatt összerezzensz és már tudod is milyen fájdalmat éreznél… sőt… fejben már át is élted… De nem történt ám semmi… nem vágtalak orrba, mégis úgy élted meg…

Idézd fel, hogy milyen rég nem jutottál hozzá kedvenc ételedhez és egy perc múlva már rossz érzésed támad, elmegy az életkedved… és komoly éhség érzet ébred benned… pedig csak eljátszottál a gondolattal… mégis komoly reakciókat váltottál ki testedből.

Pont ugyan ez, vagy ehhez kísértetiesen hasonlító érzések játszanak közre mostani körülményeidben. – még akkor is így van ez, amikor nem tudod pontosan, hogy milyen érzéseidnek, megéléseidnek lett ez az egyenes következménye

S, ha ezt tovább gondolod, akkor megfogod érteni: amint megváltoztatod érzéseid… amint pont akadályozó érzéseid helyett választasz másikat, egy új világ és annak minden lehetősége nyílik meg előtted.

GYEREK = MILYEN ÉRZÉS?

Fontos, hogy igazat mondj! – legalább önmagadnak

Muszáj utána járnod pontos érzéseidnek, hiszen érzéseid összessége határozza meg hangulatod, a hangulatod pedig komoly befolyást gyakorol testi folyamataidra.

Szóval?

Gondolj leendő gyermekedre!

Milyen érzés ébred vele kapcsolatban?

Rossz, mert félsz, hogy nem teljesül vágyad?

Jó, mert érzed teljesülni vágyad?

Vegyes érzések, mert hol tudsz/mersz bízni, hol elveszíted hited és kétségbeesve próbálsz lemondani?

Látod? Érzed?

Szerinted melyik érzés segíti vágyad beteljesülését és melyik fúrja meg?

Szerinted mindegyik uralkodó érzésnél ugyan akkora a fogantatás esélye?

 

BECSÜLD MEG ÉRZÉSEID! IRÁNYÍYTJÁK TESTI FOLYAMATAID.

Könnyen legyinthetsz ezekre a nem is annyira fontos érzésekre.

Mondhatod, hogy ugyan már… ezeknek ugyan mi köze lehet az én meg nem termékenyülésemhez?

Nyugodtan mondhatod!

De…

  1. Tartsd szem előtt, hogy valójában orvosilag kimutatható ok – még – nincs, nem találtak, akár mennyire is vizsgáltak. Ha pedig orvosi, fizikai ok nem magyarázza gyermektelenséged, akkor – ha nem akarod szándékosan korlátozni magad és lehetőségeid – be kell látnod, hogy lelki okok maradhattak.
  2. Az előzőkből láthattad, hogy milyen sok érzelmi összetevője van jelenlegi állapotodnak. Ezen érzések egyesével – különösen, ha rendben vagy – nem okoznak ilyen mély válságot és nem járnak különösebb testi következményekkel, de abban a pillanatban, hogy belülről megreccsensz, hogy veszni érzed vágyad, ezek felértékelődnek és még inkább eltávolítanak születendő gyermekedtől… De… ahogy szépen, egyesével megtalálod a hozzájuk való helyes viszonyod… előnyödre válnak és segíteni fognak.
  3. Tudod, hogy erős vagy.

Eddig mindent túléltél az erőddel, a kitartásoddal. Hihetetlen teherbírással és megújulási képességgel vagy megáldva… de ezt most rosszul használod… ezt most nem a leghatékonyabban állítod célkitűzéseid szolgálatába!

Erős vagy és a benned rejlő érzésekkel teremtesz. Vagy jó vagy rosszat. Erős vagy, éppen ezért kell megtanulnod a benned rejlő erőket jól, hatékonyan alkalmazni, hogy ne ellenedre, de érted, ÉRTETEK tegyen.

 

Bárhogy is alakuljon sorsod, azt mindenképpen el kell érned, hogy érezd… hogy ott legyen benned az élő, eleven bizonyosság: MINDEN TŐLED TELHETŐT MEGTETTÉL SZÜLETENDŐ GYERMEKEDÉRT… MINDENT MEGTETTÉL, AMI RAJTAD MÚLT… MEGTETTED, AMIT KELLETT. – ez adja a teljes bizonyosság felszabadultságát

Elemi érdeked érezni, hogy mindent megtettél, hogy minden rendelkezésedre álló lehetőséget megragadtál, hogy kiderítsd mi akadályozza álmod beteljesülését…

Muszáj érezned, tudatában lenned, hogy minden segítséget, minden új gondolatot megragadtál, ami esélyt teremtett beteljesíteni leghőbb álmod!

A bizonyoság felszabadító, tökéletes nyugalmat adó ereje mindenképpen kell neked, hiszen csakis ez képes a gyermek fogantatásához és születéséhez feltétlenül szükséges lelkületet teremteni! Ez az érzés garantálja a legnagyobb esélyt… vágyad teljesüléséhez, a betegségek elkerüléséhez és a teljes élet megéléséhez.

A cikk folytatása hamarosan:

Ha szeretnéd életed megváltoztatni, iratkozz fel Facebook oldalamra vagy nyomj egy like-ot, hogy minél előbb eljuthasson hozzád a változáshoz szükséges információ!

 

A FÉRFI MEGTERMÉKENYITŐ KÉPESSÉG CSÖKKENÉS LELKI OKAI…

„…minél inkább érzi: nem tudja megadni azt, amire szüksége van, annál inkább csökken megtermékenyítő képessége…”

Szóljon hozzá!