Az aranyér valódi lelki oka 2021.09.30

Az aranyér valódi lelki oka

Lehetsz abszolút szkeptikus és teljes mértékben tagadhatod az aranyér tünetei és lelked állapota közötti szoros összefüggéseket, vagy lehetsz tökéletesen nyitott és befogadó… A cikk végére maradéktalanul érteni fogod az aranyered kialakulásában komoly szerepet játszó lelki okaid és testi reakcióid mélyebb összefüggéseit, hogy aztán az életmódváltozásoddal elérhesd a teljes gyógyulást.

AZ ÉRZÉS, MINT KIVÁLTÓ OK

Életed és annak minőségét az érzéseid, illetve a benned ébredő érzésekre adott reakcióid összessége határozza meg. MINDEN dolgot a benned keletkező reakciók szűrőjén keresztül élsz meg és reagálsz le.

Tudnod kell, hogy mindig és folyamatosan reagálsz – pillanatnyi hangulatod függvényében – a környezet ingereire. – hol jól, hol rosszul

MINDIG az érzéseid alapján reagálsz az ért ingerekre.

Amikor alapjában véve kiegyensúlyozott érzések töltenek be, a lehető legnagyobb eséllyel jó reakciókat fogsz adni és megtudod látni, élni azt, ami téged tanít és feltölt.

Amikor viszont feszült, merev lelki állapotot generáló érzéseid vannak túlsúlyban, akkor ingerlékenyen, robbanékonyan, meggondolatlan és nagyon eltúlzott módon reagálsz, ami tovább szítja a benned lévő alap feszültséget. Ez a stressz pedig a felhalmozott tartalékaidból iszonyatosan sok energiát éget el… ami pedig nagyon kellene az egészséges életedhez.

MINDEN érzelmi állapot, minden érzés hatással van tested állapotára!

Sejtjeid pontosan lemásolják lelked által példaként bemutatott viselkedési mintákat. Tested pontosan ugyan azokat a jó vagy rossz reakciókat fogja adni, mint, amit a lelked… tehát ezek az érzések, (válasz)reakciók fognak olyan körülményeket teremteni életedben, melyben a bizonyos (jól beazonosítható) betegségekre fogékonnyá válhatsz, vagy azokat te magad fogod lére hozni a megélt, magadévá tett érzéseiddel.

 

AZ ARANYÉR RÖVID ÉRTELMEZÉSE

Amikor a végbél környéki erek vérrel telítődnek, de azok nem képesek természetes módon kiürülni, és a bennük lévő „feltorlódó”, pangó vér gyulladást okoz.

Az ARANYÉR tulajdonképpen nem más, mint egy véget nem érő, fájdalmas erekció… a különbség csak a vérbőséget előidéző és a nyugalmi állapotot visszaadó érzésben van.

AZ EREKCIÓ

kialakulásához alapvetően szükség van egy felfokozott izgalmat kiváltó komoly érzelmi töltetre. Ez a felfokozott lelki állapot magával hozza a vérbőséget és merevedést. Azaz: a vágy felfokozott érzelmi állapotot teremt, ami a szaporább szívverés által fokozza a vérkeringést és vérrel tölti meg a – ebben az esetben – barlangos testeket. A barlangos testek a plusz vért magukban tartják… egészen addig, míg ez a minden más érzést felül ír.

Majd amikor ez a vágy beteljesül, fokozatosan megnyílnak elzárt szelepek és kiengedik a már feleslegessé vált vért.

Azonban ha ez a plusz vér nem képes – természetes módon – kiürülni, komoly fájdalmat generál.

Az aranyér hátterében is megtalálható ez az erős izgalmi állapotot kiváltó érzés… igaz… kicsit kutakodni kell a beazonosításához.

 

MIÉRT HASONLÍT AZ ARANYÉR EGY EREKCIÓHOZ?

(Ebben az esetben NE keress szexuális indíttatást! A hasonlóság másban található.)

Egy – mondjuk – évtizedes problémától való szabadulás reménye hihetetlen izgatottságot és motivációs energiát képes felszabadítani… pont, mint az erekció esetében.

De…

Van még egy párhuzam. Az aranyér közvetlen kiváltó oka, hogy rákészülsz a megszabadulásra… de… aztán a cél elérése, az elernyedtéget adó beteljesülés elmarad. Ellenben marad a kielégülésetlenség és a felfokozott hangulat, ami nem engedi a vér kiürülését… és egy készenléti, felfokozott állapotban maradsz

Ez a nem csillapodó érzés hosszútávon élhetetlenné teszi mindennapjaid és lázadsz az állandósuló reménytelenség ellen. Eleged van ebből a felspannolt lelki állapotból.

Nyugalomra, elengedettségre vágysz, de amikor fájdalmasan gyulladt az aranyered, akkor ezért nem teszel nyugalmadért… akkor nem az elernyedtségedért teszel!

 

EZÉRT NEM „LANKAD”…

Kezdetben az erekció jó érzés, ahogyan az aranyérhez kialakulásához vezető lelki állapot is örömöt és bizakodást ébreszt. Annyira vártad, hogy végre eljuss a megszabadulásig – testben és lélekben.  De most még csak eddig jutottál el… a konkrét, eredményt hozó tettekig már nem… miközben arra van a legnagyobb szükséged.

Most nagyon is világosan érzed, hogy mit és hogyan kell tenni a vágyott siker érdekében, de amíg nem léped meg, felajzott állapotban maradsz, amit szervezeted is lemásol… felfokozott állapotban marad… tartalékolja a plusz vért… nem engedi ki… Pedig azt kell tenned… De… tudnod kell, hogy csakis valami által tudod érezni a nyugalmi, elernyedt állapotot.

Ugorjunk egy kicsit vissza!

AZ ARANYÉR VALÓDI LELKI OKA (Bővebben a Betegség, mint pótcselekvés könyvben, amit ezen a linken azonnal meg is rendelhetsz)

Az aranyér közvetlen kiváltó oka egy állandósult, életedet meghatározó, folyamatos lelki vívódással járó érzelmi hullámvasúton való üldögélésének érzése, ami az idő múlásával egy eltúlzott, erőn felüli szabadulási vágyat generál benned… Miközben folyamatosan a meg és felszabadulás kudarcától rettegsz, az egyhelyben üléstől pánikolsz. Azt akarod magaddal elhitetni és azt akarod magadnak bemagyarázni, hogy sehova sem tart életed… és még ez sem fog sikerülni, miközben ezt soha nem tudod igaznak elfogadni.

Lázadsz tarthatatlan helyzeted ellen… és még inkább szabadulnál a felgyülemlett hasznavehetetlen, problémás érzéseket ébresztő dolgaidtól… Nem érted miért kell neked ezzel foglalkozni, hogy miért pont neked kell ezzel foglalkoznod, miközben mások olyan könnyen túllépnek a hasonló problémáikon.

Terheid valódi, mély megértéséhez meg kell vizsgálod életed és fel kell fedezned, meg kell értened, hogy valójában mitől akarsz ennyire megszabadulni.

Fel kell tenned magadban a kérdést, hogy pontosan mik azok az életed, boldogságod beárnyékoló érzések, amik valójában nem is a tieid… „csak” magadra vetted őket és számodra talán soha nem is léteztek… Te mégis meg akarsz tőlük szabadulni…

 

De elég reménytelen megszabadulni attól, ami nincs!

Elég hiábavaló próbálkozás levetni egy ruhadarabot, amit fel sem vettél…

Próbálkozhatsz… Ez az eredménytelen próbálkozás… ez az erőn felüli akarás az aranyér valódi lelki jelentése.

Elgondolkodtál már azon, hogy mennyivel könnyebb megoldanod valamit, aminek minden részletét ismered?

Elgondolkodtál már azon, hogy miért gyógyulsz egyszer nagyon könnyen, míg más esetben alig tudsz kievickélni belőle!

Ebben a BESTSELLER könyben majd 600 betegségre kapsz kézzel fogható magyarázatot és könnyen alkalmazható, gyógyuláshoz vezető segítséget.

AZ ARANYÉR VALÓDI LELKI OKA ÉS TESTI KÖVETKEZMÉNYE

Ha tetszik, ha nem, ha észrevetted már vagy ha nem… érzéseidnek – megélt, tehát számodra (de csak a te számodra) mindenképpen valósnak tűnő érzéseidre adott reakcióidnak azonnali és hosszútávú következményei is vannak. S ezek az érzések pontosan olyan testi tünetet vagy betegséget fognak létrehozni, amilyen a lelki állapotod.

 

AZ ARANYÉR ELSŐ MEGJELENÉSE…

…jellemzően akkor alakul ki, amikor legjobban nyomaszt az, amitől meg akarsz szabadulni, amikor komoly kényszerítő erő uralkodik el rajtad és úgy érzed sikerülni fog, ha még egy kicsit beleadsz… ha még egy kis energiát beletolsz… akkor megszabadulhatsz… de aztán valami félre siklik, és vagy nem tudod magad mögött hagyni a felmerült problémádat vagy nem tudod megélni az elért sikered.

Igazából mindegy is (valószínűleg mindkettő igaz és egyszerre jelentkezik)… a lényeg az, hogy erősen rákészülsz, de aztán nem kerül megvalósításra… nem éred el a célod… nem teljesül vágyad… és nem leszel képes lenyugodni… továbbra is ott fogsz tettre készen állni és várni a megfelelő pillanatot… Tulajdonképpen folyamatosan fel leszel húzva, mint egy íj. Ami persze tarthatatlan állapot és lázadni, háborogni fogsz a helyzet ellen. – ebben a pillanatban gyullad be az ér

 

MIKOR HAT KIVÁLÓAN A HAGYOMÁNYOS ORVOSLÁS?

A hagyományos kezelés, krémek, kúpok vagy végső esetben műtéti beavatkozás akkor tud eredményes lenni, amikor a kezelés közben már te is le tudsz nyugodni, amikor képes voltál elengedni problémád erőn felüli megoldási kényszerét és egy nyugodt lelki állapotba kerültél, amit tested is lekövetett.

 

MIKOR NEM GYÓGYUL AZ ARANYÉR?

Hiábavaló igyekezet lesz kezelned a problémás területet, amíg lelkileg fel vagy ajzva, amíg teljesen „rávagy izgulva” és ennyire függővé tudod magad attól, amitől szabadulni akarsz… miközben nem engeded a megoldást, NAGYON nem engeded. Ilyenkor újra és újra ki fog újulni vagy annyira felfokozott és feszült állapotban leszel, hogy tested és ereid képtelenek lesznek az ellazulásra és a felgyülemlett vér kiengedésére. Tehát továbbra is fennmarad az a lelki állapot, ami kiváltotta a tüneteid.

 

 

MI KELL AZ ARANYÉR GYÓGYULÁSÁHOZ?

Tudj meg többet magadról… tüneteid mögött rejlő lelki okokról, hogy hatékonyan támogatni tudd szervezeted öngyógyító képességét!

Ezután meg kell találnod azt, ami által érezni tudod, hogy most már jó úton haladsz, eléred a célod és lazíthatsz.

De meg kell keresned, hogy pontosan mi váltja ki ezt az érzést, mi adja ezt az élményt.

 

MIT TEHETSZ AZ ARANYÉR VÉGLEGES GYÓGYULÁSÁÉRT?

Nagyon is sokat! – ha már állandósult a gyulladás…

S még többet, amikor még csak érzed azokat a jeleket, melyek 100% -os pontossággal előre vetítik az aranyered kiújulását.

(De ha mégis elakadnál, keress meg, szívesen segítek!)

 

A MINDENNÉL FONTOSABB CÉL:

El kell engedned magad!

Az érzéseidnek, gondolataidnak azt kell elősegíteniük, hogy tested – és annak egy jól behatárolható része – pontosan úgy tudjon elernyedni – és magából a vért kiengedni – hogy megszabaduljon minden feszültségtől, görcsösségtől és maradéktalanul betudja fogadni szervezeted gyógyító törekvéseit.

Ehhez pedig hihetetlenül nagy segítséget tudsz adni a kérdéseid, a kijelentéseid és azon érzéseid megélése által, melyek valóban meggyógyítanak.

 

KÉRDÉSEK

Először olyan kérdéseket tegyél fel magadnak, melyek abban bizonytalanítanak el, hogy jó-e az a törekvés, akarás, ahogyan és amennyire meg akarsz szabadulni nem kívánt dolgaidtól… még azoktól is, melyek már rég nincsenek is az életedben jelen.

Aztán azok a típusú kérdések jöjjenek, melyek válaszai pozitív megerősítéseket ébresztenek, melyek a gyógyulás felé vezetnek. Pl.: általuk tudatosítani tudod, hogy mennyi mindentől megtudtál már eddig is szabadulni…

KIJELENTÉSEK

Keresned kell azokat az egyszerű, de mégis igaz mondataidat, melyek átlendítenek a holtponton és segítenek tudatosítani azokat az örömteli sikereid, amik elsöprik a felfokozott lelki állapotod és elősegítenek egy nyugodt, elengedett állapotod.

MEGERŐSÍTÉSEK

Fontos, hogy úgy és azt mond ki a gyógyulásoddal kapcsolatban, hogy a szavaid, mondataid tudatosítsanak benned egy jól eső sikerélményt… azzal kapcsolatban, hogy mégis képes vagy…

MINDENKÉPP olyan legyen a megerősítés, hogy a kimondása, megélése teljes és tökéletes mértékben ellazítson, elernyesszen.

 

EMLÉKEZZ!

Meggyőződtél arról, hogy mennyire pontos, használható és nélkülözhetetlen tudáshoz jutottál betegséged valódi kiváltó okáról, figyelmedbe ajánlom majd 600 betegség lelki értelmezését tartalmazó: A Betegség, mint pótcselekvés című bestseller könyvem, amit ezen a linken azonnal meg is tudsz rendelni vagy több más hasznos az egészséged visszanyeréséhez nélkülözhetetlen könyvet itt le is tölthetsz

Könyveim „használati útmutatók”

Testedhez…

Egészségedhez…

Boldog és sikeres életedhez…

Szóljon hozzá!