Angyali érzések

Játéknak sem utolsó…

De ha meg akarod ismerni a rejtett igazságot… akkor ez a kártya pótolhatatlan eszköz lesz a kezedben… hogy megtaláld a talajt vesztettség okát, az eltévedés, a kisiklás okát és azokat az erősségeket, melyek visszaadják ez elvesztett és hiányzó érzéseket, a magabiztosságot és a boldogságot.

Kártya a webre2

Emberi létünk legalapvetőbb mozgató és TEREMTŐ ereje az érzés!

Jó és rossz értelemben egyaránt!

MINDENT azért teszünk, mert valamilyen érzést ébreszt bennünk, ami

Megragadja legbensőbb lényünket.

Az Angyali érzések kártya még az elfogult élethelyzetek kellős közepén is kendőzetlen pontossággal és könnyed értelmezhetőséggel tárja fel, az alapvető, egyensúlyt teremtő és sorsformáló érzéseket.

Angyali érzések kártyát rakhatsz akkor is, amikor segíteni szeretnél vendégednek… Ezzel egy szempillantás alatt, elképesztő hatékonysággal leszel képes tudatosítani, hogy mivel akadályozza és mivel segítheti önmagát… s ez elkepesztő módon teszi hatékonyabbá kezelésed.

Az Angyali érzések kártya a tudatalatti „tévé készüléke”.

Ezzel képessé válsz érthető nyelvre fordítani a másként nem értelmezhető jeleket, hangokat, sugallatokat vagy nagyon is kézzel fogató segítséget.

Ez miben más?

  • Egészen más koncepció alapján készítettem… fontosak a képek… a szöveg…
  • Megmutatja, hogy egy adott céllal kap­cso­lat­ban milyen jó és milyen rossz érzéseid van­nak!
  • Megmutatja azokat a lelki tulajdonságaidat, me­­lyek közted és a céljaid között állnak!
  • Megmutatja azokat az érzéseket, melyekkel Te ma­gad akadályozod előrejutásodat! De ezeken túlmenően, megmutatja és rávilágít azokra a rejtett, nem tudatosított érzéseidre is melyek mindennek ellenére, mégis az áhított célodhoz segítenek!

Ne aggódj…

Elmagyarázom… segítek… mini kurzusokkal és rendszeres bejelentkezések alkalmával segítek eligazodni a „kártyavetés” rejtelmeiben… úgymint jóslás, gyógyulás… élethelyzetek megoldása… a legjobb út megtalálása…