100%

Amennyiben az Angyali Érzések kártyavetés mégsem a Te világod,

a teljes összeget azonnal visszakapod

Angyali érzések

A mindennapok taposómalmában töltött idő elveszi tőled a szabadság érzését és megfakítja teremtő erőidbe vetett bizalmad. Nem is beszélve az önbizalmadról, ami mindennek az alapja.

Vannak élethelyzetek, amikor már egész egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy ne szerezd vissza az életed fölötti irányítást, ami lényegesen leegyszerűsödik, megvalósíthatóvá válik, amint megismered belső akadályaid, motivációid és teremtő érzéseid.

Vetess velem kártyát és ismerd meg, hogyan érheted el legtitkosabb vágyaid!

Kártya a webre2

Emberi létünk legalapvetőbb mozgató és TEREMTŐ ereje az érzés!

Jó és rossz értelemben egyaránt!

MINDENT azért teszünk, mert valamilyen érzést ébreszt bennünk, ami

Megragadja legbensőbb lényünket.

Az Angyali érzések kártya még az elfogult élethelyzetek kellős közepén is kendőzetlen pontossággal és könnyed értelmezhetőséggel tárja fel, az alapvető, egyensúlyt teremtő és sorsformáló érzéseket.

Angyali érzések kártyát rakhatsz akkor is, amikor segíteni szeretnél vendégednek… Ezzel egy szempillantás alatt, elképesztő hatékonysággal leszel képes tudatosítani, hogy mivel akadályozza és mivel segítheti önmagát… s ez elkepesztő módon teszi hatékonyabbá kezelésed.

Az Angyali érzések kártya a tudatalatti „tévé készüléke”.

Ezzel képessé válsz érthető nyelvre fordítani a másként nem értelmezhető jeleket, hangokat, sugallatokat vagy nagyon is kézzel fogató segítséget.

Ez miben más?

  • Egészen más koncepció alapján készítettem… fontosak a képek… a szöveg…
  • Megmutatja, hogy egy adott céllal kap­cso­lat­ban milyen jó és milyen rossz érzéseid van­nak!
  • Megmutatja azokat a lelki tulajdonságaidat, me­­lyek közted és a céljaid között állnak!
  • Megmutatja azokat az érzéseket, melyekkel Te ma­gad akadályozod előrejutásodat! De ezeken túlmenően, megmutatja és rávilágít azokra a rejtett, nem tudatosított érzéseidre is melyek mindennek ellenére, mégis az áhított célodhoz segítenek!

Ne aggódj…

Elmagyarázom… segítek… mini kurzusokkal és rendszeres bejelentkezések alkalmával segítek eligazodni a „kártyavetés” rejtelmeiben… úgymint jóslás, gyógyulás… élethelyzetek megoldása… a legjobb út megtalálása…