elégedettségi-garancia

Az Angyali Érzések kártya világosan feltárja akadályozó és teremtő érzéseid... 

Amennyiben úgy érzed nem kaptál hatékony és kézzell fogható segítséget... 

a teljes befizetésed azonnal visszajár.

Angyali érzések

Eleged van már azokból a kártya elemzésekből, melyek csak életed és problémáid felszínét kapargatták, de valódi útmutatást nem adtak? - itt a pontosan azt kapod, amire vágysz

Amikor csapdába estél, akkor a hiábaló küszködés megmérgezi önbizalmad, elveszi tőled a szabadság érzését és gúzsba kötve a ragadozók éles, zsákmányra éhes szája elé lök, ami nem egy kellemes érzés... különösen akkor nem amikor érzed, hogy problémáidra van megoldás.

Életedben elérkeztél arra a pontra ahol már nem halogathatod tovább az irányítás visszaszerzésének szükségességét.

Az Angyali kártya értelmezése által leegyszerűsödik életed, felismered a VALÓDI akadályaidat és támogató, teremtő erőidet.

Vettess velem kártyát és ismerd meg, hogyan érheted el legtitkosabb vágyaid! - is

Kártya a webre2

Tudtad, hogy Emberi létünk legalapvetőbb mozgató,

TEREMTŐ ereje az érzés!

MINDENT azért teszünk, mert valamilyen érzést ébreszt bennünk.

Az Angyali érzések kártya erőssége abban rejlik, hogy az átláthatatlan, értelmezhetetlen élethelyzeteket is kendőzetlen pontossággal és könnyed értelmezhetőséggel tárja fel.  az alapvető, egyensúlyt teremtő és sorsformáló érzéseidet.

Az Angyali érzések kártya a tudatalatti „tévé készüléke”...

...ami könnyen értelmezhető nyelvre fordítja le lelked iránymutatásait és kézzel fogható segítségeit.

Mitől forradalmi ez az értelmezési módszer?

 • Az érzéseid fellebbentik a fátylat valódi törekvéseidről... így hatékonyan tudsz választani az előtted álló utak közül.
 • Megmutatja, hogy egy adott céllal kap­cso­lat­ban milyen jó és milyen rossz érzéseid van­nak! - hogy aztán választani tudj... célodtól függően.
 • Megmutatja azokat a lelki tulajdonságaidat, me­­lyek közted és a céljaid között állnak... és azokat, melyekkel könnyen elérheted őket.
 • Megmutatja azokat az érzéseket, melyekkel önma­gad előrejutását akadályoztad és megmutatja azokat rejtett, nem eléggé használt képességeid, erősségeid, amik áhított célodhoz segítenek!

A kártyavetés során részletesen elmagyarázom… érzéseid jelentését élethelyzetek megoldása… a legjobb út megtalálása…

Ezekben az élethelyzetekben segíthet leginkább:

 • Amikor belegabalyodsz egy párkapcsolati válságba és egyedül csak nagy nehézségek árán tudnád megtalálni a helyzet megoldásának kulcsát
 • Sokkal könnyebben készülhetsz fel az előtted álló útra, amikor jó előre tudod, hogy milyen nehézségekre számíthatsz és mik lesznek azok a jolly jokerek, melyekre mindig átlendítenek az akadályokon.
 • Amikor tiszta, örömteli érzéseidre hallgatva éled életed, minden, szinte varázsütés szerűen működik. Keressük meg akadályaid és erősségeid, hogy most is ilyen simán menjenek dolgaid.
 • A betegségednek oka van. Valamiért letértél boldogságod útjáról, de vissza tudsz találni erre az útra, amikor felismered mit és hogyan kell tenned, egész/séged érdekében.
 • Életedbe eljöhet egy erőtlenebb időszak, amikor bármit csinálsz, nem találod a vitalitásod, de ebben is van segítség.
 • Azt érzed, hogy valami elromlott az életedben, de még az sincs meg, hogy mi? Keressük meg együtt a kivezető utat.
 • Van, amikor nehéznek bizonyul teher, amit az élet rád rakott vagy, amit magadra vettél és szeretnél rajta könnyíteni, de még meg kell keresni, hogy mivel.

Életed nincs eleve elrendelve!

Jövődet itt és most tudod megváltoztatni!

Egy cseppnyi változás jelenedben, óriásira nő a jövődben!

Mi értelme halogatni a boldogságod?