17 kiadás és több, mint 20 000 egyenesbe került élet.

A könyv tűpontosan feltárja betegségeid lelki okait és kikövezi gyógyulásod útját.

AZÉRT VÁGYSZ A GYÓGYULÁSRA, MERT LELKED SUTTOGJA: ELÉRHETED AZT!

ÉRTSD MEG REJTETT "SZAVAI" ÉRTELMÉT, HOGY AZONNALI SEGÍTSÉGET MERÍTHESS GYÓGYULÁSODHOZ!

600 betegség lelki oka
A betegség mint pótcselekvés

Mi az orvos első és egyben legfontosabb feladata?

Diagnózist felállítani... ha ez megvan... akkor a gyógymód is látszik!

Eleged van betegséged korlátaiból?

Gyógyulni szeretnél?

Ismerd... értsd meg betegséged mögött rejlő kiváltó okokat!

A BETEGSÉGNEK VAN LELKI KIVÁLTÓ OKA...

...még akkor is, ha ezt nagyon nem akarod/mered meglátni!

Betegség lényegében olyan, mint egy köröm alá szúródott tüske. Amíg benned van, nem élhetsz úgy, ahogy szeretnél és akár mit is próbálsz tenni, az az eleven seb nem gyógyul és minden egyes pillanatban korlátozza életed és emlékezetet! - és a betegségeid kiváltó oka mögött mindig van egy ilyen "tüske"

Ebből a könyből megfogod érteni, hogy pontosan hol, miért szúródott beléd az a gyógyulásod megnehezítő,  ellehetetlenítő"tüske"... és hogyan, mit tehetsz a gyógyulásodért.

Azért betegszel meg, mert nem hallgatsz lelked finom útmutatásaira és keletkezik rajtad egy mély, eleven és érzékeny seb... 

Miért betegedett meg tested?

Mert nem hallgattál valódi vágyaidra!

Mert...

  • Kivoltál éhezve valami jóra, de megvontad szádtól a falatot... Mert nem azt etted amire vágytál. Nyeltél egy nagyot és etted, ami jutott... amihez gusztusod is alig volt...
  • Szomjaztad a jót, de nem ittál, hanem... dolgoztál tovább...
  • Pihenni vágytál, de te csak tovább robotoltál... míg este az ágyba nem ájultál...
  • Elismerésre vágytál, de soha, senkitől el nem fogadtad azt...
  • Önbizalmat akartál, de ehelyett másoktól vártad a megerősítést... és, amikor dicsértek, elismertek... elhárítottad azt...
  • Tested folyamatosan éreztette, hogy nem jól bánsz magaddal... nem ezt érdemled, de te nem hallgattál rá...
  • Lelked mindig is suttogta, hogy többet érdemelsz, hogy ismerd el a teljesítményed, hogy add meg magadnak, és élvezd végre azt, amire igazán vágysz, de rólad lepörgtek a szavak... és megfáradtál...

Sok kis pillanat, jelentéktelen apróság előbb-utóbb összeadódik! Te pedig egyre több terhet cipelve egyre gyengülsz, fáradsz. A keserűség, boldogtalanság rátelepszik lelkedre és fokozatosan elveszíted életkedved, ami állandósuló testi problémákká, betegséggé alakulnak át.

Betegségnek oka van és, amíg ezt fel nem ismered, le nem teszed, meg nem oldod, addig kegyetlenül nehéz vagy egyenesen lehetetlen meggyógyulni! 

Betegséged nem te kérted, de sokat tettél érte!

A betegség azt mutatja meg, hogy miben nem hallgattál lelked finom suttogásaira és miben cselekedtél - teljesen -  mást, mint amit helyesnek éreztél! 

Amíg "lelkileg erős vagy", amíg hallgatsz megérzéseidre, addig...

...ha meg is betegszel, könnyen talpra állsz...

..."egy" tablettával vagy kiadós pihenéssel képes vagy regenerálódni...

De! 

Minél tovább halogatod...

...felfedezni pótcselekvéseid következményeit...

...megkeresni betegségeid mögött rejlő kiváltó okot...

...a "körmöd alá szúródott tüske" eltvávolítását...

...annál tovább kell elviselned a fájdalmat és a korlátozottságot...

... a könyvben lévő betegség értelmezés pótolhatatlan segítséget nyújt gyógyulásodhoz!

Megélt rossz érzések... lemondások... fájdalmas emlékek... beteljesületlen vágyak... és a kudarcnak megélt élmények bezárják lelked kapuját és észrevétlenül, betegséggé alakulnak át benned! - és ezen egyetlen gyógyszer sem segít.. de... amint megérted lelked...

Meggyógyulsz!

 

Amíg nem tudod mit vonszolsz magad mögött... míg nem tudod mit kell letenned... megnehezíted gyógyulásodat!

Névtelen terv (28)

Amíg magad mögött vonszolod betegséged kiváltó okát... amíg "körmöd alatt marad a tüske" addig:

...képtelen leszel felhagyni a gyógyszeres kezeléssel és azok egyre szaporodó mellékhatásaival.

...együtt kell élned azokkal a létezésed megnehezítő tüneteiddel, melyekkel képtelen vagy együtt élni.

...szét fog szakítani a nenned élő, két merőben ellentétes érzés; semmit sem teszel gyógyulásod érdekében, pedig  tisztán és világosan érzed, hogy tehetnél magadért és meggyógyullhatnál!

 

Ahhoz, hogy felszabaduljanak gyógyító erőid... hogy immunrendszered a gyógyulás szolgálatába tudjon állni... ismerned kell betegséged mögött rejlő lelki okokat!

 

Amint megérted, hogy pontosan milyen terhekkel nehezíted életed, komoly esélyt adsz gyógyulásodnak!

Író, Terapeuta, Egészségfilozófus.

Dr. Lózsa Albert tanítványommal, orvos barátommal felfedeztük, hogy a modern orvoslás és a fejlett gyógyszeripar tevékenysége ellenére sincs kevesebb beteg és ők továbbra sem egyformán reagálnak a kezelésekre.

Oka van annak, hogy nem mindenki fertőződik meg, a genetikai hajlam ellenére sem mindenki lesz daganatos... és oka van annak, hogy vannak hihetetlen gyorsan, szövődmény nélkül gyógyulók és sokat szenvedők is...

Ezt könyvet, azért írtuk, hogy megkönnyítsük az életed, a gyógyulásod. - pont akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá

Évek kitartó munkájával egy könnyen érthető, alkalmazható könyvet alkottunk meg, melyből majd 600 betegség „lelki okát" és mindazt ismerheted meg, ami a gyógyulásodhoz elengedhetetlen.

PosaFerenc-20200122

Betegségeidet nem te kérted, de...

mindenkinél többet tehetsz teljes gyógyulásodért!

MEGGYÓGYULHATSZ! (Miért is ne gyógyulhatnál meg?)

Amint megismered betegséged - valódi - kiváltó okát, a megoldhathatatlannak tűnő belső változás azonnal elkezd segíteni. Kiszakít akadályozó megszokásaidból és megkönnyíti lépteid gyógyulásod felé! Miért kell tudni, hogy mi a baj? Mert azonnal érezni fogod a pozitív változást... a tünetek enyhülését... megszünését!

Amint megérted betegséged igazi gyökerét, azt is tudni fogod, hogy mit kell másként tenned a gyógyulásod érdekében!

Tudod... amikor beteg vagy, amikor komoly tünetek nehezítik életed, káros következmények nélkül nem halogathatod tovább a változást!

A betegség egy komolyan veendő jelzés: le kell cserélned az eddigi - rossz, káros beidegződéseidet és elő kell venni azokat, melyeket eddig figyelmen kívűl hagytál!

VIGYÁZAT!

A könyvben szereplő gondolatok alapjaiban fogják megváltoztatni életed!

De az egészséged visszanyerésének érdekében, csak olyat kell tenned, amire igazából mindig is vágytál és mindig is jó érzéssel töltött el...

Egészséged visszanyerése olyan, mint a főzés!

Ha jót akarsz főzni, jó alapanyagokat kell beletenned!

A könyvből azt tudhatod meg, hogy egész pontosan mi kell tenned az egészségedért.

 

Dr. Csernus véleménye a könyvről:

„Pontosan így betegítjük meg magunkat, ahogy leírtátok." 

A könyv értő segítséget nyújt beazonosítani testi tüneteid pontos jelentését, hogy újra elérhesd belső egyensúlyod és az annyira vágyott gyógyulásod.

A gondosan összeállított ismeretanyag hihetetlenül fontos iránymutatás, amivel egy csapásra könnyebbé válik életed. A megszerzett tudás azonnal erősíteni fogja önbizalmad, gyógyulásodba vetetett hited és lerövidíti az egészségedhez vezető utad.

 

Abban a pillanatban, hogy tökéletesen jól értelmezed tested tüneteit... amint megérted lelked jelzéseit... elindulsz a gyógyulás felé! 

A betegség, mint pótcselekvés könyv már akkor felbecsülhetetlen értékű támogatás, amikor "csak" meg akarod előzni a nagyobb baj kialakulását.

„A saját és szeretteim testi betegségeiből már régen konzekvenciát vontam. A testi kóroknak, keheknek és nyavalyáknak MINDIG VAN LELKI HÁTTERE, melyet, ha nem oldunk meg, nem beszélhetünk gyógyulásról, csak ideig-óráig tartó állapotjavulásról.

Feri könyve szépen csokorba köti azt az 500 leggyakrabban előforduló szomatikus megbetegedést, mely mögött bizony ott lapul a psziché megsebzett esendősége…

A könyv segít megtalálni a felszínre hozni és megtisztítani a mélyben lapuló mérgezett forrást, hogy aztán leüljünk önmagunkkal, és „tisztázó" beszélgetések következményeként gyorsuljon fel a gyógyulás - és történjen valóban gyógyulás.

Masszőrként gyakran találkozom olyan kliensekkel, akiknek a lélek bajaiból fakadnak az izmok görcsei, hiszen a test hogyan tudna máshogy védekezni, mint hogy „burkot", izompáncélt növeszt a test köré? Ilyenkor nem csak testi, hanem lelki masszázsra is szükség van. Az, hogy figyelmesen meghallgatom őket, együtt érzek velük és a kezükbe adom Feri könyvét már fél gyógyulás. Az eredmények a mindennapi csodák része."

Fekete Ibolya masszőr, masszázsoktató

„Munkám során számtalan alkalommal bizonyosodott be, hogy kialakult degeneratív elváltozások mögött nem csak életmódbéli vagy öröklött okok húzódnak meg, de lelkiek is... "A betegség mint pótcselekvés" ... nem csak az okokat taglalja részletesen, de a megoldást is elénk tárja... Ajánlom mind szakembernek mind laikusnak egyaránt."Szűcs István Sport és gyógymasszőr Csontkovács természetgyógyász.

„A tünetek mögötti valódi okot keresd! Így juthatsz el az igazi gyógyuláshoz... Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki a nyugati medicina útvesztőiben a kiutat keresi...."Dr. Kolozsi Anita Edrokinológus Adjunktus,  Gyermekgyógyász

A könyv sokszor segített olyan helyzetekben, amikor kellett valami plusz a megoldáshoz vezető úton."Bartalos Tamás sportoló, rendezvényszervező

A papír alapú, puhatáblás kötet ára: 5900 Ft. + szállítás (költsége a fizetési módtól függ)

 

A bank kártyás fizetés tökéletesen biztonságos. Az OTP Simple alkalmazáson keresztül történik A kártyával történő fizetés során csak a banki kezelőfelülettel találkozol, így az adataid tökéletes biztonságban vannak.

A hétköznap délig leadott megrendelésed a GLS már másnap leszállítja a címedre!

Adataid megadása során ügyelj a pontosságra!

Köszönöm!

Rendeld meg még most a Betegség, mint pótcselekvés című könyvet! Ismerd meg valódi mozgató rugóid és csatlakoz az igencsak népes, elégedett és egészséges táborhoz, melynek tagjai sok esetben az életüket köszönhetik a megismert tudásnak.

Pósa Ferenc Bt. 6750 Algyő, Aranyhíd u. 38