17 kiadást, 20 000. elégedett olvasót produkált 2000 óta. A könyv eddig Tűpontosan feltárja betegségek lelki okait és mutat utat a gyógyulni vágyóknak.

A test a lélek szócsöve. Hallgasd, értsd, segítsd!
A test a lélek szócsöve. Hallgasd, értsd, segítsd!

Logikus, érthető és mindenek előtt kézzel fogható valódi segítség, amikor még „csak” félsz, tüneteid gyötörnek és szenvedsz… de, már gyógyulni kívánsz…

eszményi útikalauz.

A betegség mint pótcselekvés

A betegség mint pótcselekvés

Slider

Kinek és mikor lehet szüksége a kötetre?

Amikor segítenél...

Vannak gyerekeid, szüleid, akik a bajban nem a szájukkal kérnek tőled segítséget ehelyett betegségükről kétségekkel telve, vívódva beszélnek.

Szívesen segítenél nekik… de… még nem mersz… még nem tudod, hogyan…

Van, amikor a legnagyobb segítség, hogy tudást ajándékozol…

Máskor pedig az, hogy megérted mi rágja lelküket… elbeszélgetsz velük… kérdezed őket… vagy „csak” csendesen hallgatod szavaikat…

A könyv pontosan elárulja mivel kínlódnak és mi adja gyógyulásukhoz a legnagyobb segítséget.

 

 

Gyógyulni vágyóknak

Amikor beteg és boldogtalan vagy…  Amikor gondolataid, félelmeid, cselekvéseid/pótcselekvéseid következménye betegséget teremt benned, már magad sem tudod, hogy azért vagy-e boldogtalan, mert beteg vagy, vagy azért vagy beteg, mert saját tested börtönébe zár az emésztő boldogtalanság?

Nem kell, hogy így legyen!

Nem muszáj szenvedni!

Meg is lehet gyógyulni!

Igaz… ehhez meg kell tanulnod, mit rontottál és rontasz el… hogy ezek helyett tudj valami jobbat, egészséget hozót választani. De… a megismerés érdekében tenned is kell!

Dr. Csernus „foghegyről” odavetett véleménye a könyvről: „Ez pontosan így van.” 

A betegség, mint pótcselekvést azoknak ajánlott, akik önmaguknak vagy szeretteik számára szeretnének megoldást találni azokra lelki – kiváltó – okokra, melyek konkrét testi betegségeket váltottak ki. A könyv ajándék lesz azoknak, akik nem pusztán egy pillanatra megkönnyebbülni szeretnének, hanem valóban meg is akarnak gyógyulni… S ki ne akarna meggyógyulni, amikor ez nagyon is lehetséges? Tudod… ha képes vagy megbetegíteni önmagad, akkor a gyógyulásodért is tudsz tenni

A könyvben majd 600 betegség részletes leírása által felismerheted és megértheted, mit csinálsz rosszul… Mi a konkrét betegséget kiváltó lelki ok, ami helyett mást és máshogy kell tenned a vágyott gyógyulás és boldogság érdekében.

Úgy érzed a betegségednek lelki oka is van?

Igen, ezért IS rendelem meg a könyvet.

 Beteg vagy? Itt egy pirula…

És ha nem létezik rá tabletta?

Akkor gyógyulás sincs?

DE VAN!

VAN KIÚT ÉS VAN GYÓGYULÁS!

Vajon hányszor hallottad ezeket a mondatokat a nálad enyhülést kereső szeretted szájából?

Vajon hányszor köszönt el tőled felnőtt gyermeked megkönnyebbülve, hogy aztán  legközelebb pontosan ugyanazokkal a gondokkal érkezzen?

Érezted már úgy, hogy nem elég, amit teszel? Hogy lehetne még többet tenni, de nem ismered a megoldást?

Mit éreztél ilyenkor? Szánalmat? Dühöt? Kudarcot?

Sokat tapasztaltál, érted az emberek nyelvét, szeretsz segíteni, mégis támadtak már kétségeidhogy vajon tényleg jól segítesz-e gyermekeidnek vagy éppen szüleidnek? Frusztrál annyira a helyzet, hogy tanulj, hogy változtass?

Hiába tudod, hogy te nem vagy hibás, a csalódás mégis megkeseríti az önmagadba vetett hit édességét… Érezd át, hogy több van benned, hogy hatékonyabban is tudsz segíteni! – a könyv megad MINDENT alapvető tudást hozzá

Hiába tudod, hogy „görcsölései” okozzák szeretted testi panaszait, de nem vagy pszichológus, így nem mersz segíteni?

Tudtad? Ahhoz, hogy segíteni tudj, nem kell pszichológusnak lenned… bőven elég, hogy EMBER vagy, JÓ, ÉRZŐ EMBER vagy!

A betegség, mint pótcselekvés könyv nélkülözhetetlen útmutató azoknak, akik gyógyulni szeretnének és azoknak is, akiknek mások segítése ugyan olyan fontos.

Lehet, hogy a felfedett igazságaiért, az őszinte tényeiért és a kendőzetlen igazságaiért a sarokba fogod dobni a könyvet (jó sokan ismerték már el ezt), lehet meg is fogod taposni (erre is hallottam már példát), DE tökéletesen biztos lehetsz benne, hogy nem a butaságért vagy hasznavehetetlen szavaiért, hanem azért, mert hihetetlen pontossággal tárja fel a benned rejlő igazságot

Test és lélek együtt létezik és bármelyikben is alakuljon ki a problémából kinővő betegség, az egész biztosan hatással lesz a másikra és gyógyulni is csak úgy lehet, hogy mindkettővel törődsz.

A tüneteket, a test és a lélek jelzéseit komolyan kell venni! Így tudod csak megoldani, a könyv segítségével IGEN NAGY eséllyel!

A betegség, mint pótcselekvés, mindig kéznél lévő Lexikális ismertető, ami majd 600 betegség lelki okát tárja fel. Elmagyarázva, hogy milyen konkrét lelki jellegzetességek lapulnak egyes szenvedést okozó állapotok hátterében.

A betegség, mint pótcselekvés azoknak íródott, akik következetesenhatékonyan, a kiváltó ok legmélyére hatolva, gyökerestül akarják kitépni test fájdalmait okozó bajt.

Tudom és érzem: a tüneti kezelés csak a kiváltó ok elfedése, de a gyógyuláshoz lelki változás is kell.

A valódi megoldást keresem, azért megrendelem a kötetet.

„Iskolánkban holisztikus szemléletű természetgyógyász szakmai és spirituális képzéseket tartunk, ahol a betegségek fizikai tüneteinek enyhítése érdekében elsősorban a lelki és érzelmi zavarok megszüntetéséhez nyújtunk segítséget. Éppen ezért a leendő terapeutáknak, természetgyógyászoknak – több mint 10 éve – „kötelező” olvasmányként ajánljuk Pósa Ferenc: A betegség, mint pótcselekvés című könyvét mely egyértelmű, logikus és érthető bárki számára.”

Tóth Edit Varázsliget természetgyógyász és spirituális képzések

Nekem lassan 20 éve a bibliám."

Csányi Tamásné Bíborfény Holisztikus Egészségközpont

Sok-sok éve olvasom, aláhúzva a fontos részeket, dátummal ellátva. És a felismerést: "a manóba… 3 éve is ez volt a bajom"… hosszú az út… de sokat segít!

Szalmáné Simon Éva

A betegség, mint pótcselekvés című kötet 2000 óta tartja előkelő helyét a szakemberek és a gyógyulni vágyók körében. A megjelenése óta eltelt 20 évben több, mint 20 000 embernek segített. A könyv elsősorban azok körében igen népszerű, akik azt érzik, hogy a léleknek, a gondolatoknak, az érzéseknek és természetesen a tetteknek is jelentős szerep jut a betegségek kialakulásában s, persze a gyógyulásban. Azoknak a legnagyobb segítség, akik érzik: alapvető változások nélkül nagyon nehéz – néha lehetetlen – gyógyulni, de „vele” már jó eséllyel érik el vágyukat.  

Alternatív gyógyászati intézmények, tanodák is felvették programjukba (Natura Holisztikum, Varázsliget, Metafizikai Akadémia…). Egyes képzéseken ajánlott olvasmány, és több disszertáció használta már fel forrásanyagként.

PosaFerenc-20200122

Író, Terapeuta, Egészségfilozófus.

 

30 éve elkötelezetten munkálkodom azon, hogy megértsem, feltárjam és érthető módon az emberek kezébe adjam azt a holisztikus felfogású lét értelmezést, amin keresztül szemtelenül egyszerűen is megérthetjük a test, a lélek és a tudat egymásra gyakorolt hatásmechanizmusait, hogy aztán olyan azonnal és precízen használható útmutatókat készítsek, amivel te is nagy hatékonysággal orvosolhatod problémáid, fájdalmaid gyökerét és elérheted végre személyes boldogságod és egészséged.

Könyveim, előadásaim, tanfolyamaim, és a segítő beszélgetéseim is azt a célt szolgálják, hogy együtt megkeressük problémáid gyökerét és arra valódi, kézzel fogható megoldást találjunk. Érthető, logikus és használható tudást kapj, amivel nem csupán megtudsz szabadulni életedet megmérgező problémádtól, de ezek helyébe megtudj teremteni egy olyan életet, melyet már tökéletesen örömtelinek tudsz megélni, és amiben már a gyógyulásod is elérheted.

Segítek megtalálni a kiutat…

Hozzásegítelek a gyógyulásodhoz…

A betegségeidért Te is tettél! Tudsz a gyógyulásért is!

Igen... és tanulni akarok hibáimból, ezért IS rendelem meg a könyvet.

Milyen segítséget jelent Neked a könyv, amiből megismered betegségeid lelki okát?

Majdnem 600 betegség tünetét és kiváltó lelki okát ismertető könyv azoknak kihagyhatatlan segítség, akik lelkük mélyén érzik: a betegségük oka az, hogy életük egy részén megalkudtak, feladták természetes vágyaikat, elvesztették boldogságukat, de pontosan még nem tudják megfogalmazni mit is kell megoldaniuk.

Lelked mélyén érzed: meggyógyulhatsz. A könyv megerősít és megmutatja a gyógyulásodhoz vezető utat.

Új lendületet kapsz általa, hiszen végre megérted azt, amit eddig maximum csak sejtettél. Ezek után nem kell a sötétben tapogatódznod – a lelki okok megértésével és megoldásával komplexen, eredményesen tudsz tenni magadért. S nem utolsó sorban a könyv által megtalálod az utad, amin boldogabb, felszabadultabb és egészséges/ebb lesz életed!

könyv lefordítja és érthető módon elmagyarázza számodra tested és lelked üzeneteit. Hogy mitől szenvedsz és mitől leszel jól.

„A saját és szeretteim testi betegségeiből már régen konzekvenciát vontam. A testi kóroknak, keheknek és nyavalyáknak MINDIG VAN LELKI HÁTTERE, melyet, ha nem oldunk meg, nem beszélhetünk gyógyulásról, csak ideig-óráig tartó állapotjavulásról.

Feri könyve szépen csokorba köti azt az 500 leggyakrabban előforduló szomatikus megbetegedést, mely mögött bizony ott lapul a psziché megsebzett esendősége…

A könyv segít megtalálni a felszínre hozni és megtisztítani a mélyben lapuló mérgezett forrást, hogy aztán leüljünk önmagunkkal, és „tisztázó” beszélgetések következményeként gyorsuljon fel a gyógyulás – és történjen valóban gyógyulás.

Masszőrként gyakran találkozom olyan kliensekkel, akiknek a lélek bajaiból fakadnak az izmok görcsei, hiszen a test hogyan tudna máshogy védekezni, mint hogy „burkot”, izompáncélt növeszt a test köré? Ilyenkor nem csak testi, hanem lelki masszázsra is szükség van. Az, hogy figyelmesen meghallgatom őket, együtt érzek velük és a kezükbe adom Feri könyvét már fél gyógyulás. Az eredmények a mindennapi csodák része.”

Fekete Ibolya masszőr, masszázsoktató

Házhoz érkezik, egy lépést sem kell tenned érte. Azonnal fellapozhatod.

Áttekinthető, könnyen érthető és értelmezhető.

Bármikor tanulmányozhatod, akár két gyógyterápiás kezelés vagy ebédfőzés közben.

Ha kölcsönadod, írd fel, ki kérte el – nem biztos, hogy visszakapod. 😉

„Munkám során számtalan alkalommal bizonyosodott be, hogy kialakult degeneratív elváltozások mögött nem csak életmódbéli vagy öröklött okok húzódnak meg, de lelkiek is... "A betegség mint pótcselekvés" ... nem csak az okokat taglalja részletesen, de a megoldást is elénk tárja... Ajánlom mind szakembernek mind laikusnak egyaránt."

Szűcs István Sport és gyógymasszőr Csontkovács természetgyógyász.

„A tünetek mögötti valódi okot keresd! Így juthatsz el az igazi gyógyuláshoz... Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki a nyugati medicina útvesztőiben a kiutat keresi...."

Dr. Kolozsi Anita Edrokinológus Adjunktus,  Gyermekgyógyász

„A könyv sokszor segített olyan helyzetekben, amikor kellett valami plusz a megoldáshoz vezető úton."

Bartalos Tamás sportoló, rendezvényszervező

Az én történetem egy A betegségek lelki eredete című ( vagy ehhez nagyon hasonló, a pontos címet már elfeledtem) előadáson kezdődött. Elég kemény nyáron voltam túl, betegséggel a hátam mögött, aminek az okát sejtettem, hogy lelki eredetű lehet.
30-40-en lehettünk a teremben, majd jött a lélekrajz. Az első személy elemzése után Feri körbenézett, majd az első mondatával a lelkem legmélyebb, leggyöngébb részébe belelátva kérte, hogy menjek ki, és rajzoljak. Az előadást követően teljesen ki voltam készülve, de éreztem, hogy végre Ő az aki segíthet. Kértem, hogy foglalkozzunk tovább a problémámmal. Az első alkalommal jött a teljes feltárás, ahol ráébresztett, felnyitotta a szemem arra, amit én mindig lekicsinyítettem, mindig tagadtam magam előtt is. Kaptam 1 hónapot, hogy átrágjam magamban a hallottakat majd jött a második és a harmadik foglalkozás. Máig hallom a kérdést, amit harmadjára feltett mikor leültem: "Te miért jöttél? Neked már nincs gondod , jól vagy" . És így is volt. Tudom, hogy nekem akkor érett meg a lelkem az Ő általa nyújtott segítségre, nem volt véletlen, hogy akkor mentem el az előadásra.
Hálával tartozom, hogy segített, hogy visszaadta a hitet magamban, hogy elindított az úton, melyen még sok feladatom van de szépen lassan haladok rajta építgetve a személyiségemet.
Tudom, hogy nélküle nem tartanék itt, ahol most vagyok.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, én pedig csak annyit mondanék : KÖSZÖNÖM!! 😊
 
Baranyi Anita
242x290

A papír alapú, puhatáblás kötet ára 4900 Ft.

A szállítás költsége a fizetési módtól függően:

Utánvéttel: 1800 Ft

Előreutalással illetve bankkártyás fizetéssel: 1500 Ft

A könyv ára tartalmazza az áfát.

A bank kártyás fizetés tökéletesen biztonságos. Az OTP Simple alkalmazáson keresztül történik A kártyával történő fizetés során csak a banki kezelőfelülettel találkozol, így az adataid tökéletes biztonságban vannak.

Megrendelésed a GLS szállítja a megadott címedre! Adataid megadása során ügyelj a pontosságra!

Köszönöm!

Rendeld meg még most a Betegség, mint pótcselekvés című könyvet, hogy még ezen az igazán kedvező áron csatlakozhass ahhoz az igencsak népes és elégedett táborhoz, akik – elmondásuk alapján – az életüket köszönhetik a felismert tudásnak.

Pósa Ferenc Bt. 6750 Algyő, Aranyhíd u. 38

Adatkezelési tájékoztató, Általános szerződési feltételek

© 2019 posa.hu | Powered by Honlapdiszkont szöveg: szovegem.com