25 év, 17 kiadás és több, mint 20 000 egyenesbe került élet.

Elemi érdeked minél előbb megértened tested-lelked rejtett üzeneteit, csendes kéréseit!

A KÖNYV AZONNALI SEGÍTSÉG GYÓGYULÁSODHOZ!

600 betegség lelki oka
xr:d:DAEP8sZO7Q0:37,j:2192551223004125023,t:24040708

Minél előbb érted meg betegségeid valódi jelentését, annál hamarabb tudsz elindulni a gyógyulásod felé!

...Tested, lelked... a Benned élő gyermek... próbálja jelezni a bajt és a megoldást is! Amint megérted betegséged jelentését... hatalmas lendületet kapsz gyógyulásodhoz!

Tüneteidet, betegségedet egy nem rendezett adósság táplálja.

Amíg nem ismerted vágyad... nem érted tested, lelked betegség jelzéseit... nem teljesítheted vágyát... és arra kényszeríted, hogy erősebben, hangosabban jelezzen!

Amíg benned van a mulasztás rossz érzése... amíg adósa maradsz "gyermekednek"... szenvedni fogsz... De... amint lerovod tartozásod... elindulsz a gyógyulás útján!

A könyv látszólag (csupán) 600 betegség mélyebb jelentéséről szól… de valójában tested, lelked, a belső gyemeked szavait fordítja le számodra!

Amíg nem lelked finom, életjobbító jelzéseire hallgatsz... kire, mire hallgatsz?

Amikor szeretett gyermeked megbetegszik, és szemében látod minden fájdalmát, az az első dolgot, hogy csak rá figyelsz!

Mivel ő nem tudja kifejezni fájdalmának okát és a gyógyulást hozó megoldást, teljesen természetes, hogy Neked kell megértened testének üzenetét, és törődéssel, szeretettel fordulni hozzá.

A tested, a lelked a saját gyermeked!

Tüneteiden keresztül jelzi: hiányzol neki… éhezik… jól szeretne lakni!

Mit teszel?

Ráhagyod?

Szőnyeg alá söpröd a nyílvánvaló problémát?

Segíteni akarsz?

Ha ez utóbbit választod, akkor:

Ismerd meg!

Értsd meg, hogy mi az, amire vágyik, ami az enyhülést, gyógyulást adja neki!

_5805a5b7-729b-4d7d-a690-103b514b592f

Amint megérted betegséged mélyebb jelentését, tudni fogod mit kell tenned egészséged érdekében! - és ez nagyon nagy lépés 

Amikor TÉNYLEG úgy szereted magad, mint mindenki mást...

Erőd teljében... felszabadultan létezel...

Ha szükséget... "éhezőt látsz"... bajt érzékelsz... MINDENT félreteszel... és legjobb tudásod szerint orvoslod a problémát és könnyen visszanyered egészséged!

A betegség, mint pótcselekvés könyv érthető nyelvre fordítja azt, amit a tested... lelked... csak a betegség nyelvén tud elmondani!

Megélt és elnyomott rossz érzéseid... lemondásaid... fájdalmas emlékeid... beteljesületlen vágyaid... és kudarcaid falat emelnek a Benned élő gyermek köré. Nem hallod, nem érted szükségleteit és ebbe belebetegszel!

De... amint megérted kérést, amint azt adod, amire igazából vágysz...

Meggyógyulsz!

 

Amíg nem tudod mit kér "gyermeked", hozzákötözöd magad betegséged okához...

Lekötözve

Amíg tartozol... kifogásokat gyártasz... míg nem érzed "gyermeked" mosolyát... nem szabadulhatsz a feladattól! Míg meg nem érted betegséged jelentőségét... nem oldódik meg semmi... betegséged oka sem!

Amint megérted mi olyan hiányzik, amit simán megadhatsz magadnak...

...elindulsz a tényleges gyógyulás útján...

...enyhülnek tüneteid...

..."gyermeked" szemébe nézve... őszinte mosolyt látsz...

Szabadulj rejtett meg adósságaidtól... és lelked, immunrendszered  azonnal gyógyulásod szolgálatába áll és helyre állítja egészséged!

 

Amint megérted, hogy pontosan milyen terhekkel nehezíted életed, komoly esélyt adsz gyógyulásodnak!

Író, Terapeuta, Egészségfilozófus.

Dr. Lózsa Albert tanítványommal, orvos barátommal felfedeztük, hogy a modern orvoslás és a fejlett gyógyszeripar tevékenysége ellenére sincs kevesebb beteg és ők továbbra sem egyformán reagálnak a kezelésekre.

Oka van annak, hogy nem mindenki fertőződik meg, a genetikai hajlam ellenére sem mindenki lesz daganatos... és oka van annak, hogy vannak hihetetlen gyorsan, szövődmény nélkül gyógyulók és sokat szenvedők is...

Ezt könyvet, azért írtuk, hogy megkönnyítsük az életed, a gyógyulásod. - pont akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá

Évek kitartó munkájával egy könnyen érthető, alkalmazható könyvet alkottunk meg, melyből majd 600 betegség „lelki okát" és mindazt ismerheted meg, ami a gyógyulásodhoz elengedhetetlen.

PosaFerenc-20200122

Te vagy az, aki 

mindenkinél többet tehet gyógyulásodért!

MEGGYÓGYULHATSZ!

De ehhez meg kell ismerned betegséged - valódi - kiváltó okát, hogy végre megértsd mi is hiányzik... mire is vagy valójában kiéhezve! Tudod, olyan ez, mint amikor keresel egy ízt... egy érzést... és, amint megérzed... elernyedsz... és elmúlik minden problémád...

Amikor azt adod meg testednek, amire vágyik, amire szüksége van... elengedi azt, ami a betegségedhez köt... és befogadja a gyógyulást... amit abból fogsz tudni, hogy azonnal visszatér jókedved, enyhülnek, majd megszünnek  tüneteid.

Amint megérted betegséged igazi gyökerét, azt is pontosan tudni fogod, hogy mit kell másként tenned a gyógyulásod érdekében!

Halogathatod azt, hogy törődj "gyermekeddel", de egyre jobban fog sírni, követelőzni és egyre nehezebb lesz megnyugtatni, boldoggá tenni! - és ez a testedre is igaz

A betegség egy komolyan veendő jelzés: törődnöd kell végre magaddal!

NYUGALOM!

Tested, egészséged csak olyat kér, amit simán megadhatsz! Egészséged visszanyerésének érdekében, csak olyat kell tenned, amire igazából mindig is vágytál és mindig is jó érzéssel töltött el...

Tudd meg a könyvből, hogy egész pontosan mi kell tenned vágyott egészségedért!

 

Dr. Csernus véleménye a könyvről:

„Pontosan így betegítjük meg magunkat, ahogy leírtátok." 

A könyv értő segítséget nyújt beazonosítani tested, a benned élő gyermek szavait... szükségleteit... és azt is, hogy pontosan mi adja meg a maradéktalan teljesség érzését. Ezzel pedig két legyet is ütsz egycsapásra. Megszabadulsz egy nagy tehertől... és... felszabadulsz, mert pontosan azt adod, amire szükség van.

A könyv gondosan összeállított ismeretanyaga hihetetlenül fontos iránymutatás és biztos lehetsz benne, a megszerzett tudás azonnal erősíteni fogja önbizalmad, gyógyulásodba vetetett hited és lerövidíti az egészségedhez vezető utad.

 

A betegség, mint pótcselekvés könyv felbecsülhetetlen értékű támogatás!

„A saját és szeretteim testi betegségeiből már régen konzekvenciát vontam. A testi kóroknak, keheknek és nyavalyáknak MINDIG VAN LELKI HÁTTERE, melyet, ha nem oldunk meg, nem beszélhetünk gyógyulásról, csak ideig-óráig tartó állapotjavulásról.

Feri könyve szépen csokorba köti azt az 500 leggyakrabban előforduló szomatikus megbetegedést, mely mögött bizony ott lapul a psziché megsebzett esendősége…

A könyv segít megtalálni a felszínre hozni és megtisztítani a mélyben lapuló mérgezett forrást, hogy aztán leüljünk önmagunkkal, és „tisztázó" beszélgetések következményeként gyorsuljon fel a gyógyulás - és történjen valóban gyógyulás.

Masszőrként gyakran találkozom olyan kliensekkel, akiknek a lélek bajaiból fakadnak az izmok görcsei, hiszen a test hogyan tudna máshogy védekezni, mint hogy „burkot", izompáncélt növeszt a test köré? Ilyenkor nem csak testi, hanem lelki masszázsra is szükség van. Az, hogy figyelmesen meghallgatom őket, együtt érzek velük és a kezükbe adom Feri könyvét már fél gyógyulás. Az eredmények a mindennapi csodák része."

Fekete Ibolya masszőr, masszázsoktató

„Munkám során számtalan alkalommal bizonyosodott be, hogy kialakult degeneratív elváltozások mögött nem csak életmódbéli vagy öröklött okok húzódnak meg, de lelkiek is... "A betegség mint pótcselekvés" ... nem csak az okokat taglalja részletesen, de a megoldást is elénk tárja... Ajánlom mind szakembernek mind laikusnak egyaránt."Szűcs István Sport és gyógymasszőr Csontkovács természetgyógyász.

„A tünetek mögötti valódi okot keresd! Így juthatsz el az igazi gyógyuláshoz... Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki a nyugati medicina útvesztőiben a kiutat keresi...."Dr. Kolozsi Anita Edrokinológus Adjunktus,  Gyermekgyógyász

A könyv sokszor segített olyan helyzetekben, amikor kellett valami plusz a megoldáshoz vezető úton."Bartalos Tamás sportoló, rendezvényszervező

A papír alapú, puhatáblás kötet ára: 6900 Ft. + szállítás (költsége a fizetési módtól függ)

 

A bank kártyás fizetés tökéletesen biztonságos. Az OTP Simple alkalmazáson keresztül történik A kártyával történő fizetés során csak a banki kezelőfelülettel találkozol, így az adataid tökéletes biztonságban vannak.

A hétköznap délig leadott megrendelésed a GLS már másnap leszállítja a címedre!

Adataid megadása során ügyelj a pontosságra!

Köszönöm!

Rendeld meg még most a Betegség, mint pótcselekvés című könyvet! Ismerd meg valódi mozgató rugóid és csatlakoz az igencsak népes, elégedett és egészséges táborhoz, melynek tagjai sok esetben az életüket köszönhetik a megismert tudásnak.

Pósa Ferenc Bt. 6750 Algyő, Aranyhíd u. 38