A 17. kiadását taposó könyv 2000 óta tárja fel a betegségek lelki okait és kínál iránymutatást az olvasónak.

A test a lélek szócsöve. Hallgasd, értsd, segítsd!
A test a lélek szócsöve. Hallgasd, értsd, segítsd!

humánus, praktikus és eszményi útikalauz

– ha eltévedtél és feladni készülsz…

eszményi útikalauz.

A betegség mint pótcselekvés

A betegség mint pótcselekvés

Slider

Kinek és mikor lehet szüksége a kötetre?

Szakembereknek

 

Minden esetben, amikor segítségért fordul hozzád embertársad. Tudod magad is: igazán segíteni csak úgy tudsz, ha a gyakorlati tudás mellett saját lelki káoszában megtaláljuk magát az Embert, és kivezetjük a rendbe. A rend pedig nem más, mint az egészség, a hétköznapok boldogsága, a kiegyensúlyozott, békés és fájdalmak nélküli élet.

 

Magánszemélyeknek

 

Amikor beteg és boldogtalan vagy… Amikor boldogtalan és beteg vagy… Amikor betegségbe, azaz egyfajta pótcselekvésbe menekülsz… Amikor már magad sem tudod azért vagy boldogtalan, mert beteg vagy, vagy azért vagy beteg, mert saját tested börtönébe zár a boldogtalanság, mely, ha nem vagy résen, felemészt… Nem kell így lennie! CSELEKEDJ!

Dr. Csernus ennyit mondott a könyvről: „Ez pontosan így van.”

A betegség, mint pótcselekvés nem csak szakembereknek, hanem azoknak is ajánlott, akik saját vagy szeretteik számára szeretnének oldást a lelki gubancokra, ezáltal a testi görcsökre, fájdalmakra. A könyv ajánlott mindenkinek, aki szeretne megkönnyebbülni és egészségesebb, minőségi, teljes életet élni.

A könyvben jóval több, mint 500 betegség részletes leírása által megtudhatod, mit csinálsz rosszul, mi az a konkrét ok, ami megbetegít, és amelyen ha változtatsz, visszatalálsz az egészséghez, a boldogsághoz.

Ne felejts el megrendeléskor ajándékot választani a könyvhöz! 

Te is úgy gondolod, a betegség pótcselekvés?

Igen, ezért IS rendelem meg a könyvet.

Fáj… Feszül… Nyom… Ég… Tűrhetetlen ez az állandó a gyötrelem… Nincs életem, ellopja a kín… Már több orvosnál jártam… Fájdalomcsillapítókon és görcsoldókon élek… Segítsen, nem bírom…

Vajon hányszor hallottad ezeket a mondatokat a nálad enyhülést kereső páciensed szájából?

Vajon hányszor köszönt el megkönnyebbülve tőled, hogy aztán legközelebb pontosan ugyanazokkal a panaszokkal érkezzen?

Érezted már úgy, hogy nem elég, amit teszel? Hogy lehetne még többet tenni, de nem ismered a megoldást?

Mit éreztél ilyenkor? Szánalmat? Dühöt? Kudarcot?

A szakmai kompetenciád és sikereid ellenére támadtak már kétségeid, hogy vajon tényleg szakember vagy? Frusztrál a helyzet?

Hiába tudod, te nem vagy hibás, a csalódás mégis elkeseríti az önmagadba vetett hit édességét…

Hiába tudod, hogy a lélek görcsei okozzák a kliensed testi panaszait, de nem vagy pszichológus, így nem mersz segíteni?

A betegség mint pótcselekvés nélkülözhetetlen mankó azoknak, akik a gyógyításra, embertársaik megsegítésére tették fel az életüket.

A könyv sokévnyi holisztikus szemléletű tapasztalatra épül. Test és lélek egy egész – elválaszthatatlan egységet képeznek. A psziché rendkívül változatos és összetett tünetegyüttesekkel jelezheti, hogy valami nincs rendben. Ez sohasem szimulálás, hiszen a beteg valóban szenved.

Lexikális ismertető, mindig kéznél van. Több, mint 500 betegség, testi tünet kapcsán feltárja, milyen lelki görcsök lapulhatnak egyes szenvedést okozó állapotok hátterében.

A betegség, mint pótcselekvés azoknak íródott, akik következetesen, hatékonyan, a mélyre nyúlva, lelki gyökerénél megragadva szeretnék kiűzni a test fájdalmait.

A könyv azok számára kínál útmutatást és megoldást, akik nem elégszenek meg a tüneti kezeléssel – keressenek mások, és önmaguk számára kiutat.

Számodra sem opció, ha csak tüneti megoldást nyújtasz?

Szeretnék igazán segíteni, megrendelem a kötetet.

„Iskolánkban holisztikus szemléletű természetgyógyász szakmai és spirituális képzéseket tartunk, ahol a betegségek fizikai tüneteinek enyhítése érdekében elsősorban a lelki és érzelmi zavarok megszüntetéséhez nyújtunk segítséget. Éppen ezért a leendő terapeutáknak, természetgyógyászoknak – több mint 10 éve – „kötelező” olvasmányként ajánljuk Pósa Ferenc: A betegség, mint pótcselekvés című könyvét mely egyértelmű, logikus és érthető bárki számára.”

Tóth Edit Varázsliget természetgyógyász és spirituális képzések

Nekem lassan 20 éve a bibliám."

Csányi Tamásné Bíborfény Holisztikus Egészségközpont

Sok-sok éve olvasom, aláhúzva a fontos részeket, dátummal ellátva. És a felismerést: "a manóba… 3 éve is ez volt a bajom"… hosszú az út… de sokat segít!

Szalmáné Simon Éva

A betegség, mint pótcselekvés című kötet 2000 óta tartja pozícióját a szakemberek és laikusok körében is. Hozzávetőleg 20 000 darab lelt gazdára, elsősorban mozgásszervi betegségekkel és természetgyógyászattal foglalkozó szakemberek – masszőrök, gyógytornászok, csontkovácsok, természetgyógyászok – vásárolják.

Alternatív gyógyászati intézmények, tanodák is felvették programjukba (Natura Holisztikum, Varázsliget, Metafizikai Akadémia…). Egyes képzéseken ajánlott olvasmány, és több disszertáció használta már fel forrásanyagként.

posa-ferenc-283x417

A szerzőről és a könyvről

 

Pósa Ferenc író, terapeuta, egészségfilozófus. 25 éves pályafutása alatt 10 könyvet írt, ezek jó része számtalan kiadást megért.

„Elsősorban az emberi lét holisztikus értelmezésével, a lélek, a szellem, tudat valamint a test egymásra gyakorolt hatásait igyekszem újraértelmezni a betegségekkel illetve az ezeket kiváltó belső konfliktusokkal kapcsolatban.

Vallom, hogy minden betegségre, problémára – legyen az testi vagy pszichés gyökerű – egész biztosan létezik segítség, megoldás vagy kivezető út.

Több mint 25 évvel ezelőtt arra tettem fel az életem, hogy egyszerű, érthető és a lehető legkönnyebben használható tudást adjak, amit mindenki – feltéve, hogy betartja az alapvető szabályokat – meg tud valósítani, és könnyebbé teheti vele saját és szerettei életét…”

Te is úgy gondolod, a betegség pótcselekvés?

Igen, ezért IS rendelem meg a könyvet.

Miben segít neked a könyv?

Több, mint 500 betegség és tünet laikusok számára is érthető bemutatásával, ezek lelki okainak magyarázatával és a megoldással. Így teljes körűen tudsz majd támogatást kínálni a hozzád fordulók számára.

Megerősít téged és megelőzi, hogy elveszítsed az önmagadba vetett hitet, hiszen te jó szakember vagy.

Új lendületet ad, hiszen végre sok mindent megértesz, amit eddig maximum csak sejtettél. Már nem kell a sötétben tapogatódznod – a lelki elakadások és gubancok kifésülésével komplexebben, eredményesebben tudsz a problémára hatni. Ha meggyógyítani nem is tudod a pácienst, de kínálsz számára egy újabb opciót és egészségesebbé, panaszmentesebbé, gondtalanabbá válhatnak a mindennapjai!

A könyv lefordítja számodra a lélek üzeneteit – konkrét betegségeket, azok fizikai jellemzőiket sorolja és elmondja, mit szeretne a tudattalan a testi vagy lelki fájdalom, kín nyelvén közölni.

„A saját és szeretteim testi betegségeiből már régen konzekvenciát vontam. A testi kóroknak, keheknek és nyavalyáknak MINDIG VAN LELKI HÁTTERE, melyet, ha nem oldunk meg, nem beszélhetünk gyógyulásról, csak ideig-óráig tartó állapotjavulásról.

Feri könyve szépen csokorba köti azt az 500 leggyakrabban előforduló szomatikus megbetegedést, mely mögött bizony ott lapul a psziché megsebzett esendősége…

A könyv segít megtalálni a felszínre hozni és megtisztítani a mélyben lapuló mérgezett forrást, hogy aztán leüljünk önmagunkkal, és „tisztázó” beszélgetések következményeként gyorsuljon fel a gyógyulás – és történjen valóban gyógyulás.

Masszőrként gyakran találkozom olyan kliensekkel, akiknek a lélek bajaiból fakadnak az izmok görcsei, hiszen a test hogyan tudna máshogy védekezni, mint hogy „burkot”, izompáncélt növeszt a test köré? Ilyenkor nem csak testi, hanem lelki masszázsra is szükség van. Az, hogy figyelmesen meghallgatom őket, együtt érzek velük és a kezükbe adom Feri könyvét már fél gyógyulás. Az eredmények a mindennapi csodák része.”

Fekete Ibolya masszőr, masszázsoktató

Házhoz érkezik, egy lépést sem kell tenned érte. Azonnal fellapozhatod.

Áttekinthető, könnyen érthető és értelmezhető.

Bármikor tanulmányozhatod, akár két gyógyterápiás kezelés vagy ebédfőzés közben.

Ha kölcsönadod, írd fel, ki kérte el – nem biztos, hogy visszakapod. 😉

„Munkám során számtalan alkalommal bizonyosodott be, hogy kialakult degeneratív elváltozások mögött nem csak életmódbéli vagy öröklött okok húzódnak meg, de lelkiek is... "A betegség mint pótcselekvés" ... nem csak az okokat taglalja részletesen, de a megoldást is elénk tárja... Ajánlom mind szakembernek mind laikusnak egyaránt."

Szűcs István Sport és gyógymasszőr Csontkovács természetgyógyász.

„A tünetek mögötti valódi okot keresd! Így juthatsz el az igazi gyógyuláshoz... Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki a nyugati medicina útvesztőiben a kiutat keresi...."

Dr. Kolozsi Anita Edrokinológus Adjunktus,  Gyermekgyógyász

„A könyv sokszor segített olyan helyzetekben, amikor kellett valami plusz a megoldáshoz vezető úton."

Bartalos Tamás sportoló, rendezvényszervező

242x290

A papír alapú, puhatáblás kötet ára 3900 Ft.

A szállítás költsége a fizetési módtól függően:

Utánvéttel: 1800 Ft

Előreutalással illetve bankkártyás fizetéssel: 1500 Ft

A könyv ára tartalmazza az áfát.

Ha a bankártyás fizetést választod, biztosíthatlak, hogy az tökéletesen veszélytelen. A kártyával történő fizetés során csak a banki kezelőfelülettel találkozol, így az adataid tökéletes biztonságban vannak.

A könyvet és az ajándékot a GLS szállítja a megadott címre! Adataid megadása során ügyelj a pontosságra!

Köszönöm!

A raktáron 2000 darab könyv várja segítőkész és tudásszomjas, megoldásra törekvő gazdáját. A soron következő 18. kiadású kötet ára már többe fog kerülni, ezért jobban jársz, ha most rendelsz!

Ajándékok

Válaszd ki, melyik ajándékot szeretnéd A betegség mint pótcselekvés című kötet mellé megkapni. Ezt a megrendelés oldalon tudod majd könnyedén jelezni.

szerelmi_zur-3d-500

Szerelmi zűrök

Dráma... Erőszak… Zsarolás… Érzelmi és hatalmi játszma… romantika… szex és sok-sok nevetés… vidámság és/vagy éppen sírás jellemzi kapcsolatainkat. Amíg ezeket a pillanatokat képesek vagyunk szenvedéllyel megélni, tökéletesnek éljük meg a kapcsolatot. De amikor elveszítjük önmagunkat és vágyainkat… elveszítjük azt a fonalat is, amivel elérhetjük céljainkat. A könyv a kapcsolatok buktatóit és azok lehetséges megoldásait tárgyalja.

Az ajándék a megrendelés során választható ki.

spiritualis-utmutato-3d-500

Spirituális útmutató szellemi vándoroknak

A lelked mélyén… a zsigereidben érzed, a látható világ mögött lennie kell valaminek, amit még nem tanultál meg érzékelni, látni vagy irányítani? A tisztánlátás és még sok más, rég elfelejtett képesség felébresztésében nyújt segítséget a könyv – amellett, hogy gyakorlati útmutatót ad a kezedbe. Az egyszerű, könnyen érthető és használható útmutatások alapján visszatalálhatsz a lelked mélyén lakozó Isteni Élő Fényhez, hogy aztán boldogulásod/boldogságod érdekében szabadon használhasd.

lelekrajz-305x337

Lélekrajz elemzés

Lám, csak pár vonal, és feltárul a lélek… Küldj egy pálcikaember rajzot, és elárulom neked, mi rejlik a vonalak mögött... Amikor a problémáink kellős közepébe süppedünk, nagyon nehezen fogjuk tudni megérteni és elmagyarázni, hogy miért is kerültünk éppen abba az ingoványba és még ennél is nehezebben fogunk olyat találni, ami kivezethetne bennünket onnan… De a Lélekrajz elemzéssel erre is van megoldás… Ha ezt választod, akkor a betegségeddel/ gyógyulásoddal kapcsolatban kapsz egy elemzést.

Pósa Ferenc Bt. 6750 Algyő, Aranyhíd u. 38

Adatkezelési tájékoztató, Általános szerződési feltételek

© 2019 posa.hu | Powered by Honlapdiszkont szöveg: szovegem.com