17 kiadást, 20 000. elégedett olvasót produkált 2000 óta. A könyv eddig Tűpontosan feltárja betegségek lelki okait és mutat utat a gyógyulni vágyóknak.

1920_928
A test a lélek szócsöve. Hallgasd, értsd, segítsd!
A test a lélek szócsöve. Hallgasd, értsd, segítsd!

Logikus, érthető és mindenek előtt kézzel fogható valódi segítség, amikor még „csak” félsz, tüneteid gyötörnek és szenvedsz… de, már gyógyulni kívánsz…

eszményi útikalauz.

A betegség mint pótcselekvés

A betegség mint pótcselekvés

A gyógyulásodhoz szükséged van a könyvre!

MEGELŐZHETED A BAJT...

Amikor visszatekintesz életed meghatározó pillanataira, rendre rádöbbensz, hogy: lényegében az esetek túlnyomó többségében előre megérezted a később bekövetkezett eseményeket. - és így van ez a betegségeiddel is

Nagyon sok esetben az első tünetek, az első figyelmeztető jelek után évekkel alakulnak ki a betegségek... Gondolj bele mennyi időt és változtatási lehetőséget nyersz azzal, hogy a konkrét betegeség kialakulása előtt évekkel bizonyosságot szerzel... Te mit tennél ebben az esetben? Félve behúznád a nyakad, leszegnéd a tekinteted, vagy felszívnád magad és elébe mennél a bajnak? A könyvből napnál világosabban felfogod ismerni és be fogod azonosítani felismeréseid  és ezek birtokában időt, életet nyersz.

Van, amikor életed legnagyobb ajándéka a tudás…

A könyv pontos, megbízható támpontokat nyújt. Világos segítségével időben kikerülheted vagy elháríthatod a bajt. 

MEGGYÓGYULHATSZ...

Ha megbetegszel, nem csak a kórsággal, de a kiszolgáltatottsággal is meg kell birkóznod... és ilyenkor minden segítség jól jön... hát még az ilyen hathatós, mint az, amit ebből kapsz...

Tudod... a betegséged a gondolataid, a félelmeid és cselekvéseid/pótcselekvéseid következménye.

Így gyógyulásod is valaminek a következménye. Ahhoz, hogy visszanyerd egészséged, meg kell ismerned betegségeid valódi üzeneteit... s, amint megtalálod a kiváltó okot, már meg is tetted a gyógyulásodhoz vezető utad legnehezebb részét!

 

Nem muszáj szenvedned! Meggyógyulhatsz!

 

A gyógyulásodhoz meg kell tanulnod tested üzeneteit, rejtett jelzéseit… hogy ezek ismeretében felépíthesd vágyott egészséged.

Egészséged visszanyeréséhez MINDENNÉL több segítséget tudsz meríteni a könyvből!

 

Dr. Csernus „foghegyről” odavetett véleménye a könyvről: „Ez pontosan úgy van, ahogy leírtad.” 

A betegség, mint pótcselekvést akkor lesz mindennél nagyobb ajándék számodra, amikor rájössz, hogy életed, boldogságod több annál és sokkal nagyobb befolyásod van életed alakulására mint azt a világ láttatni akarja veled.

Meg kell értened: minden mindennel összefügg! Az egészségi állapotod a boldogság megélő képességeddel... és a valódi lelki állapotod az egészségeddel...

Az a felismerés akkor válik fontossá, amikor "csak úgy" a nem várt ismeretlenből beesik egy betegség és ledönt a lábadról.  Hiheted te, hogy semmit sem tettél érte, hogy neked ebben semmi szereped sem volt... a valóság ezzel szemben az, hogy keményen megdolgoztál betegségedért...

A benne szereplő összefüggésekkel jó esélyed van idejében felismerni és megelőzni a bajt!

A könyv üzenete és letisztult tudásanyagát különösen nagyon fogod értékelni, amikor a pillanatnyi enyhülésen, megkönnyebbülésen túl, maradandó gyógyulásra vágysz. Ezzel a könyvvel újra és újra kézbe veheted azt az "eszközt", amivel - bármennyire is csapnak össze feletted a hullámok - visszanyerheted életed.

Megismerheted majd 600 betegség lelki okát és megérted mit kell máshogy tenned a vágyott gyógyulásod és boldogságod érdekében.

Hogy érzed? Beteségednek lehet lelki gyökere?

Igen, ezért meg is rendelem a segítő könyvet.

 Beteg vagy? Itt egy pirula…

És ha nem létezik rá tabletta?

Akkor gyógyulás sincs?

DE VAN!

VAN KIÚT ÉS VAN GYÓGYULÁS!

A betegség, mint pótcselekvés könyv nélkülözhetetlen útmutató, amikor már gyógyulni szeretnél és akkor is, amikor még "csak" apró tünetek jelzik a későbbi bajt.

Lehet, hogy a felfedett igazságaiért, az őszinte tényeiért és a kendőzetlen igazságaiért a sarokba fogod dobni a könyvet (jó sokan ismerték már el ezt), lehet meg is fogod taposni (erre is hallottam már példát), DE tökéletesen biztos lehetsz benne, hogy csak azért fogod ezt tenni, mert annyira szemtelenül egyszerűen mutatja meg az életed megváltoztató igazságot.

Test és lélek együtt létezik és bármelyikben is alakuljon ki a problémából kinővő betegség, az egész biztosan hatással lesz a másikra és gyógyulni is csak úgy lehet, hogy mindkettővel törődsz.

A tüneteket, a test és a lélek jelzéseit komolyan kell venni! Így tudod csak megoldani, a könyv segítségével IGEN NAGY eséllyel!

A betegség, mint pótcselekvés, mindig kéznél lévő Lexikális ismertető, ami majd 600 betegség lelki okát tárja fel. Elmagyarázva, hogy milyen konkrét lelki jellegzetességek lapulnak a szenvedést okozó állapotok hátterében.

A betegség, mint pótcselekvés neked írtamt, hogy következetesenhatékonyan, a kiváltó ok legmélyére hatolva, gyökerestül ki tudd tépni testi fájdalmaid okozó bajt és elérhesd végre testi/lelki gyógyulásod

Tudom és érzem: a tüneti kezelés csak a kiváltó ok elfedése, de a gyógyuláshoz lelki változás is kell.

A valódi megoldást keresem, azért megrendelem a kötetet.

„Iskolánkban holisztikus szemléletű természetgyógyász szakmai és spirituális képzéseket tartunk, ahol a betegségek fizikai tüneteinek enyhítése érdekében elsősorban a lelki és érzelmi zavarok megszüntetéséhez nyújtunk segítséget. Éppen ezért a leendő terapeutáknak, természetgyógyászoknak – több mint 10 éve – „kötelező” olvasmányként ajánljuk Pósa Ferenc: A betegség, mint pótcselekvés című könyvét mely egyértelmű, logikus és érthető bárki számára.”

Tóth Edit Varázsliget természetgyógyász és spirituális képzések

Nekem lassan 20 éve a bibliám."

Csányi Tamásné Bíborfény Holisztikus Egészségközpont

Sok-sok éve olvasom, aláhúzva a fontos részeket, dátummal ellátva. És a felismerést: "a manóba… 3 éve is ez volt a bajom"… hosszú az út… de sokat segít!

Szalmáné Simon Éva

A betegség, mint pótcselekvés című Bestseller 2000 óta tartja előkelő helyét a szakemberek, a gyógyulni vágyók és a gyógyultak körében. A megjelenése óta eltelt 20 évben több, mint 20 000 ember merítettek a könyvből és ebből sok ezren  - szó szerint - az életüket köszönhetik a könyvből megszerezhatő tudásuknak és pótolhatatlan felismeréseiknek. 

Alternatív gyógyászati intézmények, tanodák is felvették programjukba (Natura Holisztikum, Varázsliget, Metafizikai Akadémia…). Egyes képzéseken ajánlott olvasmány, és több disszertáció használta már fel forrásanyagként.

PosaFerenc-20200122

Író, Terapeuta, Egészségfilozófus.

 

1995 óta óta foglalkozom az emberek kisebb-nagyobb testi, lelki problémáival és mindig törekedtem rá, hogy a lehető legjobb tudásom szerinti segítséget adhassam.  A Betegség, mint pótcselekvés című bestseller könyvem írásába azért kezdtem, mert akkoriban se égen, se földön sem tudtam olyan irodalmat találni, melyből konkrétan, számon kérhetően megtudhattam volna az egyes betegségek kiváltó okait... pedig ezek ismerete felfoghatatlanul jelentő segítséget ad a gyógyulás folyamatában

Egy olyan könnyen érthető, minden körülmények között használható, logikus és "pofonegyszerű" könyvet akartam írni a betegségek mögött lévő konkrét lelki okokról, melyre minden olvasó felkiált és a homlokára csap: Úr Isten... hogy én erre nem  gondoltam, hogy nekem ez nem jutott az eszembe... pedig majd kiszúrta a szemem... és így mennyivel egyszerűbb meggyógyulnom...

A könyvvel precízen és hihetetlenül pontosan használható útmutatót adok a kezedbe, amivel igen nagy hatékonysággal orvosolhatod problémáid, fájdalmaid gyökerét és elérheted végre személyes boldogságod és vágyott egészséged.

Egyedül is megkeresheted betegségeid gyökerét, de tudnod kell: ez a könyv már itt van, részletesen elmagyarázza a benned zajló folyamatokat és neked ebbe már nem kell iszonyatos energiákat fektetned... Neked már elég lesz a gyógyulásoddal törődnök... így pedig jelentősen nőnek esélyeid! Ami, valljuk be: van, amikor mindennél többet jelent!

Segítek megtalálni a kiutat…

Hozzásegítelek a gyógyulásodhoz…

A betegségeidért Te is tettél! Tudsz a gyógyulásért is!

Igen... és tanulni akarok hibáimból, ezért IS rendelem meg a könyvet.

Milyen segítséget jelent Neked a könyv, amiből megismered betegségeid lelki okát?

Majdnem 600 betegség tünetét és kiváltó lelki okát ismertető könyv azoknak kihagyhatatlan segítség, akik lelkük mélyén érzik: a betegségük oka az, hogy életük egy részén megalkudtak, feladták természetes vágyaikat, elvesztették boldogságukat, de pontosan még nem tudják megfogalmazni mit is kell megoldaniuk.

Lelked mélyén érzed: meggyógyulhatsz. A könyv megerősít és megmutatja a gyógyulásodhoz vezető utat.

Új lendületet kapsz általa, hiszen végre megérted azt, amit eddig maximum csak sejtettél. Ezek után nem kell a sötétben tapogatóznod – a lelki okok megértésével és megoldásával komplexen, eredményesen tudsz tenni magadért. S nem utolsó sorban a könyv által megtalálod az utad, amin boldogabb, felszabadultabb és egészséges/ebb lesz életed!

könyv lefordítja és érthető módon elmagyarázza számodra tested és lelked üzeneteit. Hogy mitől szenvedsz és mitől leszel jól.

„A saját és szeretteim testi betegségeiből már régen konzekvenciát vontam. A testi kóroknak, keheknek és nyavalyáknak MINDIG VAN LELKI HÁTTERE, melyet, ha nem oldunk meg, nem beszélhetünk gyógyulásról, csak ideig-óráig tartó állapotjavulásról.

Feri könyve szépen csokorba köti azt az 500 leggyakrabban előforduló szomatikus megbetegedést, mely mögött bizony ott lapul a psziché megsebzett esendősége…

A könyv segít megtalálni a felszínre hozni és megtisztítani a mélyben lapuló mérgezett forrást, hogy aztán leüljünk önmagunkkal, és „tisztázó” beszélgetések következményeként gyorsuljon fel a gyógyulás – és történjen valóban gyógyulás.

Masszőrként gyakran találkozom olyan kliensekkel, akiknek a lélek bajaiból fakadnak az izmok görcsei, hiszen a test hogyan tudna máshogy védekezni, mint hogy „burkot”, izompáncélt növeszt a test köré? Ilyenkor nem csak testi, hanem lelki masszázsra is szükség van. Az, hogy figyelmesen meghallgatom őket, együtt érzek velük és a kezükbe adom Feri könyvét már fél gyógyulás. Az eredmények a mindennapi csodák része.”

Fekete Ibolya masszőr, masszázsoktató

Házhoz érkezik, egy lépést sem kell tenned érte. Azonnal fellapozhatod.

Áttekinthető, könnyen érthető és értelmezhető.

Bármikor tanulmányozhatod, akár két gyógyterápiás kezelés vagy ebédfőzés közben.

Ha kölcsönadod, írd fel, ki kérte el – nem biztos, hogy visszakapod. 😉

„Munkám során számtalan alkalommal bizonyosodott be, hogy kialakult degeneratív elváltozások mögött nem csak életmódbéli vagy öröklött okok húzódnak meg, de lelkiek is... "A betegség mint pótcselekvés" ... nem csak az okokat taglalja részletesen, de a megoldást is elénk tárja... Ajánlom mind szakembernek mind laikusnak egyaránt."

Szűcs István Sport és gyógymasszőr Csontkovács természetgyógyász.

„A tünetek mögötti valódi okot keresd! Így juthatsz el az igazi gyógyuláshoz... Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki a nyugati medicina útvesztőiben a kiutat keresi...."

Dr. Kolozsi Anita Edrokinológus Adjunktus,  Gyermekgyógyász

„A könyv sokszor segített olyan helyzetekben, amikor kellett valami plusz a megoldáshoz vezető úton."

Bartalos Tamás sportoló, rendezvényszervező

Az én történetem egy A betegségek lelki eredete című ( vagy ehhez nagyon hasonló, a pontos címet már elfeledtem) előadáson kezdődött. Elég kemény nyáron voltam túl, betegséggel a hátam mögött, aminek az okát sejtettem, hogy lelki eredetű lehet.
30-40-en lehettünk a teremben, majd jött a lélekrajz. Az első személy elemzése után Feri körbenézett, majd az első mondatával a lelkem legmélyebb, leggyöngébb részébe belelátva kérte, hogy menjek ki, és rajzoljak. Az előadást követően teljesen ki voltam készülve, de éreztem, hogy végre Ő az aki segíthet. Kértem, hogy foglalkozzunk tovább a problémámmal. Az első alkalommal jött a teljes feltárás, ahol ráébresztett, felnyitotta a szemem arra, amit én mindig lekicsinyítettem, mindig tagadtam magam előtt is. Kaptam 1 hónapot, hogy átrágjam magamban a hallottakat majd jött a második és a harmadik foglalkozás. Máig hallom a kérdést, amit harmadjára feltett mikor leültem: "Te miért jöttél? Neked már nincs gondod , jól vagy" . És így is volt. Tudom, hogy nekem akkor érett meg a lelkem az Ő általa nyújtott segítségre, nem volt véletlen, hogy akkor mentem el az előadásra.
Hálával tartozom, hogy segített, hogy visszaadta a hitet magamban, hogy elindított az úton, melyen még sok feladatom van de szépen lassan haladok rajta építgetve a személyiségemet.
Tudom, hogy nélküle nem tartanék itt, ahol most vagyok.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, én pedig csak annyit mondanék : KÖSZÖNÖM!! 😊
 
Baranyi Anita
600 betegség lelki oka

A papír alapú, puhatáblás kötet ára 4900 Ft.

A szállítás költsége a fizetési módtól függően:

Utánvéttel: 1800 Ft

Előreutalással illetve bankkártyás fizetéssel: 1500 Ft

A könyv ára tartalmazza az áfát.

A bank kártyás fizetés tökéletesen biztonságos. Az OTP Simple alkalmazáson keresztül történik A kártyával történő fizetés során csak a banki kezelőfelülettel találkozol, így az adataid tökéletes biztonságban vannak.

Megrendelésed a GLS szállítja a megadott címedre! Adataid megadása során ügyelj a pontosságra!

Köszönöm!

Rendeld meg még most a Betegség, mint pótcselekvés című könyvet, hogy még ezen az igazán kedvező áron csatlakozhass ahhoz az igencsak népes és elégedett táborhoz, akik – elmondásuk alapján – az életüket köszönhetik a felismert tudásnak.

Pósa Ferenc Bt. 6750 Algyő, Aranyhíd u. 38

Adatkezelési tájékoztató, Általános szerződési feltételek

© 2019 posa.hu | Powered by Honlapdiszkont szöveg: szovegem.com