10 Sunyi kis hiba, ami keresztbe tesz hosszú , egészséges életünknek…

10 „SUNYI KIS HIBA”, AMI KERESZTBE TESZ HOSSZÚ, EGÉSZSÉGES ÉLETÜNKNEK… pedig jól is végződhet

A következő 10 hiba eleinte egyáltalán nem tűnik végzetesnek (éppen ezért nem is vesszük komolyan őket), de évek alatt mégis oly mértékben mérgezik meg életünket, hogy egyáltalán nem számíthatunk boldog, egészséges öregkorra…

Sőt…

…Igen nagy valószínűséggel mindenféle – jól behatárolható – betegséggel, magánnyal és boldogtalansággal kell leélnünk azt, amit az ég/sors kimért számunkra… Miközben szép, boldog és egészséges élet is várhatna ránk.

Először vegyük sorra azt a 10 meghatározó pótcselekvést, amikor is nem törődve tetteink későbbi következményével, meglátásainkat, tapasztalatainkat és tiszta, jó érzéseinket tökéletesen semmibe véve homlok egyenest mást teszünk… azaz: a helyesnek érzett cselekedet helyett pót cselekszünk.

NÉZZÜK A 10 "SUNYI KIS HIBÁT"!

  • NE SZÓLJ SZÁM…

Hallgatsz, visszanyeled felbuggyanni akaró szavaid, pedig tisztán érzed, hogy beszélned kellene és meg kellene könnyebbülnöd… Titkolózol és hallgatsz, amikor szíved szerint kimondanád azt, ami nyomaszt és azt is, amire vágysz, amiről tisztán és világosan érzed, hogy valódi örömmel tölti el szíved, de te mégis inkább mást csinálsz és hallgatsz… közben majd felrobbansz az idegtől…

 

  • CSAK ÉN, CSAK ÉN…

Te akarsz mindent megoldani – még mások életében is –, közben pedig pont az azt érzed, hogy mennyire jól tudna esni, ha te is ugyan úgy elfogadnád a feléd nyújtott, önzetlenül segítő kezet, ahogyan ezt elvárod másoktól.

 

  • FÉL IGAZSÁGOK…

Érzel valamit… valamiről vagy már van fél információd vagy szerzel egy félig-meddig ismeretet és ezt a rossz hangulatod alátámasztotta feltételezésekkel egészre, megdönthetetlen alapigazságra kerekíted és így fogsz másokhoz – is – viszonyulni… Pl.: Érzed, hogy egy szeretted nyűgös, ideges és dühösen válaszol a feltett kérdésedre… Rossz hangulatodban, azt fogod feltételezni, azzal egészíted ki a róla szerzett ismereted, hogy egész biztosan veled van baja… és jó alaposan tévútra sodródsz… és persze erős nyomot fog hagyni benned. Erről bővebben itt olvashatsz

a betegség mint pótcselekvés

Egy jó kérdésre, könnyű gyors és lelket nyugtató választ adni!

Egy jól körül írt és elmagyarázott betegséget kiváltó ok megértésével nagyságrendekkel könnyebb az egészségedhez való visszatérésed... a gyógyulásod.

Az E-könyv választásával jelentős kedvezménnyel juthatsz a tudáshoz és a természetet véded.

  • BIZONYÍTÁSI KÉNYSZER…

Nem pihensz meg… soha nem érezheted erődön felül teljesített munkád eredményét… Soha nem pihensz és töltődsz! Soha nem mered érezni eredményeid ébresztett örömöt… csak leülsz, lefekszel, mert nem tudsz már többet adni… magadból… de a jól végzett munka örömét akkor sem érzed… és persze az önfeláldozásod köszönetét, háláját sem mered elfogadni… hát még megélni.

 

  • ROSSZ DÖNTÉSEK…

„Sosem” választasz, pedig a mérlegelés utáni választás rendre jó eredményt hoz és megnyugtat… Inkább halogatsz és – ha már minden kötél szakad, ha már nagyon muszáj – DÖNTESZ… és folyamatosan aggódsz, figyelsz, hogy jól csináltad-e… Miközben képes vagy jól választani és képes vagy előtte, közben és utána is élezni választásod örömét.

 

  • CSAK MÁSNAK MEGFELELNI…

„Talán” a mások – feltételezett – elvárásainak való megfelelési kényszer hatására, egyre inkább elveszíted alapvető rugalmasságod és a megváltozó körülményekhez való alkalmazkodási képességed elnyomod és minden igyekezeteddel próbálod fenntartani azt, amiről már tisztán és világosan érzed, hogy fentarthatatlan.

 

  • HALÁLFÉLELEM…

Félelem a haláltól, miközben éppen az életed nem mered élvezni, mert mindig „találsz” valamilyen kifogást… hogy miért ne élvezd azt, amiről minden porcikád azt bizonyítja, hogy már most is évezed… még mielőtt bármit is tettél volna…

Tested-lelked folyamatosan üzen. Van, amikor tüneteiden, betegségeiden keresztül...  Amint megérted segítő jelzéseiket hihetetlen segítséget kapsz, hogy legyen időd megoldani és élvezni életed!

  • KI NEM ÁLLÁS…

Tisztában vagy azzal, hogy az érzéseid pontosan azt mutatják meg a világból, ami neked fontos és valódi értéknek számít, de ezekről mégis lemondasz és megpróbálod ész érvekkel megmagyarázni, hogy amit jónak érzel, az mégsem az… és szép lassan megmérgezed a legédesebb pillanataid is…

 

  • MINDENKI MÁSTÓL VÁRNI…

Nem vagy te egy elveszett ember! Minden okod megvan arra, hogy bízz magadban és pontosan azt add magadnak, amit igazából megérdemelsz! Ha kell lecseszed magad, ha pedig dicsérni kell valamiért, akkor azt teszed… legalábbis jó esetben… viszont, amikor erről lemondasz és másoktól várod… amikor elismerés, szeretet függővé teszed magad… semmibe veszed a saját érzéseid… minden valós ok nélkül!

  • HOSSZÚ ÉLET? MINEK?

Hosszú, boldog életre vágysz? Jó… Akkor viszont mindenképp fel kell tenned a kérdést, hogy minek, hogy mi jelenti számodra a hosszú, boldog életet? Azért akarsz hosszú életet, mert félsz a haláltól vagy azért, hogy egy sor olyan dolgot megtegyél végre, amire eddig sem időd, sem bátorságod nem volt?

Nem kell attól berittyenteni, hogy felismerted magadban azokat a tulajdonságokat, melyek hosszútávon egészen biztosan komoly testi tüneteket fognak produkálni.

Magadra ismertél… és felfedezted, hogy ilyen rosszul is tudod kezelni dolgaid. Pótcselekvésekhez folyamodsz, miközben tisztán és világosan érzed, hogy helyettük mi a legjobb és mi adja neked a teljesség érzését.

A felsorolt 10 hibából egy-egy vagy egyszerre az összes, hatást gyakorol rád és a rossz, csalódást, fájdalmat és keserűséget ébresztő érzéseiden keresztül mérgezi életed…

KIVEZETŐ ÚT

Jó lenne ebből egy szemhunyásnyi idő alatt kikeveredni és visszatérni a rendes kerékvágásba, de igazság az, hogy erre csak a lehető legritkább esetben nyílik valós esélyünk. A valóságban úgy tudjuk megváltoztatni életünk alapvető tulajdonságait, hogy egyrészt felfedezzük és megértjük azokat, majd ebből okulva az ellenkezőjét tesszük… legalább akkor, amikor eszünkbe jut, amikor képesnek érezzük magunkat rá.

Nem mindig és nem minden körülmények között tudjuk a jót választani és megtenni azt, de ebből még nem következik, hogy betegségekkel terhelt jövő elé nézünk…

Miért?

Mert az is bőven elég a még be nem következett jövő megváltoztatásához, hogy akkor tesszük a jót, akkor fordulunk a jó érzéseket ébresztő és igaz cselekvéshez, amikor abban megtudjuk élni a teljességünket és örömünket. Ezek a sikerélmények – lassan, de biztosan – át tud bennünket szoktatni…. Pontosabban megtudják mutatni azt az örömöt, amit akkor érzünk, amikor a bennünk élő igazságérzetre hallgatva cselekszünk.

 

2+1

Cefet egy érzés a betegség bizonytalansága... De nem kell benne maradnod!

VAN megoldás!

Ezzel a könyvcsomaggal megérted betegséged kialakulálásának lelki okait és egészséged visszanyeréséhez is pótolhatatlan segítség...

PÓTCSELEKVÉS HELYETT…

Ha tényleg megakarod változtatni az életed… ha tényleg el akarod kerülni a betegségek kialakulásában jelentős szerepet játszó pótcselekvéseket – ÉS MIÉRT NE AKARNÁD HELYETTÜK AZ EGÉSZSÉGET –, akkor mindenképpen érdemes megismerned tested és lelked üzeneteit, melyek pontosan megmutatják mit teszel jól és miben kell még változtatnod a boldogságod, teljességed és gyógyulásod érdekében.

Szóljon hozzá!