2000 óta 17 kiadás és több 10 000 megváltoztatott élet. A könyv tűpontosan feltárja betegséged lelki okait és kikövezi gyógyulásod útját.

Könyvrendelés

1920_928
A test a lélek szócsöve. Hallgasd, értsd, segítsd!
A test a lélek szócsöve. Hallgasd, értsd meg és gyógyulj!

Olvasása közben folyamatosan érezni fogod: Úr Isten… Ez tényleg így van… tényleg pont ezt csináltam!

eszményi útikalauz.

A betegség mint pótcselekvés

A betegség mint pótcselekvés

Értő segítség = könnyebb gyógyulás!

A BETEGSÉGEK KIVÁLTÓ OKA

Néhány érzés egy pillanatra elszomorít el, összerezzent és megijeszt… mások egy múló pillanatig boldoggá tesznek, beragyogják életünk… Míg másokat hosszan emésztünk, míg lassanként azok emésztenek fel minket… Megint mások felvillanyoznak és a legmélyebb reménytelenségben is új lendületet és emberfeletti erőt adnak életünknek és meggyógyítanak…

Rossz, eltemetett érzéseink a lelkünkre telepszenek, elszívják életkedvünk és apró cseppenként megmérgezik hangulatunkat. Félelmekkel telve, lehangolva nem fogunk tudni regenerálódni… ami egyenes út a testi tünetek és a betegségek kialakulásához.

Életünk legnagyobb teremtő ereje az ÉRZÉS.

MINDENT azért teszünk, mert jót remélünk általa.

Ezért akarunk megalkudni a sorssal, lemondani örömeinkről és meghunyászkodva feladni vágyainkat,

mert valami jót remélünk általa. Miközben bele sem merünk gondolni, hogy önfeladásunknak milyen konkrét következményei lesznek.

 

A betegségeink pontos értelmezése által tűpontosan megismerhetjük milyen megbetegítő vagy gyógyító érzéseidből áll életünk. - hisz ez a két merőben ellentétes érzés egyszerre él bennünk… ez szakít szét és ez okozza fájdalmainkat… de, amint megérjük őket, segítenek!

MEGGYÓGYULHATUNK...

Életünk számtalan megpróbáltatásánál vagyunk totálisan beijedve, elveszve, amikor világ végére elmenekülnénk. - ha tehetnénk

Akkor és ott szentül megvagyunk győződve, semmit sem tudunk… hogy egész biztosan elfogunk bukni…

De aztán végre megismerjük a ténylegesen ránk váró feladatot és minden olyan egyszerűvé, egyértelművé válik… és játszi könnyedséggel vesszük az akadályokat! - ezerszer

Amikor beteg vagy… pontosan ugyan ez a folyamat zajlik benned is!

Amíg nem ismered pontosan, hogy mi a betegséged, hogy mi váltotta azt ki, mi játszott rá a kialakulására, amíg fel nem fogod problémád egyszerűségét, olyan emberfelettinek, megoldhatatlannak és elérhetetlennek tűnik a gyógyulás…

De amint megérted mi okozta a bajt, azt is tudni fogod, mit kell másként tenned.

A megismerés által válik elérhetővé válik gyógyulásod…

S, pont ezt a könnyedséget kaphatod meg a könyv által.

 

 

Dr. Csernus rendkívül tömör, a Tőle megszokott laza véleménye a könyvről: „Pontosan így betegítjük meg magunkat, ahogy leírtátok." 

Betegségedért - nem tudatosan - keményen megdolgoztál.

Amikor életedben a felszínen még minden rendben lévőnek tűnik a tested/lelked már küldheti a leendő bajra figyelmeztető jeleit.

Szól, amikor feladod vágyaid és csak mások elvárásának akarsz minden áron megfelelni…

Tested jelzi, hogy ok nélkül háttérbe szorítod magad és teljesen ki fogsz kimerülni…

Tüneteid világosan jelzik, hogy túl sok terhet vettél át másoktól és azt nem teszed le…

A könyvvel értő módon segítünk beazonosítani testi tüneteid pontos jelentését, hogy ezekből kiindulva elérhesd belső egyensúlyod, vágyott gyógyulásod.

Amint megérted mit jelentenek testi tüneteid jó eséllyel már akkor megtudod őket oldani, amikor „ők" még aprók és ameddig te erős, élettel teli és rugalmas vagy.

A gondosan összeállított ismeretanyag hihetetlenül fontos iránymutatás, amivel egy csapásra könnyebbé válik életed. A megszerzett tudás azonnal erősíteni fogja önbizalmad, gyógyulásodba vetetett hited és lerövidíti az egészségedhez vezető utad.

A könyvből szerzett tudásoddal újra és újra visszaveheted életed irányítását.

Tökéletesen jól érzed: betegségednek lelki oka is van!

Megrendelem a könyvet

Egészséged visszanyeréséhez több kellhet egy tablettánál!

Amint visszanyered boldogságod, lelked is támogatja gyógyulásod!

EMLÉKEZZ!

AZÉRT VÁGYSZ A GYÓGYULÁSRA, MERT LELKED MÉLYÉN TISZTÁN ÉS VILÁGOSAN ÉRZED: ELÉRHETED!

VAN KIÚT ÉS VAN GYÓGYULÁS!

A betegség, mint pótcselekvés könyvtől már akkor felbecsülhetetlen értékű támogatást kapsz, amikor "csak" előre látóan meg akarod előzni a nagyobb baj kialakulását.

Lehet, hogy a felfedett igazságaiért, az őszinte tényeiért és a kendőzetlen igazságaiért a sarokba fogod dobni a könyvet (jó sokan ismerték már el ezt), lehet meg is fogod taposni (erre is hallottam már példát), DE tökéletesen biztos lehetsz benne, hogy csak azért fogod ezt tenni, mert annyira szemtelenül egyszerűen mutatja meg az életed megváltoztató igazságot.

Test és lélek együtt létezik és bármelyikben is alakuljon ki a problémából kinővő betegség, az egész biztosan hatással lesz a másikra és gyógyulni is csak úgy lehet, hogy mindkettővel törődsz.

A tüneteket, a test és a lélek jelzéseit komolyan kell venni! Így tudod csak megoldani, a könyv segítségével IGEN NAGY eséllyel!

A betegség, mint pótcselekvés, mindig kéznél lévő Lexikális ismertető, ami majd 600 betegség lelki okát tárja fel. Elmagyarázva, hogy milyen konkrét lelki jellegzetességek lapulnak a szenvedést okozó állapotok hátterében.

A betegség, mint pótcselekvés neked írtamt, hogy következetesenhatékonyan, a kiváltó ok legmélyére hatolva, gyökerestül ki tudd tépni testi fájdalmaid okozó bajt és elérhesd végre testi/lelki gyógyulásod

Tudom és érzem: a tüneti kezelés csak a kiváltó ok elfedése, de a gyógyuláshoz lelki változás is kell.

A valódi megoldást keresem, azért megrendelem a kötetet.

Megrendelem a könyvet

„Iskolánkban holisztikus szemléletű természetgyógyász szakmai és spirituális képzéseket tartunk, ahol a betegségek fizikai tüneteinek enyhítése érdekében elsősorban a lelki és érzelmi zavarok megszüntetéséhez nyújtunk segítséget. Éppen ezért a leendő terapeutáknak, természetgyógyászoknak - több mint 10 éve - „kötelező" olvasmányként ajánljuk Pósa Ferenc: A betegség, mint pótcselekvés című könyvét mely egyértelmű, logikus és érthető bárki számára."

Tóth Edit Varázsliget természetgyógyász és spirituális képzések

Nekem lassan 20 éve a bibliám."

Csányi Tamásné Bíborfény Holisztikus Egészségközpont

Sok-sok éve olvasom, aláhúzva a fontos részeket, dátummal ellátva. És a felismerést: "a manóba… 3 éve is ez volt a bajom"… hosszú az út… de sokat segít! "

Szalmáné Simon Éva

A betegség, mint pótcselekvés című Bestseller 2000 óta tartja előkelő helyét a szakemberek, a gyógyulni vágyók és a gyógyultak körében. A megjelenése óta eltelt 20 évben több, mint 20 000 ember merítettek a könyvből és ebből sok ezren  - szó szerint - az életüket köszönhetik a könyvből megszerezhatő tudásuknak és pótolhatatlan felismeréseiknek. 

Alternatív gyógyászati intézmények, tanodák is felvették programjukba (Natura Holisztikum, Varázsliget, Metafizikai Akadémia…). Egyes képzéseken ajánlott olvasmány, és több disszertáció használta már fel forrásanyagként.

PosaFerenc-20200122

Író, Terapeuta, Egészségfilozófus.

 

Dr. Lózsa Albert tanítványommal, kedves barátommal azért kezdtünk a könyv megírásába, mert egyrészt ismertük, hogy a modern orvostudomány nem képes minden kiváltó okot feltárni és hajlamos gyógyíthatatlannak nyilvánítani, akkor is, amikor nagyon nem kéne… Tisztán láttuk: a gyógyszergyárak üzleti érdekei egész egyszerűen nem esnek egybe a gyógyulni vágyók érdekeivel… és ekkor még egy szót sem szóltunk a termékeik hihetetlen mellékhatásairól…

Másrészt: nem találtunk olyan szakirodalmat, ami konkrétan, számon kérhetően megtudhattuk volna az egyes betegségek kiváltó okait... pedig ezek ismerete felfoghatatlanul jelentős segítséget ad a gyógyulás folyamatában... ezért írtuk meg mi.

Láttuk, hogy nagyon sok betegség egy nyomasztó, kétségbeejtő és kiszolgáltatott lelki állapottal is megtetézi, ami hihetetlenül megnehezíti a gyógyulásunkat… és ez a nyomott hangulat akkor válik igazán felőrlő érzéssé, amikor még azt sem tudjuk, hogy konkrétan mi váltotta ki betegségünket… hogy egyáltalán mit kellene megoldanunk és mit kellene tennünk a gyógyulásunk érdekében…

Évek kitartó munkájával egy átfogó ismerettel rendelkező, könnyen alkalmazható tudás tárt alkottunk meg, melyben majd 600 betegség mögött rejlő „lelki okokat" és a gyógyuláshoz szükséges teendőket magyarázzuk el, hogy valódi esélyt teremthess gyógyulásodnak.

Természetesen egyedül is megkeresheted betegségeid kiváltó okát, az iszonyatosan sok - értékes - időt fog elrabolni életedből. Az ok keresésére szánt időd pedig a egészséged visszanyerésébe fektetheted.

 

Nem a lelked betegít meg, de mindenképpen segít meggyógyulnod!

A betegségeidet nem Te kérted, de mindenkinél többet tudsz tenni gyógyulásodért!

Megrendelem a könyvet

Miért betegszel meg? Miért pont azt a betegséget?

Például:

  • Annyira szeretnél segíteni, hogy a szíved szakad belé, de mégsem hallgatnak rád.
  • Lelkedre telepszik egy mérhetetlen szomorúság, ami miatt nem férsz hozzá értékeidhez.
  • Mély barázdákat szántanak lelkedbe csalódásaid, melyeket nem tudsz megoldani.
  • Felszívod magad, hogy tegyél, de aztán valamiért hagysz mindent a régiben
  • Megmérgez a feléd árasztott rosszindulat, amit nem tudsz magadból kibeszélni
  • Nyomasztó súlyával nyakadra telepszik és nem lesz szusszanásnyi időd sem meríteni lelkedből…

Nem kell beletörődnöd a fájdalomba!

Nem kell elfogadnod az elfogadhatatlant!

Nem kell együtt élned a betegségeddel!

De a gyógyulásodhoz meg kell értened tested jelzéseit.

Mi megírtuk… segítő kezet nyújtunk!

ÉLJ VELE!

Közel 600 betegség kiváltó okát fordítjuk le számodra, hogy neked már csak az egészségeddel kelljen törődnöd és azt a lehető legnagyobb eséllyel elérd.

Egészégedért cserébe viszont pontosan kell tudnod, hogy miben kell megélned ÖRÖMÖD.

„A saját és szeretteim testi betegségeiből már régen konzekvenciát vontam. A testi kóroknak, keheknek és nyavalyáknak MINDIG VAN LELKI HÁTTERE, melyet, ha nem oldunk meg, nem beszélhetünk gyógyulásról, csak ideig-óráig tartó állapotjavulásról.

Feri könyve szépen csokorba köti azt az 500 leggyakrabban előforduló szomatikus megbetegedést, mely mögött bizony ott lapul a psziché megsebzett esendősége…

A könyv segít megtalálni a felszínre hozni és megtisztítani a mélyben lapuló mérgezett forrást, hogy aztán leüljünk önmagunkkal, és „tisztázó" beszélgetések következményeként gyorsuljon fel a gyógyulás - és történjen valóban gyógyulás.

Masszőrként gyakran találkozom olyan kliensekkel, akiknek a lélek bajaiból fakadnak az izmok görcsei, hiszen a test hogyan tudna máshogy védekezni, mint hogy „burkot", izompáncélt növeszt a test köré? Ilyenkor nem csak testi, hanem lelki masszázsra is szükség van. Az, hogy figyelmesen meghallgatom őket, együtt érzek velük és a kezükbe adom Feri könyvét már fél gyógyulás. Az eredmények a mindennapi csodák része."

Fekete Ibolya masszőr, masszázsoktató

Házhoz érkezik. Több időd marad magadra... Azonnali megkönnyebbülést kapsz.

Áttekinthető, "konyhanyelven" írt betegség értelmezését könnyen szolgálatodba állíthatod.

Azonnal kezed ügyében van a hozzád értő a segítség.

Ha kölcsönadod, egészen biztosan kérned kell, hogy visszakapd.

„Munkám során számtalan alkalommal bizonyosodott be, hogy kialakult degeneratív elváltozások mögött nem csak életmódbéli vagy öröklött okok húzódnak meg, de lelkiek is... "A betegség mint pótcselekvés" ... nem csak az okokat taglalja részletesen, de a megoldást is elénk tárja... Ajánlom mind szakembernek mind laikusnak egyaránt."Szűcs István Sport és gyógymasszőr Csontkovács természetgyógyász.

„A tünetek mögötti valódi okot keresd! Így juthatsz el az igazi gyógyuláshoz... Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki a nyugati medicina útvesztőiben a kiutat keresi...."Dr. Kolozsi Anita Edrokinológus Adjunktus,  Gyermekgyógyász

„A könyv sokszor segített olyan helyzetekben, amikor kellett valami plusz a megoldáshoz vezető úton."Bartalos Tamás sportoló, rendezvényszervező

"...Az előadáson Feri körbenézett, majd az első mondatával azonnal lelkem legmélyebb, leggyöngébb részébe belelátva kirángatott a gödörből......Hálával tartozom. Visszaadta a hitet magamban, elindított az úton, melyen még sok feladatom van, de szépen lassan haladok rajta építgetve a személyiségemet.Tudom, hogy nélküle nem tartanék itt, ahol most vagyok.Mindenkinek csak ajánlani tudom, én pedig csak annyit mondanék : KÖSZÖNÖM!! ?..." Baranyi Anita 600 betegség lelki oka

A papír alapú, puhatáblás kötet ára 4900 Ft.

A szállítás költsége a fizetési módtól függően:

Megrendelem a könyvet

A könyv ára tartalmazza az áfát.

A bank kártyás fizetés tökéletesen biztonságos. Az OTP Simple alkalmazáson keresztül történik A kártyával történő fizetés során csak a banki kezelőfelülettel találkozol, így az adataid tökéletes biztonságban vannak.

A hétköznap délig leadott megrendelésed a GLS már másnap leszállítja a címedre!

Adataid megadása során ügyelj a pontosságra!

Köszönöm!

Rendeld meg még most a Betegség, mint pótcselekvés című könyvet, hogy még ezen az igazán kedvező áron csatlakozhass ahhoz az igencsak népes és elégedett táborhoz, akik - elmondásuk alapján - az életüket köszönhetik a felismert tudásnak.

Pósa Ferenc Bt. 6750 Algyő, Aranyhíd u. 38

Adatkezelési tájékoztató, Általános szerződési feltételek

© 2019 posa.hu | Powered by Honlapdiszkont szöveg: szovegem.com